Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΕΜΑΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ...ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟ "ΤΕΛΟΣ"...!!!

    Φτάσαμε λοιπόν στα Χριστούγεννα!!! Πως φεύγουμε για διακοπές? -5 από τους γαύρους, τους Μοντέστους και τους Χολέμπες, μηδέν μπάλα, γκρίνια, ντού των οπαδών, παραίτηση Πατέρα(?) και αποχώρηση Βγενόπουλου...




    Μα καλά...? Όλα αυτά τόσο ξαφνικά? Τυχαίο? Δε νομίζω!!! Η αρρώστια σε αυτό το σύλλογο είναι ιός πολλών ετών φίλοι μου πανάθες και δυστυχώς οι χρόνιες παθήσεις δε γιατρεύονται εύκολα. Ας δούμε όμως που «νοσεί» η ομάδα, κατά τη γνώμη μου πάντα.

    Ένας ποδοσφαιρικός σύλλογος, στη στενή του έννοια, αποτελείται από τη ΔΙΟΙΚΗΣΗ, τον ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ και τους ΠΑΙΧΤΕΣ. Ας τα πάρουμε ανάποδα αναλύοντας τα «σημεία των καιρών». Τι φταίει? Δεν σέβονται το όνομά τους. Απλά.

    ΠΑΙΧΤΕΣ : Αγωνιστικά έχουν ειπωθεί πολλά αλλά στα μη αγωνιστικά? Προφανώς οι παίχτες είναι και αυτοί άνθρωποι. Όλοι τους σοκαρίστηκαν από τις μούτζες και τα μπινελίκια των οπαδών στο δρόμο φεύγοντας από Τρίπολη. Και? Διπλό οι γαύροι Βόλου. Ωραία αντίδραση. Πάει αυτό. Πιστεύω δεν κάνουν καθόλου σοβαρή προπόνηση. Βαριούνται. Δευτέρα με Πέμπτη ενοχλήσεις και ατομικό, Παρασκευή χαλαρή προπόνηση και το Σάββατο εντεκάδα. ΟΚ. Το πρώτο τους αίτημα στο Νιόπλια όταν ανέλαβε ποιο ήταν? Να πάει η προπόνηση στις 10 και όχι στις 9 γιατί είναι πολύ πρωί. Ο Δίκαιος Νίκος λοιπόν έβαλε προπόνηση στις 9.30. Συγχαρητήρια!!! Όταν δεν διαβάζεις καλά πως περιμένεις, για παράδειγμα να περάσεις στην Ιατρική ή στη Νομική? Αντίθετα όταν προσπαθείς πολύ και βλέπεις τους παρτάκιδες εντεκάδα ή όταν είσαι πάντα η πρώτη αλλαγή, πως αισθάνεσαι? Εμείς στη δουλειά μας όταν παλεύουμε και άλλοι παίρνουν την επιβράβευση ή τα φράγκα, πως αισθανόμαστε? Σιρ Άλεξ: «Έχω δει παίχτες να βαριούνται στον αγώνα και τους αφήνω, αλλά δεν ανέχομαι ΠΟΤΕ να βαριέται παίχτης στην προπόνηση». Τα σχόλια δικά σας. Σε όλα αυτά να προσθέσουμε και αυτούς που περπατάνε και φωνάζουν από πάνω και δίνουν εντολές (βλ. Εθνική π.χ.). Καταλάβαμε όλοι. Αρχίζει και γίνεται ωραίο ε? Να βάλουμε και ότι δε μιλιούνται στα αποδυτήρια? Είναι αυτοί «ομάδα»? και περιμένουμε αποτελέσματα? Πως? Ήδη ο Φερέιρα μόνο για τα αποδυτήρια μιλάει. Ο κόσμος βλέπει, μάγκες παίχτες, που έχετε πάρει τις φανέλες σπίτι σας. Βλέπει και κρίνει. Το Σισέ προχθές δεν τον πείραξε κανείς και έφυγε περπατώντας όταν όλοι τρέχατε. Γιατί? Γιατί απλά το σεβασμό τον κερδίζεις δεν τον απαιτείς. Ένα φιλαράκι είπε ότι τα μπουκάλια στο τέλος ήταν για να τεστάρει ο κόσμος πόσο μπορούν να τρέξουν οι παίχτες και ο πιο αργός ήταν ο Τζιμπρίλ. Χαχαχα. Τέλος μια παρένθεση για το μπάσκετ. Μετά την ήττα από τους τούρκους οι παίχτες τι έκαναν? Είχαν ρεπό και πήγαν από μόνοι τους για προπόνηση. Δεν έχουν λεφτά και θέλουνε πριμ τίτλων? ΟΧΙ. Δεν θεωρούν ότι είναι οι καλύτεροι? ΟΧΙ. Θέλουν απεγνωσμένα τίτλο? ΟΧΙ έχουν πολλούς. Τότε? ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ. Στο ποδοσφαιρικό τμήμα δε σέβονται ούτε καν το σύλλογο που τους προσφέρει συμβόλαια τα οποία δεν είδαν ούτε στα όνειρά τους. Τα συμπεράσματα δικά σας.

    ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ: Στο σύλλογο έχουν έρθει αξιόλογοι προπονητές αλλά δυστυχώς κανένας που ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ του. Ξέρουν μπάλα, είναι προσωπικότητες αλλά? Μέχρι εκεί? Το Φερέιρα θα τον δούμε αλλά … κόουτς… πες και ένα ντροπή βρε αδερφέ, δεν είναι κακό (βλ. Κούπερ), δεν ήρθαμε από άλλο πλανήτη. Εκτός ονομάτων λοιπόν θέλουμε κόουτς με ….. άντερα. Να αλλάξει όλα τα στραβά. Στην Τρίπολη φέραμε ισοπαλία, βρεθήκαμε δεύτεροι, χάλια εμφάνιση και η τρίτη ερώτηση στον κόουτς ήταν γιατί δεν έβαλε τον Κάρα στο ΤσουΛού να κάνει εκατό συμμετοχές. Η απάντηση? Αντί να του πει «Τι λες ρε Νταλάρα»? Απολογία. «Ε δεν το ήξερα, αν το ήξερα κ.τ.λ.». Καλά είμαστε σοβαροί? Απολογείται που? Θυμάστε σε ποιο σημείο είχαν φέρει το Μαλεζάνι και τον Κάτε? Αλλά ο Κάτε έβλεπε και τι έκανε? Χτύπησε στον εγωισμό των παιχτών. «Μπαλαρίνες», «Μπάσταρδε», στο μικρό Νίνη «θα σε κάνω παιχτούρα» (και να ακούνε οι άλλοι βέβαια) και άλλα τέτοια. Εκεί καταντήσαμε. Θέλουμε προπονητή να ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ. Να κάνει χαμό στα αποδυτήρια και αν του «κολλάνε» κάποιοι να πεί «Φύγε από δω κύριε ….. και άσε με να κάνω τη δουλειά μου γιατί παραιτούμαι και σε ξεμπροστιάζω στα κανάλια για τις παρεμβάσεις που κάνεις και σε κάνω ρόμπα».

    ΔΙΟΙΚΗΣΗ: Ένα είναι σίγουρο. Από τότε που έμεινε πίσω ο Τζίγγερ και ανέλαβαν άλλοι υπάρχει αστάθεια. Μεγάλη η ευθύνη Πατέρα. Όταν σε αποθεώνει η εξέδρα είναι καλά. Τώρα? Παραίτηση? Στα δύσκολα σε θέλω καπετάνιο, στη φουρτούνα και αν βουλιάξει το πλοίο να πέσεις τελευταίος. Αν σου έλεγε ο υπεύθυνος ότι έπιασε αέρας και ο καπετάνιος του καραβιού σου έφυγε με ελικόπτερο, τι θα ένοιωθες? Δεν ήσουν κοντά με τον κόσμο? Τι έγινε λοιπόν? Παραίτηση? Πρώτα φταίγανε οι εφημερίδες. Τώρα οι οπαδοί? Μετά? Δεν θες να γίνεις συνένοχος σε αυτά. ΟΚ. Θες να γίνεις συνένοχος σε άλλη μια διοικητική αστάθεια? Τι άλλαξε? Γιατί τα παράτησες? Ο Δαλούκας διεγράφη με τη μία και ο Σπάθας (Σπανάθας για κάποιους πέρσι στο Αρης – ΠΑΟΚ) έσπρωξε το γαύρο? Δεν τα βλέπουμε νομίζεις? Όσο για το Βγενόπουλο. Καμία ανάμειξη στα εσωτερικά του Παναθηναϊκού, όχι στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και δεν πρόκειται να το δικαιολογήσει. ΟΚ. Αν έτσι αγαπάς τον ΠΑΟ. ΟΚ. Τα σχόλια δικά σας. Το δικό μου? Όποιος δεν θέλει, να πάρει δρόμο. Συμπέρασμα? Τραγικό. Πρόεδρος υπό παραίτηση, υποψήφιος μεγαλομέτοχος σε αποχώρηση, νυν μεγαλομέτοχος με πρόθεση να πουλήσει και να φύγει και να μην ξανασχοληθεί ποτέ και ο έτερος μέτοχος ζητάει τα λεφτά του πίσω. Ωραία!!! Σε λίγο θα έχουμε πρόεδρο από ριάλιτι. Γίνε Πρόεδρος στον Παναθηναϊκό, δηλώστε συμμετοχή τώρα και δώρο μετοχές. Κρίμα κρίμα κρίμα. Σας θυμίζει κάτι αυτή η κατάσταση? Μήπως το ΑΕΚΑΚΙ??? Δε θέλω ούτε να το σκέφτομαι.

    Αυτά λοιπόν πανάθες και συγνώμη αν κούρασα απλά είναι πολλά τα λάθη και δε χωράνε σε λίγες γραμμές. Με λυπεί το γεγονός ότι αυτά δεν τα διαβάζουμε πουθενά και πρέπει από μόνοι μας να φτιάξουμε το πάζλ. Δεν τα διαβάζουμε γιατί αυτοί που έχουν τις πένες βλέπουνε αλλά δεν ακούνε. Δεν ακούνε τον κόσμο στο γήπεδο, στην καφετέρια, στο χώρο εργασίας, στα ραδιόφωνα, στα ταξίδια εκτός Αθηνών που χαλάνε τόσα λεφτά για να ακολουθήσουν την ομάδα που αγαπάνε, πουθενά. Το κείμενο αυτό έρχεται ως συνέχεια του αντίστοιχου μετά το ματς της Τρίπολης ολοκληρώνοντας έτσι ένα κύκλο σκέψεων για θέματα της Πανάθας, από εμένα βασικά και την παρέα του Greenarea13, από το στέκι που αγαπάει μόνο το «τριφύλλι» και όποιον αγωνίζεται για αυτό.

    Να σας πω καλές γιορτές...? ΌΧΙ, γιατί θα σας πω ψέμα...!

    Υ.Γ. Μείνετε συντονισμένοι στο Greenarea13, οι εξελίξεις τρέχουν και εμείς θα σας ενημερώσουμε για κάθε νέα κατάσταση...!

    Εditorial: Marulio

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    15 σχόλια:

    1. poly kalo arthro, bravo paidia.

      mpenovgenopoylos isoun panta...mono logia k' apo praxes TIPOTA!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. 'Kyrioi',
      Patera kai Vgenopoule...sas efxaristoume therma gia to xristougenniatiko dwro...ante twra,kante th m'elafra...dromo...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ γεννιεσαι δεν γινεσαι, ειναι ιδεα που την εχεις μεσα σου ζεις με αυτην! κανεις δεν αγαπαει τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ οπος ο κοσμος του!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Symfwnw me to arthro alla...ksexasthke mia shmantikh parametros...DEN YPARXOUN LEFTA PAIDIA...ELLEIPSH XRHMATWN,STASH EMPORIOU...opou ftwxeia kai grinia klp,klp...den amfisvhtw tis kales tous protheseis oute thn panathinaikofrosynh tous...alla kapoies fores anagkazomaste na kanoume pragmata pou de theloume...afth einai h realistikh pleyra ths zwhs kai proxwrame...O PANATHINAIKOS EINAI POLU SKLHROS GIA NA PETHANEI...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Κρίμα...
      http://beneas13.blogspot.com/2010/12/blog-post_19.html

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. tora mas thelei i omada dipla tis paidia.tora pou kata pos deixnoun ta pragmata mas perimenoun duskoles meres. kanena sxolio gia ton vgenopoulo afou mas ksekatharise stin anakoinosi tou oti den tha apologithei se kanenan sto kalo na paei.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. bravo re Marulio sumfwnw se ola mazi sou...
      Egw thelw na stathw ligo ston proponiti.
      Les gia proponiti me arxidia, kai egw to thelw, eixame kai ton efagan kati gyftoi prodotes (osoi katalavate kalws)... Parolauta upyrxan periptwseis arxidatwn proponitwn (px. o Bielsa pou elega apo tin arxi), kai anti autou, exoume enan gero pou den kserei pou pane ta 4, exei 5 titlous se 30 xronia kariera kai me polles emmones se proswpa kai katastaseis...
      A kai kati teleutaio, min stenaxwrieste pou feugei o Mr MIG , oi metoxes exoun poulithei ston Marino...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Μιά παροιμία λέει πως "όποιος δέν θέλει να ζημώσει 10 μέρες κοσκινίζει".Αυτό ακριβώς βλέπω απο το καλοκαίρι.Λεφτά δέν θέλουν να ρίξουν κανένας απο τους μετόχους.Τί κάνουν? Τσακώνονται μεταξύ τους και καλά.Τί μιά φταίει η λάσπη την άλλη ο κόσμος, οι εφημερίδες κλπ. Μόλις τελειώσει η μεταγραφική περίοδος(καλοκαίρι) ηρεμούν ώς δια μαγείας(κοσκίνισμα τέλος) και τα ξαναχαλάνε όταν πλησιάζει η δεύτερη μεταγραφική περίοδος ωστε ο κόσμος να ασχολείτε με τα διοικητικά και όχι με τα μεταγραφικά της ομάδας.Να δείτε πως μόλις με το καλό τελειώσει και αυτη η μεταγραφική περίοδος και έχουμε πάρει κάνα πανάκριβο πέτσκο, πάλι ώς δια μαγείας θα τα ξαναβρούν(εκτός και τους μυριστεί ο κόσμος μέχρι τότε και τους λιντσάρει).Πρωσοπικά εγώ περιμένω να τελειώσει η μεταγραφική περίοδος.Ανάλογα τί παίκτες θα έχουν έρθει μέχρι τότε θα ξέρω και τις προθέσεις της διοίκησης για την ομάδα.Και τότε θα έχω πιό ολοκληρωμένη εικόνα για το σκοπό τους.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ

      Ο Ανδρέας Βγενόπουλος δια μέσου της ανακοίνωσης-αποχώρησης που εξέδωσε έχει υποπέσει σε έγκλημα εσχάτης προδοσίας! Αποδείχτηκε ακριβώς αυτό που όλοι μας λίγο-πολύ ψιλιαστίκαμε ότι έψαχνε τρόπο, λόγο ή αιτία για να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Ακριβώς ετούτη η ώρα είναι ώρα Παναθηναϊκής συστράτευσης αφού η ομάδα βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση με απρόβλεπτες αρνητικές συνέπειες!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. San ta moutra tous mas kanane... dropi
      pali me ton tzigger tha meinoume opos leei edo to keimenaki...

      http://www.sportsecrets.gr/?p=2189

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. NTROPH TOUS TETOIES MERES!WRAIO DWRO STOUS FILATHLOUS POU EXOU STHRIKSEI TOSO POLY THN OMADA AKOMA KAI APO TO YSTERHMA TOUS!MALLON DEN EXOUN ALLA LEFTA NA VALOUN ALLA NA VGOUN KAI NA TO POUN KAI OXI NA KOROIDEYOUN TON KOSMO ME DIAFORES PROFASEIS!KRIMA GIA OLOUS EMAS POU ELPIZAME SE KALYTERES MERES...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. Ta eipes ola re file. ti allo na prosthesei kaneis? mipos den einai etsi t pragmata? apla o panathinaikos einai istoria kai yperano prosopon. na stamatisei epitelous i prosopolatreia se bgeno kai patera.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. o panathinaikos einai pararthma tou gaurou apo prin to 2000 giati auto sumferei thn idiokthsia tou.o vgeno ekane th doyleia tou kai tora kleinei me to bardy ena apo ta megalhtera deal tou trapezikou axona mig-trapeza peiraios h oikogeneia exei to 22% ths peiraios,ton kosmo ton koroidevoun giati os synhthos einai o xazos,thelei tso k lo gia 3-4 xronia opou emfanhstoun oloi tous kai oi epomenoi xoris na tous xero tso k lo prokatabolika.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. Ο κ. Γιαννακόπουλος ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του λέγοντας:
      «Δεν γίνεται ο καθένας με το παραμικρό να λέει φεύγω. Από πού φεύγεις; Τι σημαίνει αυτό; Από το μαγαζί σου φεύγεις; Ο Παναθηναϊκός είναι κάτι μεγάλο και δεν μπορείς από αυτόν να αποχωρείς έτσι, χωρίς να τον έχεις βάλει σε σωστό δρόμο».

      MONO O THANASHS AGAPAEI TON PANATHINAIKO.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    15. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ MAROULIO.ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΕΙΝΑΙ.ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΚΑΝΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ!!!ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΚΥΡΙΕ ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΕ ΠΟΥ ΔΕΙΞΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΣΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΑΘΑ ΜΕ ΤΟΣΟ ΕΜΠΡΑΚΤΟ ΤΡΟΠΟ!!!ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΟΥ!!!ΕΝΑΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ!!!ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad