Header Ads

  • Breaking Green News

    ΟΛΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ...!

    Όλα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος προκειμένου να αλλάξει τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στη βαθμολογία για τον Παναθηναϊκό, υποσχέθηκε ο Ζεσουάλδο Φερέιρα...





    Με δήλωση του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΠΑΕ, υποστήριξε ότι το ρόστερ της ομάδας είναι ποιοτικό.

    Αυτή ήταν  η δέσμευση που έδωσαν οι Ζ.Φερέιρα και Κ.Φρέιτας στον  Γόντικα, στη συνάντηση που είχαν μετά την πρωινή προπόνηση της ομάδας.Ο Γόντικας τα είπε για περίπου μία ώρα με τους δύο Πορτογάλους και όλοι μαζί αναζήτησαν τα αίτια της κακής απόδοσης του Παναθηναϊκού. Οι υπεύθυνοι για το αγωνιστικό κομμάτι (προπονητής και τεχνικός διευθυντής) αναγνώρισαν τις ευθύνες που τους αναλογούν και δεσμεύτηκαν στον επικεφαλής της διοίκησης πως θα δώσουν μάχη μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος.


    "Δεν είναι ώρα για δάκρυα, αλλά για μάχη. Δεν τα παρατάμε", υποστήριξαν οι δύο Πορτογάλοι...

    Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Φερέιρα:

    Έπειτα από συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο προπονητικό κέντρο της Παιανίας με τον Αντιπρόεδρο της ομάδας ενημερώθηκα ότι σύμφωνα με δημοσιεύματα φερόμαστε τόσο εγώ όσο και ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας, κ. Φρέιτας να έχουμε εκφράσει τη δυσαρέσκειά μας για δήθεν έλειψη λύσεων στο ρόστερ και αδυναμία μεταγραφικής ενίσχυσης.

    Η αλήθεια είναι ότι κατά τη γνώμη μου τόσο το εύρος του ρόστερ του Παναθηναϊκού, όσο και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών είναι ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου. Εννοείται πως πάντοτε υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, αλλά η προοπτική να μην γίνουν μεταγραφές είναι σαφής εδώ και πολύ καιρό και δεν αποτέλεσε αντικείμενο της σημερινής συζήτησης, μόλις πέντε ημέρες πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου.

    Αυτό που μας απασχόλησε σήμερα, αλλά και θα μας απασχολεί από εδώ και στο εξής είναι πως θα βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας και πως θα διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τους στόχους μας. Επαναλαμβάνω αυτό που έχω πει και δημόσια κατ’ επανάληψη: μπορεί η βαθμολογική μας θέση να μην είναι η καλύτερη δυνατή, αλλά έχουμε και τη δυνατότητα και το κίνητρο και την ποιότητα να παλέψουμε μέχρι τέλους για την επιτυχία.

    Editorial:(greenarea13 team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    4 σχόλια:

    1. MONO LOGIA EISTE ESY KAI O FREITAS, NA DOUME LIGO PRAXEIS THELOYME OLOI MESA STO GHPEDO, AYTO MONO.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΤΑΣΑΜΕ ΤΕΛΗ ΓΕΝΑΡΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ,ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΒΛΑΚΕΣ, ΝΑ ΑΠΟΔΟΣΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΠΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΤΣΙ!
      ΑΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΜΕ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad