Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΑΡΚΕΛΩΝΗ ΘΑ'ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ...!

    Ήταν 5Άστερος σε άμυνα και επίθεση, η αρμάδα του μάστερ Ζοτς ισοπέδωσε με 82-56 την Μάλαγα  στο κλειστό  του ΟΑΚΑ για τη δεύτερη αγωνιστική της Euroleague στο Top16...





    Η νίκη των Λιετουβους στη Βιτόρια την Τετάρτη άνοιγε ακόμα περισσότερο τον δρόμο στον Αυτοκράτορα ενόψει του αγώνα με την Μάλαγα (82-56) στο κλειστό του ΟΑΚΑ. Τα πράγματα ήταν πολύ απλά. Η νίκη θα τον έφερνε στην πρώτη θέση του ομίλου του και θα του έδινε το μεγάλο προβάδισμα για την κατάκτηση της κορυφής στο Top 16 της Ευρωλίγκα…
    Έτσι και έγινε....οι πράσινοι "έπνιξαν" την Μάλαγα και από το πρώτο λεπτό του αγώνα φρόντισαν να αποδείξουν ποιο θα ήταν το αφεντικό του αγώνα. Ο Κώστας Τσαρτσαρής πρόσθεσε μια ακόμα καλή εμφάνιση και ήταν εκείνος που έδωσε την ώθηση στον Παναθηναϊκό για το 2/2 στο Τop16.
    Ο διεθνής φόργουορντ εκμεταλλεύτηκε τον αργό Σινάνοβιτς και έστησε μαζί με τον Μάικ Μπατίστ το…δικό του πάρτι κάτω από τη ρακέτα της Μάλαγα. Στην ουσία  τα πάντα είχαν κριθεί από το πρώτο ημίχρονο όταν ο Παναθηναϊκός πήρε διαφορά 20 πόντων (45-25). Το υπόλοιπο ματς αποτέλεσε τυπική διαδικασία, καθώς οι δύο ομάδες χαλάρωσαν  για να μην ξοδέψουν περισσότερη ενέργεια, ασχέτως αν ο δείκτης του σκορ εκτοξεύθηκε και στο +30 (82-52) λίγο πριν από το τέλος, βέβαια αυτό δείχνει και την ανωτερότητα της ομάδας του Ζοτς.

    Αναλυτικά...

    Η ωραία...βραδιά  από το ξεκίνημά της φάνηκε...! Λίγο η εξαιρετική άμυνα των πρασίνων και λίγο οι πολύ καλές επιλογές του Παναθηναϊκού στην επίθεση άρχισαν να δίνουν διαστάσεις…θριάμβου. Με 13 πόντους παθητικό στο πρώτο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι είχαν δείξει από την αρχή τις διαθέσεις τους. Παράλληλα, υπήρχε και ένας φοβερός Τσαρτσαρής, ο οποίος με επτά συνεχόμενους πόντους στο τέλος της πρώτης περιόδου έφτασε  το σκορ στο 26-13.

    Οι πράσινοι φρόντισαν να συνεχίσουν το…ίδιο βιολί και στο δεύτερο δεκάλεπτο. Με την ίδια πίεση στην άμυνα η διαφορά άρχισε να παίρνει μεγαλύτερες διαστάσεις και να φτάνει τους 19 πόντους (38-19) τρία λεπτά πριν από το ημίχρονο (45-25).

    Ο Παναθηναϊκός μπέικε δυνατά και στο 2ο ημίχρονο,οι παίχτες δεν έριξαν τον ρυθμό τους καθόλου, τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα και με την λήξη της 3ης περιόδου η διαφορά άγγιζε τους 30 πόντους (68-39).

    Με την νίκη να έχει εξασφαλιστεί για το τριφύλλι, ο Ζοτς αποφάσισε να μοιράσει τον χρόνο ανάμεσα στους παίκτες του... Τέπιτς και Καλάθης αγωνίστηκαν περισσότερα απ’ ότι συνήθως, ενώ ταυτόχρονα ο Δημήτρης Διαμαντίδης δεν χρειάστηκε να "δουλέψει" παραπάνω μέσα στο παρκέ γιατί ήταν και καταπονημένος από τα συνεχή παιχνίδια. Το σφύριγμα της κόρνας βρήκε τελικά τους 5άστερους νικητές με 82-56 και πρώτους στον όμιλό.

    5ΑΣΤΕΡΟΣ (Ζ. Ομπράντοβιτς): Τέπιτς 4, Περπέρογλου 10(1), Μπατίστ 12, Φώτσης 8 (2), Σάτο 9(2), Νίκολας 9(1), Τσαρτσαρής 14, Διαμαντίδης 4, Βουγιούκας 6, Καλάθης 6, Μπόγρης, Ζούμπος.

    ΜΑΛΑΓΑ (Τ. Ματέο): Ροντρίγκεθ 5(1), Φρέιρε, Πρίντεζης 7, Αλμαθάν 5(1), Χιμένεθ 7, Μπλέικνι 10(2), Σινάνοβιτς 5, Ρούμπιο 4, Φρίλαντ 11, Γκαρσία, Μπλάνκο 2

    Τα δεκάλεπτα: 26-13, 45-25, 68-39, 82-65.

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    3 σχόλια:

    1. To ekto stema gia ton aytokratora einai konta panathinaikoi.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Αν αδέρφια παρουμέ το 6το αστέρι θα γίνει πανικός.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. DEN MASAEI POUTHENA AYTH H OMADARA...H HTTA APO TOUS GAYROUS HTAN MIA PARENTHESH, STO TELOS OPWS GINETAI PANTA OLA THA EINAI PRASINA.

      GATE13

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad