Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΕΡΕΙΡΑ: Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΟΛΩΝ...!

    Γία ολους και για ολα μιλησε ο Φερέιρα σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους του Παναθηναικού σε φιλικό κλίμα στην Παιανία, με σκοπό να αναπτύξει μια καλύτερη επικοινωνία με τους εκπροσώπους του Τύπου....







    Ο Πορτογάλος τεχνικός στην εισαγωγή του είπε ότι η συνάντηση δεν γίνεται επειδή υπάρχει κάποιο πρόβλημα στην ομάδα αλλά τέτοιες συναντήσεις θα γίνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Ο Φερέιρα αναφέρθηκε στα ζητήματα του Παναθηναϊκού. Υπεραμύνθηκε των επιλογών τους στο ματς με την ΑΕΚ και τόνισε ότι δεν έφταιγαν οι αλλαγές για την ήττα. Ακόμη, μίλησε για τον Γκοβού λέγοντας ότι δεν τον ενδιαφέρει όσα έγιναν στο παρελθον σχετικα με τον παίκτη, αλλά σκοπός του είναι να δουλέψει μαζί του και να τον βελτιώσει για να φτάσει στην κατάσταση που ήταν πριν έρθει στον Παναθηναϊκό.
    Αναφέρθηκε επίσης στον Χριστοδουλόπουλο τονίζοντας ότι ο παίκτης ειναι ακόμα πολύ νέος και για να γίνει μεγάλος παίκτης δεν πρέπει να σκέφτεται πού θα παίζει. Γενικά, ο Φερέιρα για άλλη μια φορά υποστήριξε το δόγμα του ότι ο σύλλογος είναι υπεράνω όλων. Επίσης σε ερώτηση αν μπορούσε να κάνει μια μεταγραφή, πού εντοπίζει ο ίδιος τη μεγαλύτερη αδυναμία του τριφυλλιού, δεν θέλησε να αναφερθεί διότι όπως είπε έτσι θα κάνει κακό στην ομάδα. Ο πορτογάλος κατέληξε μιλώντας για το ματς με τον Εργοτέλη λέγοντας ότι στόχος του ΠΑΟ είναι η νίκη με καλό ποδόσφαιρο για να ικανοποιηθεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού, αποκαλύπτοντας παράλληλα ότι θα ξεκινήσει βασικό τον Ιωαννίδη αντί του τιμωρημένου Σπυρόπουλου.

    Παρακάτω αναλυτικά η συζήτηση του Φερέιρα με τους δημοσιογράφους:

    Σχετικά με τους λόγους της ήττας από την ΑΕΚ στο Κύπελλο: "Ειπώθηκε οτι χάσαμε εξαιτίας των αλλαγών που έκανα, αλλά αυτό δεν ισχύει. Για παράδειγμα ο Καραγκούνης και ο Σεϊταριδης είναι διεθνείς, ο Μαρίνος είναι ένας από τους βασικούς παίκτες αυτή της ομάδας και μοναδική αλλαγή ήταν ο Καρνέζης. Ο προπονητής πρέπει να παρατάσσει την ομάδα με βάση την αγωνιστική της δυνατότητα. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ ήμασταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, χάσαμε πολλές ευκαιρίες για γκολ, όμως όταν δεχτήκαμε το 0-1 δεν μπορούσαμε να αντιδράσουμε όπως έγινε με την Καβάλα. Δεν είναι δίκαιο να χρεώνουμε την ήττα σε έναν ποδοσφαιριστή. Με τον Πανιώνιο το παιχνίδι ήταν αλλιώς. Αυτός ήταν καλός και εμείς όχι. Σε αυτό το ματς επέστρεψαν οι βασικοί (Ζιλμπέρτο, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Κατσουράνης, Γκοβού) αλλά δεν είχαμε καλή εικόνα. Υπήρχαν απουσίες, όπως αυτή του Νίνη, που επηρέασε την ομαλή συνέχεια της ομάδας. Οταν έχεις ένας ρόστερ 20 ποδοσφαιριστών δεν θα ήταν σωστό από τον προπονητή να μην υπολογίζει σε όλους. Ολες οι μεγάλες ομάδες αυτό κάνουν η Μάντσεστερ, η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα".

    Οσον αφορά το πώς βλέπει τον Γκοβού: "Δεν έπαιξε με την ΑΕΚ γιατί ήταν δική μου απόφαση να κάνει κάποιες επιπλέον προπονήσεις και να βελτιωθεί μέσα από αυτές. Όταν ήρθα είχε κάποια προβλήματα. Είναι όμως επαγγελματίας. Εγώ άκουσα πράγματα όταν ήρθα, έκλεισα τα αυτιά μου και περίμενα να δω μόνος μου και από τη στιγμή που βλέπω αυτά που θέλω τον βάζω και παίζει. Θεωρώ ότι δεν έχει δείξει ακόμη τις δυνατότητες του. Δεν είναι 20-23 χρόνων, δεν είναι στο επίπεδο που ήταν, είναι όμως χρήσιμος για την ομάδα. Εκτίμησή μου είναι ότι υπήρξε κακή συμπεριφορά προς τον Γκοβού. Είδα όταν ήρθα ότι υπήρχε μια αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή. Εγώ όμως κλείνω τα αυτιά μου και εμπιστεύομαι τα μάτια μου".

    Για τον Χριστοδουλόπουλο και αν ζήτησε ο παίκτης να μην παίζει δεξιά: "Δεν ισχύει αυτό. Το διαψεύδω. Ποιός σας το είπε; Εγώ ποτέ δεν δημοσιοποιώ τι λέω στους παίκτες μου. Δυστυχώς πολλά βγαίνουν στον Τύπο που δεν ισχύουν. Ως προπονητής προστατεύω την ομάδα μου. Πολλοί ποδοσφαιριστές σκέφτονται τους εαυτούς τους και όχι την ομάδα. Αλλά αυτή που νικάει είναι η ομάδα και όχι οι παίκτες. Πάνω απ' όλα είναι η ομάδα. Είναι υπεράνω όλων ο σύλλογος. Οι παίκτες μπορούν να νικήσουν έναν αγώνα, αλλά η ομάδα κερδίζει τους τίτλους. Το λέω από την εμπειρία που έχω τόσα χρόνια στους πάγκους. Μία εντεκάδα βασίζεται στο πλάνο παιχνιδιού και στις ικανότητες του αντιπάλου. Ο Λάζαρος είναι νεαρός σε ηλικία και για να γίνει μεγάλος παίκτης δεν πρέπει να έχει το μυαλό του σε μια θέση. Θα πρέπει να παίζει και στα άκρα και στον άξονα".

    Αναφορικά με τις επερχόμενες αλλαγές του καλοκαιριού σε επίπεδο μεταγραφών & μείωση μπάτζετ αρχικά έδειξε να... αιφνιδιάζεται λέγοντας: "Ξέρετε εσείς κάτι παραπάνω επ' αυτού; Γιατί εγώ δεν ξέρω. Δώστε μου πληροφορίες... Κατ' αρχήν ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλος σύλλογος. Αυτούς τους δύο μήνες που είμαι εγώ εδώ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα, αλλά έχει μεγάλη δυναμική σαν κλαμπ, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό. Είναι θέμα στρατηγικής σημασίας και έχει να κάνει με τη διοίκηση, να παρθούν οι αποφάσεις για το μέλλον. Το θέμα είναι να αποφασίσει η διοίκηση τι είδους ομάδα θέλει. Μετά θα απαντήσω και εγώ αν μπορώ να προσαρμοστώ σε αυτά τα δεδομένα. Κανένας όμως δεν νικάει χωρίς ομάδα και κανείς δεν είναι υπεράνω της στρατηγικής της ομάδας".

    Σχετικά με το αν υπήρχε η δυνατότητα για μία μεταγραφή, σε ποιά θέση εκτιμάει ότι χρειάζεται ενίσχυση, είπε: "Οσο δουλεύω με μια ομάδα και ορισμένους παίκτες δεν πρόκειται να μιλήσω για μεταγραφές. Εχω μια συνεργασία με τους παίκτες και αν μιλήσω για κάτι τέτοιο θα χαλάσω την ψυχολογία τους. Δεν προσφέρω κάτι να μιλάω για μεταγραφές. Για μια ομάδα είναι σημαντική η ψυχολογία γιατί επηρεάζει την απόδοση της. Δική μου ευθύνη είναι να εμποδίζω τέτοια θέματα που χαλάνε το κλίμα".

    Τέλος, για το ματς με τον Εργοτέλη, αφού πρώτα αποκάλυψε ότι θα ξεκινήσει βασικό τον Ιωαννίδη και πως ο Λέτο είναι μεν στην αποστολή, αλλά θεωρείται αμφίβολος, σχολίασε: "Ο Εργοτέλης είναι έκτος στην βαθμολογία, παίζει με κοντινές πάσες, αλλά δεν είναι γρήγορη ομάδα. Για να νικήσουμε πρέπει να είμαστε επιθετικοί. Να έχουμε σωστή ανάπτυξη και να αξιοποιήσουμε την ταχύτητα μας. Επιπλέον παίζουμε με τον κόσμο μας. Ήθελα στο παιχνίδι με ΑΕΚ, το οποίο ήταν έπειτα από τρία ματς κεκλεισμένων των θυρών, να τους χαρίσουμε τη νίκη και λυπάμαι που δεν τους δώσαμε χαρά. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να παίζει πάντα για τη νίκη και αυτό έχουμε στο μυαλό μας. Θέλω να έχουμε την ίδια απόδοση, όπως στα παιχνίδια με τον Αρη και την Καβάλα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας".

    Editorial: (greenarea13 team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    3 σχόλια:

    1. Για να δούμε Φερέιρα τι θα κάνεις...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. RE FEREIRA MPOREIS NA KANEIS TO 11/11 MEXRI TO TELOS KAI NA APOKLISEIS TO AEKAKI?AN DEN MPOREIS MASTA KAI PARE M@YLO.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. pou se eferan k esena re amoire k sth mesh ths xronias malista.mono esy den ftais gia to olo baxalo.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad