Header Ads

  • Breaking Green News

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΙΚΑΣ: ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ !

    Ο Γιώργος Νίκας ως β' αντιπρόεδρος και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής, δήλωσε πως είναι τιμή του που ανέλαβε αντιπρόεδρος και έδειξε αισιόδοξος ότι ο Παναθηναϊκός μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα....

    Αναλυτικά οι δηλώσεις του...
    Ευχαριστώ το Δ.Σ. για την τιμή που μου έκανε να με εκλέξει ως αντιπρόεδρο. Αυτό που έχω να πω στον κόσμο είναι ότι διαπίστωσα σήμερα σε μία δύσκολη στιγμή για την Ελλάδα και το ποδόσφαιρό της, ότι υπάρχει παναθηναϊκή ομοψυχία από όλους τους μετόχους, αυτό θα φανεί τους επόμενους μήνες, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και πιστεύω ότι θα προχωρήσουμε για το μεγάλο στόχο μας που είναι το πρωτάθλημα. Εμείς από την πλευρά μας ως διοικούσα επιτροπή, θα κάνουμε ό,τι μπορούμε προς αυτή την κατεύθυνση.

    Υπάρχει θέμα περί οικονομικής καταστροφής για τον Παναθηναϊκό?
    Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, αυτά είναι κινδυνολογία η οποία βγαίνει κατά καιρούς για να εξυπηρετήσει άλλα συμφέροντα ο Παναθηναϊκός είναι δυνατός έχει  τον κόσμο του και τους μετόχους του, άλλους κοντά και άλλους μακριά, εγώ διαπίστωσα ότι όλοι θα σταθούν κοντά στη διοίκηση.
    ============================================================
    -ΝΙΚΟΛΑΣ ΠΑΤΕΡΑΣ:ΘΑ EIMAI ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ...

    Ο πρώην πρόεδρος του τριφυλλιού και νυν μέλος του Δ.Σ, Νικόλας Πατέρας ήταν ο πρώτος που έκανε δηλώσεις εξερχόμενος από τα γραφεία της ΠΑΕ...
    " Έγινε ένα συμβούλιο σε πολύ καλό κλίμα, πήραμε σημαντικές αποφάσεις και όλα θα πάνε καλά. Είμαι αισιόδοξος για το μέλλον, πάρθηκαν αποφάσεις με γνώμονα το καλό του Παναθηναϊκού".


    Ποιος θα είναι ο ρόλος σας πλέον στην διοίκηση?
    "Θα είμαι στο διοικητικό συμβούλιο και αν χρειαστεί κάτι η ομάδα θα είμαι στη διάθεσή της. Θα παραμείνω μέλος του Δ.Σ., αλλά και μέτοχος."
     Κάποιο σχόλιο για τις ανακοινώσεις που αντάλλαξατε με τον Βαγγέλη Μαρινάκη?
    "Δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο. Είναι παιδικές ασθένειες που βγαίνουν σε κάποιους ανθρώπους και κάποια στιγμή θα τους περάσουν".

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    4 σχόλια:

    1. Giorgare eisai arwstos me thn omada opws olos o kosmos, perimenoume na synexiseis to perisno ergo toy kolytou sou filou Nikola Patera, mhn afineis tous gayrous na klepsoun ena akoma prwtathlhma.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. DEN PREPEI NA ALONIZEI O MARINAKHS STH DIAITHSIA OPOTE TOU GOUSTAREI AFTOUNOU,WRA GIA EPITHESH KAI OXI OPISTHOXORISH.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Με Νίκα πιστέυω και εγω θα ειναι καλύτερα τα πράγματα.

      Σωστός ο Πατέρας καλά τα είπε στον Μαρίδα, απο μικρός θα είχε κουσούρια ο χοντομαλάκας.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Ο ΝΙΚΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΜΕΤΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΕΦΥΓΕ ΟΥΤΕ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΚΡΙΝΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ!ΑΝΤΙΘΕΤΑ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ!ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad