Header Ads

  • Breaking Green News

    TOYΣ... ΧΑΛΑΣΕ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ Ο CISSE !

    Πρώτη ανάρτηση του Greenarea13 για το 2011, επίσης τα πρώτα γκολ του Τριφυλλιού  και το πρώτο διπλό-νίκη...καλή πράσινη χρονιά να έχουμε...





    Με το καλήμερα στο δεύτερό μισό του δεύτερου μέρους  του πρωταθλήματος, σε ένα δύσκολο παιχνίδι με ένα από τα πολλά κόκκινα παραρτήματα του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ, την Skoda Ξάνθη.
    Ο Γάλλος killer είχε άλλα σχέδια...και μόλις στο 1' λεπτό του αγώνα (συγκεκριμένα στο 31'' δευτερόλεπτο), μετά από κάθετη μπαλιά του Κατσουράνη, πετυχαίνει ένα εκπληκτικό σε εκτέλεση γκολ από πολύ πλάγια...περνώντας τη μπάλα πάνω από τον τον τερματοφύλακα της ακριτικής ομάδας Λυμπερόπουλο. Οι πράσινοι στη συνέχεια πίεζαν με ενέργειες του Λέτο από αριστερά και το Νίνη  από τον άξονα για ένα δεύτερο γκολ, αλλά υπήρχε έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης  στην τελική προσπάθεια.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε στον αγωνιστικό χώρο την ίδια 11αδα με του πρώτου ημιχρόνου, οι Σισέ,Λέτο και Νίνης συνέχιζαν ορεξάτοι στο ίδιο τέμπο, πιέζοντας για ένα δεύτερο γκολ που  θα τελείωνε το ματσάκι, ασχέτος αν η αμυντική γραμμή της ομάδας μας δεν απειλήθηκε σημαντικά απο τους επιθετικούς του Ξανθιώτικου παραρτήματος.
    Ο Φερέιρα βλέποντας  τις προσπάθειες τον ποδοσφαιριστών του να είναι "άκαρπες", προχώρησε σε αλλαγές...αρχικά πέρασε στο παιχνίδι τον Χρηστοδουλόπουλο στη θέση του Γκοβού που ήταν μέτριος για αλλή μια φορά,στη συνέχεια  ο Μαρίνος στη θέση του Νίνη και ο Γκαρσία στη θέση του Λέτο. Η συμμετοχή του Λάζαρου στο παιχνίδι ηταν εύκολα διακριτή γιατί ηταν αρκετά κινητικός με τη μπάλα κάνοντας και ατομικές προσπάθειες στην αντίπαλη εστία αλλά χωρίς να πετύχει κάποιο γκολ, στο 92 λεπτό όμως των καθυστερήσεων ύστερα απο μακρινή μπαλιά του Μπουμσόνγκ  και κεφαλία του Κατσουράνη βγάζοντας  τον Λάζαρο τετ α τετ τριπλάροντας τον γκολκιπερ της Ξάνθης  και με πλασέ σε κενό τέρμα βάζει το "κερασάκι στην τούρτα" κάνοντας το τελικό 0-2.

    ΣΥΝΟΨΗ...
    Η ομάδα δεν έδειξε την τρομερή βελτίωση μετά και την διακοπή λόγο γιορτών, αλλά οι παίχτες ήταν πολύ δραστήριοι με συνεχή τρεξίματα πιέζοντας σε όλες της γραμμές του γηπέδου, δείχνοντας έτσι πάθος και τσαμπουκά για την πολυπόθητη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που εκτελούσε "εντολές" άλλων...!!!
    Οι διακριθέντες του παιχνιδιού που ξεχώρισαν σήμερα ήταν... οι Σισέ, Λέτο, Νίνης,Βίντρα,Κατσουράνης, Μπουμσόνγκ και Λάζαρος που πέρασε στο ματς αλλαγή για 25 λεπτά.

    Υ.Γ.1) Αρνητικοί πρωταγωνιστές στο του αγώνα ήταν οι Γαύροι-απολίτιστοι-τραμπούκοι οπαδοί του παραρτήματος που σε όλο σχεδόν το δεύτερο ημίχρονο έβριζαν-γιούχαραν ρατσιστικά τον Σισέ, τελικά τους πονάει πάρα  πολύ ολους του Γαύρους που ο Τζιμπριλαρος έχει στην καρδία του το σήμα με το Τριφύλλι και όχι το σήμα με τον έφηβο π....στη.

    Υ.Γ.2) Συγχωρέστε μας που είχαμε να αναρτήσουμε κάποιο άρθρο από της 29/12, δεν ήταν κάτι εσκεμμένα, απλά ήταν ημέρας εορτών...,εξάλλου δεν υπήρχε κάποια σημαντική είδηση για τον Παναθηναικό μας, ούτε διοικητικά, ούτε μεταγραφικά, τώρα όμως επέστρεψαν όλοι οι συνεργάτες του Greenarea13 για να συνεχίσουμε πάλι όλοι μαζί την σωστή ενημέρωση όπως πρίν...για όλους τους οπαδούς της ομάδα μας, ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ...!!!

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    9 σχόλια:

    1. wraia nikh,poly treximo, poly tsampoukas, etsi sas theloume se kathe agwna mexri to telos.
      gia tous gelious ths xanthis poy evrizan ton cisse ti na pw...symfwnw me to y.g1.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. BRAVO RE MAGGES, AYTH TH FORA EISASTAN OMADA.
      STO XERI SAS EINAI TO PRWTATHLHMA, MHN TOUS TO XARIZETE XORIS NA TO AXIZOYN.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΕΣ...ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΕΔΩ...τελικά τους πονάει πάρα πολύ ολους του Γαύρους που ο Τζιμπριλαρος έχει στην καρδία του το σήμα με το Τριφύλλι και όχι το σήμα με τον έφηβο π....στη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. και ο διαιτητης δεν ηταν καλος να το επισημανεται και αυτο,θα ελεγα οτι ηταν κακος!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. oe oe oe djibril cisse, golara ayto pou evale gi' ayto einai killer.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Η ΟΜΑΔΑ ΕΔΕΙΞΕ ΠΑΘΟΣ, ΕΡΙΞΕ ΚΛΩΤΣΙΔΙΑ, ΠΗΡΕ ΚΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΕΤΡΕΧΕ ΠΟΛΥ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ!ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΘΑ ΜΕΙΩΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ!ΚΑΛΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Πολύ ελπιδοφόρα η ομαδικότητα κυρίως στο αμυντικό παιχνίδι. Μπορεί δημιουργικά να μήν μας βγήκαν όσα θα θέλαμε αλλά πέφταμε πάνω στην μπάλα ακαριαία για να την διεκδικήσουμε. Μακάρι να είναι αυτό αποτέλεσμα της σφραγίδας του Φερέϊρα. Στο δημιουργικό μέρος είχαμε πρόβλημα, ανέτοιμος ο Νίνης και ο Γκοβού, ο δέ Λέτο λίγο παραπάνω φλύαρος. Διαφορετική σίγουρα η εικόνα της ομάδας με περισσότερο κέφι και αποφασιστικότητα. Αν είχε ίσως βάλει Λάζαρο νωρίτερα να είχαμε ανεβάσει το δείκτη του σκόρ πιό ψηλά.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. @ Βρυκόλαξ

      Poly swstos panatha, nomizw pws an oi paixtes deixoun sovarothta k' pathos sta epomena mats tha ftasoume tous gayrous kai as exoun ta sproximata apo ta korakia.

      O KOSMOS NA STHRIXEI THN OMADA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad