Header Ads

  • Breaking Green News

    NA TO XAIPEΣΤΕ TETOIO ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ...!

    Ο γαύρος είναι συνώνυμο της βρωμιάς, της κλεψιάς, της ανικανότητας και της σαπίλας εδώ και πολλά χρόνια...



    Το είδε όλη η Ελλάδα για πολλοστή φόρα ότι ο ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΣ είναι μια ομάδα για γέλια..., με ένα αυτογκόλ αντίπαλου παίχτη προηγήθηκε που δεν μπαίνει ούτε σε προπόνηση σε πρωτάθλημα παίδων, και μετά από λίγα λεπτά από ασίστ πάλι παίχτη της Κέρκυρας σε παίχτη των λιμανίσιων γίνεται το τελικό 0-2.

    Το απόκομμα που έχουμε για εικόνα είναι από το σημερινό πρωτοσέλιδο της βρομώ φυλλάδας γαύρος, δεν έχουν το Θεό τους πραγματικά, ρίχνουν στα πρόβατα που έχουν για οπαδούς...τέτοια "τροφή" αμάσητη που δεν έχουν ιδέα, αφού περνάει καλά κάνουν...τους αξίζει!
    Ούτε αξιοπρέπεια θα αποκτήσουν πότε..., τόλμησαν να γράψουν..."απέναντι στην πολύ επικίνδυνη Κέρκυρα των Μπάντοβιτς,Στολτίδη και Επστάιν!", έλεος δηλαδή...είδατε εσείς καμιά επικίνδυνη Κέρκυρα στο γήπεδό? Εμείς πάντως δεν είδαμε...όπως και όλοι οι φίλαθλοι της χώρας, πλην των κόκκινων προβάτων.

    Μέσα από το Greenarea ο συντάκτης μας GREENSNIPER στο τελευταίο του άρθρο(κλικ εδώ), σας είχε προϊδεάσει για το τι θα δείτε σήμερα στο νησί των γαύρων (κ' όχι Φαιάκων,όπως φάνηκε..), αλλά και τι έχει να γίνει στη συνέχεια του πρωταθλήματος.
    Σε αυτόν εδώ τον ιστότοπο δεν μασάμε τα  λόγια μας αδέρφια, το πρωτάθλημα έχει χαθεί γιατί όλα ήταν μελετημένα-σχεδιασμένα απο την αρχή της κλήρωσης...αλλά και παρασκηνιακά υπέρ του ΤΡΟΥΜΠΑΙΚΟΥ, δείτε το πρόγραμμα αγώνων  που έχουν να δώσουν οι λιμανίσιοι στη συνέχεια....Τρουμπαικός-Πανσερραικός,Αστ.Τρίπολης-Τρουμπαικός, Γαύρος Βόλου-Τρουμπαικός,Τρουμπαικός-Skoda Ξάνθη, λέτε το σερί αγώνων με όλα τα παραρτήματα να είναι τυχαία?ΑΔΥΝΑΤΟΝ!

    Υ.Γ.1) Μόνο εδώ στο Greenarea θα διαβάζετε ότι σας κρύβουν ακόμα και κάποια παναθηναικά μέσα... πουλώντας σας ελπίδες. Βάλτε το μύαλο να δουλέψει, έχουμε καιρό που τα γράφουμε..., δυστυχώς οι λυκοφιλίες στοιχίζουν, καταλαβαίνετε τι εννοούμε....!!!

    Υ.Γ.2) Σας προτρέπουμε να βλεπετέ  όλοι την ομάδα μας να βελτιώνεται όσο γίνεται, ας χαρούμε τις όποιες νίκες έρθουν και ότι βγεί στο τέλος....! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ !!!





    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    9 σχόλια:

    1. Poly kalo to arthro,
      vrwmaei mpoxa tou gayrou h istoria edw kai xronia.
      oyte thn kerkyroula den mporei na nikhsei to kafeneio kai ta provata tous panigyrizoun apo to theama ths plakas pou vlepoun.
      OYST VRWMIARHDES.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΓΑΥΡΟΙ Μ...ΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. As einai kala ta pararthmata na lene oi gauroi giati an den htan auta o gauros tha'tan sigoura ypopsifios gia ypovivasmo.
      pantws tipota den exei teleiwsei gia mena paidia AN emeis eimaste sovaroi.
      O gauros den prokeitai na parei 3ponto me PANATHINAIKO,koula,rouli,mpaok kai olo kai kapoia allh omada tha tou kopsei vathmous.ok entaxei ki emeis mporei na mhn paizoume mpalara alla meta apo thn diakoph fainetai oti exoume veltiwthei(isws na xreiazotan ligh xekourash oi paiktes)toulaxiston pairnoume apotelesmata estw kai me to zori kai etsi pisteuw tha synexisoume(sta mikra matchakia)
      pantws gia mena mporei na swthei kapws h xronia nikwntas aek,paok,gauro gia prwtathlima kai kataktwntas to kypello.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΟΙ ΑΡΟΥΡ!Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΑ ΔΕ ΣΒΗΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. @Picolo
      OYTE DYO XRONIA PANATHA DEN PROSPATHISE, MIA EFEYGE MIA GIRNAGE.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Ta eipes ola...ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΤΙΣ ΧΑΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΛΥΠΕΣ ΜΑΖΙ !!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. Τον παο τον ΄΄στηνουν΄΄και απο μεσα μετα το 1996 ειναι και η αγαπημενη μας ομαδα ενα απο τα παραρτηματα του γαυροκοσμου που ζουμε.κυνηγησε κανενας τα 14 κακουργηματα περισυ στο γαυρογηπεδο,ΤΟΥΣ ΠΗΓΕ ΑΓΑΛΗ ΑΓΑΛΗ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ μεγαλη υπομονη εχει μας γαμησανε και τουλαχιστον ενα τσαμπουκα μετα τον τον εισαγγελεα και την μεταβιβαση του φακελου στην ασφαλεια για προσωποποιηση των 14αρων κακουργηματων!!!!!!δεν ακουσαμε,για τη δολοφονια φιλοπουλου τις κοτες,για τη ριζουπολη ομοιως ,τι κανει νιαου νιαου στα κεραμιδια ειναι η ιστορια. δενακουγετε καλα το ξερω αλλα καπως ετσι μου φαινεται οτι παιζεται η ιστορια. Δεν συζηταμε βεβαια οτι οποια χρονια καταφεραμε να ειμαστε καλοι την επομενη για ανεξηγητους λογους βαραμαι κανονι μονοι μας...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Συμφωνώ με το άρθρο και του σνάιπερ,
      συμφωνώ επίσης και με την σημερινή συνέντευξη του Γιώργου Νίκα στο εθνοσπόρ που είπε οτι ο Βγενόπουλος φταίει για όλα ακόμα και για την ΠΕΚ.

      Τελικά λίγοι αγαπάνε την ομάδα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. me th fora pou phran aytoi k ton pana8inaiko 8a kanoun pararthma opou na nai.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad