Header Ads

  • Breaking Green News

    NA KAI ENA ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΛΟ ΝΕΟ !

    Και ξαφνικά ο Κώστας Αντωνίου έφυγε (ξανά) από τον Παναθηναϊκό! Επιτέλους και ευτυχώς!  
    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ -ΔΙΟΤΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΡΘΩΣ- ΕΦΥΓΕ ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕ... Και εξηγούμαι αμέσως...


    Όταν έχεις να κάνεις με έναν άνθρωπο που δεν κάνει για την δουλειά που τον θέλουν στον Παναθηναϊκό τότε δεν υποπίπτεις στο λάθος να τον προσλάβεις εκ νέου. Οι ημέρες και τα έργα του Αντωνίου άλλωστε είναι γνωστά. Να μην θυμίσω Μελίσσηδες και λοιπούς... ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.

    Για όσους θεωρούν πως το νταμπλ ήταν υπόθεση ΑΝΤΩΝΙΟΥ πλανώνται πλάνην οικτρά. Το νταμπλ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ. ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΤΕΡΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝ ΜΕΡΕΙ...

    Για μένα ο Αντωνίου προσέφερε παρά πολύ λίγα στον Παναθηναϊκό. Ο άνθρωπος δεν είναι κατάλληλος για μία τόσο μεγάλη ομάδα. Όσον αφορά στον Κάρλος Φρεϊτας θα τα γράψω μία άλλη φορά. Τα... παρατράγουδα θα τα πηγαίνουμε ένα ένα...

    Υ.Γ. 1) Για τον Φερεϊρα σας τα είχα γράψει. Ο Πορτογάλος σε κάποια ματς έδειξε εκτός τόπου και χρόνου... Ίδωμεν...

    Υ.Γ. 2) Το να καθόμαστε να παρακαλάμε τον Νικόλα Πατέρα να γυρίσει πίσω κάθε φορά που φεύγει ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ. Αν ο ίδιος δεν θέλει τέλος. Και στην τελική αγαπητέ Νικόλα ΣΤΑΜΑΤΑ ΤΑ ΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΜΕΝΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.

    Υ.Γ. 3) Ο Παναθηναϊκός σε αυτήν την φάση ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΝ ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΩΣ.


    Υ.Γ.4) Σε προηγούμενο άρθρο (κλικ εδώ ) με τίτλο: "Δυο με τρείς μεταγραφές τον Γενάρη", δεν είχαμε βάλει τυχαία την φωτογραφία του Αλμεϊδα. Το Greenarea δεν... πουλάει ποτέ φύκια για μεταξωτές κορδέλες και είναι πάντα στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης αναφορικά με τον Παναθηναϊκό. Με τον παίκτη λοιπόν υπήρχαν προχωρημένες επαφές αλλά το πράγμα δεν τελείωσε... θετικά. Ο παίκτης χάθηκε... τζάμπα επειδή η ΠΑΕ δεν θέλησε να βάλει λίγο παραπάνω το χέρι στην τσέπη. Τώρα βγήκε ο Έρικ Γέντρισεκ. Για να δούμε...

    Υ.Γ. 5) Το ξαναγράφω. ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ...
     

    Μετά τιμής

    Trifilatos 


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    15 σχόλια:

    1. Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου Τριφιλάτε...ας σταματήσουν επιτέλους τα πισωγυρίσματα στον παναθηναικό μας,όποιος δεν μπορεί ας πάει σπίτι του.Αυτό με τον ΑΛΜΕΙΔΑ όντως παρα ειναι μεγάλη ξεφτίλα, ο παίχτης αυτος θα ηταν άπιαστο δίδυμο με Σισέ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. toys varethikame me ta paixnidia tous sthn plath tou panathinaikou mas.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΕ ΤΡΙΦΥΛΑΤΕ!ΚΑΛΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΙΟΥ!ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΑΠΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΑ Ή ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!ΑΣ ΠΑΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ!ΕΥΧΟΜΑΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ρε παιδιά όλοι κάνουν λάθη και όλοι θέλουν χρόνο να δουλέψουν σε μιά ομάδα για να τη μάθουν.Με εξαίρεση τον μουρίνιο σχεδών όλοι οι υπόλοιποι πετυχημένοι στην αγγλία τα πρώτα 2-4 χρόνια στην ομάδα κάναν μπούρδες (βενγκέρ,φέργκιουσον κλπ).Ο φέργιουσον πχ πέταξε εκατομύρια λίρες στο βρόντο(όχι σε μελίσηδες αλλα σε κάτι γουάλας). Αντί να τους πάρουν το σκάλπ τους κρατήσανε και δέν το μετανιώσανε ποτέ σε βάθος χρόνου.Εμείς απο την άλλη θέλουμε άμεσα αποτελέσματα,χωρίς να ματώσουμε οικονομικά σε μεταγραφές αλλα και χωρίς να δώσουμε σε προπονητη 2 3 χρόνια να δουλέψει την ομάδα και να την μοντάρει.Ακούγοντας συνεχώς δημοσιογράφους (πολλοί απο αυτούς υποκινούμενοι απο κάποιους στύλ τζίγγερ γιανακοπουλο βγενό κλπ) και παναθηναικάρες (στύλ δομάζο και κωσταντίνου) να κριτικάρουν στην πρώτη στραβή άπαντες ελπίζοντας να πάρουν κάποιο πόστο στην παέ.Και δίνουμε έτσι ανύπαρκτο χρόνο σε επαγγελματίες να δουλέψουν και να παρουσιάσουν έργο ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ.
      Υ.Γ Δέν στέκομαι σε ονόματα (αντωνίου, νιόπλια, φερέιρα κλπ) απλά τονίζω οτι οποιοσδήποτε έρθει άν θέλουμε να παρουσιάσει έργο θέλει χρόνο.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Geia se olous

      Ela mwre me to vlaka ton antwniou,perasan ekatomiria apo ta xeria tou kai ta skorpage dexia k' aristera...se paixtes PALTA.
      Allh malakia ayto me ton almeida, eimaste gia lypish.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. KALYTERA O FREITAS TON METAGRAFIKO SXEDIASMO THS OMADAS, TOULAXISTON AYTOS EXEI THN EMPEIRIA KAI TIS GNWRIMIES MESW TWN MANAGER ME POLOUS TALANTOUXOUS ALLA KAI PAIXTES ONOMATA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. As elpisoume, etsi opws adeiase to roster o Freitas...etsi na to ksanagemisei...Yparxoun paixtes talents,neoi kai sxetika fthinoi.Gia na ton doume...Epishs th dhlwsh Antwnioy otan phge stous gay-rous(gia endexomenh epistrofh tou ston Panathinaiko) den thn hksera...aaaaaa...eixe pei tetoia omorfia..????

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΕΙΠΕ ΕΙΠΕ..."ΟΥΤΕ ΝΕΚΡΟΣ ΔΕΝ ΠΑΩ ΧΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ"...ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΗΡΘΕ ΠΑΛΙ ΞΑΝΑ Κ'ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΡΑΤΗΣΕ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ? ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΧΡΗΣΤΟΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2011 ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. KALH XRONIA SE KATHE PANATHINAIKO, KALH XRONIA STO GREENAREA KAI NA SYNEXISEI DYNATA OPWS K'STO 2010.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. Καλή χρονία σε όλους, καλή χρόνια Τριφιλάτε, καλή χρονία Γκριναρια.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΤΑΠΛ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad