Header Ads

  • Breaking Green News

    ΝΙΚΟΛΑ ΠΑΤΕΡΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΛΥΠΑΣΑΙ...ΤΣΟ + ΛΟ !

    Tον περσινό Νικόλα Πατέρα που δεν σήκωνε μύγα στο σπαθί του για το Τριφύλλι είδαν στο Δ.Σ της Super League τα λαμόγια-αδελφάκια Μαριδάκης και Μπέος...




    Κόλαση τα έκανε ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, όταν το λαμογιο ο Μαριδάκης πέταξε ειρωνικό σχόλιο για την δίκαιοι αθώωση των πράσινων σχετικά με τα "επεισόδια"  στο παιχνίδι με τον Πανσερραικό στο οακα, λέγοντας...<<Δεν υπάρχει αθλητική δικαιοσύνη...>>, με τον Πάτερα να εξαγριώνετε απαντώντας του...<<Τώρα εσύ είσαι πρόεδρος  Super League ή της θύρα 7...? Εμείς δεν είπαμε τίποτα για την απόφαση-παρωδία να σε αθωώσουν για το ντου που έκανες στον Κάκο στο μεταξύ μας ντέρμπι, κοίτα λοιπόν την δουλεία σου και άσε τον Παναθηναϊκό...>>.

    Εκείνη τη στιγμή πετάγεται σαν κλανιά το άλλο λαμογιο ο Μπέος παίρνοντας το μέρος του κολλητού του  φίλου του Μαριδάκη...

    -Ο διάλογος Mπέου vs Πατέρα....

    Μπέος: Ως τι είσαι εσύ εδώ ρε ? Ούτε το 10% των μετόχων του Παναθηναϊκού δεν έχεις, ένας μπροστινός είσαι.

    Πατέρας: Τι θες εσύ εδώ ρε υπόδικε ? Με ποιο δικαίωμα έρχεσαι εδώ μέσα παλιό ξεφτιλισμένε...?

    Μπέος: Εγώ τουλάχιστον έχω εξολοκλήρου τις μετοχές της ομάδας μου σαν πρόεδρος, εσύ ως τι μιλάς ένας Φιλιππίδης είσαι. Ένας Φιλιππίδης και Μήτσου μαζί.

    Πατέρας: Έμενα είπες  Φιλιππίδη ρε λαμόγιο..? Ευτυχώς που δεν έχω το όνομα σου Μπέος στην κοινωνία να με κυνηγάει κάθε μέρα η αστυνομία και τα δικαστήρια.

    Σε αυτό το σημείο ο Νικόλας Πατέρας τα πήρε στο κρανίο με τα λεγόμενα του Μπέου, καθώς σηκώνετε απο την καρέκλα του να κινηθεί απειλητικά για χειροδικία εναντίον του, ευτυχώς όμως τον συγκράτησαν τα υπόλιπα μέλη του συμβουλίου. Βλέποντας  εξαγριομένο τον Πατέρα ο Μπέος  αποχώρησε απο την αίθουσα σαν κότα....!
      
    Υ.Γ.1) Υπήρχε και άλλη γερή κόντρα στην αίθουσα του Δ.Σ της λίγκας, αυτή τη φορά μεταξύ του Μαριδάκη και του εκπροσώπου της Άεκ Γιώργου Κωνσταντινίδη, με τον τελευταίο να τα χώνει άσχημα κάτα του Μαρίδα γιατί μίλησε για τραμπουκισμούς και αλητεία στο παιχνίδι Άεκ-Οσφάπ. Παντώς στο τσάκ πραγματικά δεν πιάστηκαν στα χέρια να γινόταν η αίθουσα καλοκαιρινή.

    Υ.Γ.2) Καλή επιτυχία στην ομάδα μας κόντρα στο παράρτημα του Γαύρου...την ομώνυμη ομάδα του  Βόλου, αυτή τη φορά παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    3 σχόλια:

    1. ΠΟΟΟ ΤΙ ΤΗΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ'ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ PARARTHMATA TWN GAY-RWN...KAPOIOS NA TOUS MAZEPSEI,PATERA EPANW TOYSSSS!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. mhn ypoxoreis poythena se themata ths omadas, gamw to marinakh.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Βρωμάει η ιστόρια Πατέρα με τον φιλαράκι σου... κόψε όσο ειναι νωρίς.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad