Header Ads

  • Breaking Green News

    NA EYXHΘΟΥΜΕ..."ANTE KAI TOY XPONOY"..?

    Μέσα σε τρεις ημέρες τα καμάρια μας κατάφεραν να μείνουν εκτός δύο στόχων...μια με τα Αεκάκια και μια σήμερα με το κόκκινο παράρτημα...





    Μετά την ήττα από το Αεκάκι (ναι ναι, αυτούς που έφαγαν τεσσάρα από το γαύρο Βόλου), ήρθε και η ισοπαλία με τους γαύρους Νέας Σμύρνης (Λεμονή, Μήτρογλου, Σβέρκο, Κουμορτζί και ΣΙΑ).

    Ουσιαστικά είμαστε εκτός πρωταθλήματος και σήμερα η ομάδα μας θύμισε πάλι εικόνα Δεκεμβρίου, δυστυχώς για άλλη μια φορά δεν είχαμε κέντρο με Ζιλμπέρτο και Κατσουράνη (ο Ζιλμπέρτο θύμισε Κονσεϊσάο), ο Σπυρόπουλος πάλι προκλητικά αρνητικός, ενώ πληρώσαμε και τον κ. Καντέ που έκανε μάγκα το Μήτρογλου (ρε τι άλλο θα δούμε φέτος!!!). Από αυτή εδώ την "παρέα" είχαμε γράψει παλιότερα ότι δεν σέβονται το όνομά τους και δεν έχουν αξιοπρέπεια, ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ ΕΓΩΙΣΜΌ. Κρίμα πάλι, κρίμα. Άλλη μια φορά μας απογοήτευσαν.

    Υ.Γ.1) Κύριοι παίχτες του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να σας σώζει πάντα ο Τζιμπρίλ, υπάρχουν και δοκάρια...!

    Υ.Γ.2) Κύριε Φερέϊρα??? Όταν είσαι 1-1 και στο -7 γιατί μένεις με δύο αμυντικά χαφ που περπατάνε? Δεν ντρέπεσαι να βλέπεις ότι ο μόνος που κατεβάζει λίγο μπάλα είναι ο Βύντρα?Ο Πετρόπουλος υπάρχει? Τι διαφορά έχει η ήττα από την ισοπαλία?

    Υ.Γ.3) Για την Τρίπολη κανένα σχόλιο. Τους ξέρουμε, τα είδαμε, ΤΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ...τα έχουμε γράψει εδώ και πολύ καιρό.

    Υ.Γ.4) Ήθελα να ήξερα με τι μούτρα θα εμφανιστούν με τον Εργοτέλη? Αλλά τι ρωτάω ε..? Τα φράγκα τους θα τα πάρουνε βρέξει χιονίσει.Και τι φράγκα? Συμβόλαια που δεν θα τα έβρισκαν πουθενά στον κόσμο. Α ρε Ζιλμπέρτο! Κάτι ξέρεις που μένεις.

    Υ.Γ.5) Κύριοι μέτοχοι...σας κλέβουν και τους αφήνετε να αλωνίζουν με το έτσι θέλουν, ΞΥΠΝΑΤΕ επιτέλους !!!

    Εditorial: Marulio

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. ειμαστε παραρτημα του γαυρου εδω και πολυ καιρο ποιοι μετοχοι...νταλαβεριτζιδες ειναι!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Den yparxoun logia aderfia, oi prasines kardies klp mas eferan se ayto to xali kai h adiafwria twn perissoterwn podosfairistwn mas.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΤΟ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΤΟΣ ΣΤΟΧΩΝ? ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΙ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΜΑΣ, ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΣΤΑ 5-6 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΟΥΜΕ ΚΟΥΠΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΥΟ ΣΕΡΙ ΚΑΙ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ,ΜΑΣ ΜΙΡΑΖΕΙ ΠΙΚΡΕΣ Η ΟΜΑΔΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Το πρόβλημα μας φέτος παιδιά είναι η φυσική κατάσταση. Η ομάδα (αφενώς οτι έχει καεί απο το καλοκαίρι) αποτελείτε απο ένα κορμό ηλικιωμένων (κατσουρ καραγκούνη ζιλμπέρτο γκαρσία) οι οποίοι άν παίξουν 2 παιχνίδια παραπάνω μετά θα καούν για 5 (πχ γκαρσία). Οικονομία δυνάμεων τον τελευταίο καιρό δέν καναμε (άρα το λάδι στο λιχνάρι τελειώνει). Μεταγραφές σε καίριες θέσεις δέν κάναμε. Φιλοσοφία μές τα μέσα της σεζόν μήν περιμένετε να αλλάξει η ομάδα. Είμαστε και 7 βαθμούς πίσω. Τί κάνουμε;
      Λύση α) Τα φορτώνουμε πάλι σε κάποιον φερέιρα ή σε κάποιον φρέιτας πετώντας πάλι τα σκουπίδια κάτω απο το χαλάκι.Μέχρι το επόμενο κακό αποτέλεσμα να μας υπενθυμίσει πως το πρόβλημα δέν λύθηκε.
      Λύση β) Κοιτάμε να φτιάξουμε ομάδα για του χρόνου. Αρα αφήνουμε τον φερέιρα να δουλέψει (στους νεαρούς κυρίως) ενω θα φροντίσουμε να έχουμε την ομάδα σε φόρμα όταν θα αρχίσουνε τα πλέιοφ.
      Λύση γ) Κάνουμε αυτά που πρέπει σε μεταγραφές... μπουαχαχαχαχα ..καλά ντε...μια πλακίτσα έκανα. Ακυρη η λύση γ λοιπόν και πάμε στις 2 πρώτες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. TI NA EYXHTHOYME ? ETSI POU TA EXOUNE KANEI NA TA XAIRONTE...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad