Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ...ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΡΟΕΔΡΟΣ !

    Όπως σας γράψαμε και στο προηγούμενο άρθρο...φυσικό επόμενο ήταν να  παραιτηθεί και ο Νικόλας Πατέρας από τη θέση του προέδρου... 





    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νικόλα Πατέρα:

    Είχαμε έκτακτη σύγκλιση του συμβουλίου σήμερα γιατί όπως εξήγησα με την χθεσινή μου ανακοίνωση και μετά την παραίτηση του κ. Βγενόπουλου σήμερα. δεν συντρέχουν οι λόγοι εκείνοι, οι οποίοι τουλάχιστον για εμένα ήταν σημαντικοί για να είμαι πρόεδρος στον Παναθηναϊκό.
    Η στήριξη του κόσμου τα τελευταία δύο χρόνια προς τη διοίκηση και εμένα προσωπικά ήταν το βασικό συστατικό της επιτυχίας μας. Σήμερα παραιτήθηκε και ο κ. Βγενόπουλους, οπότε και στο κομμάτι των μετόχων υπάρχει ένα θέμα ενότητας και ζήτησα από το συμβούλιο να συνέλθει και πάλι την Πέμπτη το πρωϊ για να πάρουμε αποφάσεις και να εκλέξουμε το νέο πρόεδρο"
    - Είναι οριστική η απόφαση σας; Δεν σας ζήτησαν οι υπόλοιποι μέτοχοι να παραμείνετε;
    "Μου το ζήτησαν, αλλά όπως ξέρετε είναι η δεύτερη φορά που επανέρχομαι στον Παναθηναϊκό. Έχω προσφέρει πιστεύω πολλά, αλλά δε νομίζω ότι από την ώρα που δεν υπάρχει η ενότητα που θα περίμενα και μεταξύ μετόχων αλλά και της διοίκησης και των φιλάθλων έχω κάποιο λόγο να παραμείνω"
    - Τι χάλασε το καλό κλίμα με τους φιλάθλους;
    "Αυτό δεν το γνωρίζω, αλλά είναι φανερό πως αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο δίμηνο, τα διάφορα επεισόδια και αυτό που έγινε προχθές στο ΟΑΚΑ και ξεχύλισε το ποτήρι είναι πράγματα που εμένα δε με βρίσκουν σύμφωνο και όπως είπα και στην ανακοίνωσή μου δεν μπορώ να είμαι συμμέτοχος ή να δίνω άλλοθι σε τέτοιες καταστάσεις και γι' αυτό αποφάσισα να φύγω"
    - Ποια θα είναι η επόμενη ημέρα του Παναθηναϊκού;
    "Ο Παναθηναϊκός αυτή την στιγμή είναι η μοναδική πιστεύω στην Ελλάδα που έχει όλους τους παίκτες της ξοφλημένους, έχει έναν νέο προπονητή που έχει τεράστια εμπειρία, έχει στο ταμείο της αρκετά εκατομμύρια ευρώ που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανά πάσα στιγμή και εν πάσει περιπτώσει αρκετούς επιχειρηματίες, εκτός από εμένα, τον κ. Βγενόπουλο και τον κ. Βαρδινογιάννη, οι οποίοι αν θέλουν μπορούν να προσφέρουν"
    - Από την στιγμή που έγινε αυτό ναυαγεί και το ενδεχόμενο αγοραπωλησίας της ΠΑΕ;
    "Η συμφωνία που έγινε τον Σεμπτέμβριο μεταξύ του κ. Βαρδινογιάννη και του κ. Βγενόπουλου αφορούσε τους ίδιους. Εγώ είχα υποσχεθεί ότι θα αναλάβω πρόεδρος και ότι θα μπω στην αύξηση κεφαλαίου. Μπήκα στην αύξηση, ανέλαβα πρόεδρος, αλλά όπως είναι η κατάσταση αυτή την στιγμή δεν συντρέχουν λόγοι για να παραμείνω."
    - Υπήρξε πρόταση για το διάδοχο σας;
    "Εγώ πρότεινα τον κ. Αδαμάντιο Πολέμη, ο οποίος είναι γνωστός εφοπλιστής, φίλος μας και Παναθηναϊκός. Ο κ. Πολέμης είπε ότι θα το σκεφτεί μέχρι την Πέμπτη. Δεν είχα κάποιον άλλον να προτείνω. Πιστεύω ότι ο κ. Πολέμης είναι ένας άνθρωπος πραγματικά αξιόλογος και έχει πολλά να προσφέρει. Όπως προσέφερα εγώ υπάρχουν κι άλλοι"
    - Προτάθηκε κάποιος άλλος;
    "Προτείναμε στον κ. Θανάση Γιαννακόπουλο, ο οποίος όμως όπως και το καλοκαίρι μας αρνήθηκε και μας είπε ότι δεν μπορεί να βοηθήσει στα διοικητικά του Παναθηναϊκού"
    - Πιστεύετε ότι θα επηρεαστεί η ομάδα από όλα αυτά;
    "Πιστεύω ότι η ομάδα θα επηρεαστεί θετικά γιατί πιστεύω ότι η ομάδα, όπως και οι φίλαθλοι, όπως και όλοι μας χρειαζόμασταν ένα δυνατό ηλεκτροσόκ διότι δεν δικαιολογείται αυτή την στιγμή η κατάσταση ούτε βαθμολογικά εκεί που βρίσκεται ο Παναθηναϊκός ούτε οι αντιδράσεις των φιλάθλων σε σχέση με αυτά που έχουν συμβεί στον Παναθηναϊκό τον τελευταίο καιρό. Οπότε πιστεύω ότι μπορεί να είναι και θετικό αυτό για την ομάδα μας"
    - Τα τεκτενόμενα επηρεάζουν και τα μεταγραφικά;
    Όχι δεν νομίζω. Χρήματα υπάρχουν, τα έχουμε ξαναπεί αυτά. Ο πρόεδρος που θα εκλεγεί την Πέμπτη, γιατί ελπίζω να εκλέξουμε πρόεδρο την Πέμπτη και δε θέλω επ΄ουδενί, το τόνισα και στους υπόλοιπους μετόχους στο συμβούλιο, να υπάρχει ακυβερνησία στον Παναθηναϊκό. Πιστεύω ότι αυτό θα είναι έγκλημα και πρέπει κάποιοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Ο πρόεδρος που θα αναλάβει έχει τον σχεδιασμό και τις αποφάσεις στα χέρια του, ξέρει ακριβώς τι πρέπει να γίνει και θα πρέπει να τα υλοποιήσει.
    Εύχομαι απλώς ο καινούριος πρόεδρος να μπορέσει να εξομαλύνει τις σχέσεις με τους φιλάθλους. Πιστεύω και σας το λέω μία ακόμη φορά ότι εγώ ήμουν ευγνώμων στους φιλάθλους για την στήριξη τους αυτά τα δύο χρόνια. Δεν υπήρχε περίπτωση να αλλάξουν ποτέ τα πράγματα στον Παναθηναϊκό και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αν δεν είχαμε τον κόσμο κοντά μας. Πρέπει και ο νέος πρόεδρος να κάνει προσπάθειες ο κόσμος να είναι δίπλα στην ομάδα και να μην δημιουργούνται προβλήματα
    - Θα συμμετέχετε και στις επόμενες αυξήσεις;
     "Θα συμμετέχω κανονικά και θα είμαι δίπλα στο νέο πρόεδρο όποτε χρειαστεί"

    Υ.Γ. Ο Νικόλας Πατέρας παραμένει μέτοχος του Παναθηναϊκού κανονικά και την Πέμπτη θα γίνει νέο Δ.Σ για την ανάδειξη νέου προέδρου με βασικό υποψήφιο προς το παρόν τον Α.Πολέμη, επίσης με μέχρι και το Δ.Σ της Πέμπτης θα γίνει μια τελευταία και ύστατη προσπάθεια από τους υπόλοιπους μετόχους να μεταπεισθεί ο Ν.Πατέρας ώστε να παραμείνει πρόεδρος.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΕΙΣ ΣΑΣ)

    11 σχόλια:

    1. βγενοπουλε στους γιατρους να τα χωσεις ρε πουστη!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ANTIO PATERA,
      O FILOS SOY OMWS DEN EXIGITHIKE NTOMPRA, KRIMA.
      MONO O KOSMOS AGAPAEI PRAGMATIKA THN OMADA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Ολοι κοντά στην ομάδα αδερφία παναθηναικοί,το τριφύλλι ειναι πάνω απο πρόσωπα...!

      ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ο κ. Γιαννακόπουλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:
      «Δεν γίνεται ο καθένας με το παραμικρό να λέει φεύγω. Από πού φεύγεις; Τι σημαίνει αυτό; Από το μαγαζί σου φεύγεις; Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι μεγάλο και δεν μπορείς από αυτόν να αποχωρείς έτσι, χωρίς να τον έχεις βάλει σε σωστό δρόμο».

      MONO O THANASHS PONAEI THN OMADA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. a re Patera ti ftais ki esy...KAI prosferes KAI ta akouses kai synexizeis na ta akous...krima...Se phre kai sena h mpala...H kalyterh proedrara pou perase apo thn Panatha!Na meinei na kanei ti?Na ton kanoune rompa kathe ligo o Paylos kai o gios tou?TOUS PONESE O PATERAS...Den peirazei proedre,noiasou gia thn omada apo opoiodhpote posto.Emeis tha se sthrizoume.An oxi oloi oi perissoteroi...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Shmera to prwi,stous dromous ths Athhnas kai sta fanaria moirazan ektakto enhmmerwtiko fylladio apo thn GERBERUS & PARTNERS me prwtoselido mhnyma apo ton Apostolo Ventourh me titlo "To skandalo MIG"...Metaksy allwn leei oti o Andreas Vgenopoulos shmera diathetei molis to 1,6% ths MIG...Oi vomves tha skane h mia meta thn allh...prepei na ksexasoume o,ti kserame...einai thlivero...enhmerwtheite gia na mhn pikreneste...ki eseis kai oloi mas...gia na sumvei o,ti sunevei hrthan ta panw katw...Oxi ksafnika omws...mono gia mas htan to ksafniko,tous aplous filathlous...Psuxraimia kai kales giortes se olous...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. pikra magkes poly pikra se olous tous panathinaikous, ti giortes na kaneis etsi....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. O k.Manos Mayrokoykoylakis eipe oti Pateras kai Vgenopoylos tha epistrepsoun sthn omada...Fetos tha paroume kai to double...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. MAS POULHSES PATERA OPWS KAI O FILOS SOU...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad