Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο Δ.ΓΚΟΝΤΙΚΑΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ !

    Ο Δημήτρης Γόντικας θα είναι στην "κορυφή" της ΠΑΕ Παναθηναικός, ως προεδρεύων αντιπρόεδρος για να "τρέξει" αγωνιστικά και διοικητικά την ομάδα μέχρι το καλοκαίρι... 






    Στη διοικούσα εκτελεστική επιτροπή ,εκτός από τον Δημήτρη Γόντικα, μετέχουν επίσης οι αντιπρόεδροι  Γιώργος Νίκας,Τζόνι Βεκρής  αλλά και ο Αδαμάντιος Πολέμης.


    -Αναλυτικά οι δηλώσεις Γκόντικα...

    "Μας περιμένει δουλειά γιατί βρισκόμαστε σε μια πολύ δύσκολη καμπή. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο, Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κοιτάξουμε είναι η αγωνιστική εικόνα της ομάδας",
    Στη συνέχεια δήλωσε πως.... ο Αδαμάντιος Πολέμης  αρνήθηκε να αναλάβει, όταν του ζητήθηκε.

    =============================================================
    -ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ Δ.Σ...

    > Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης, κατά τη διάρκεια του συμβουλίου ρωτήθηκε από τον Νικόλα Πατέρα τι θα γίνει με τη χορηγία των 4 εκατ. ευρώ. Ο Τζίγκερ του υπενθύμισε ότι η συμφωνία με τον Ανδρέα Βγενόπουλο τον περασμένο Σεπτέμβριο, προέβλεπε πως για να βάλει το επιπλέον ποσό από το 30% της συμμετοχής του, θα έπρεπε να αποκτούσε ο Βγενό το 25% των μετοχών του και να κάλυπτε και το υπόλοιπο μέρος της αύξησης στο οποίο δεν συμμετείχαν τα πρώην μέλη της ΠΕΚ. Οι δύο οροί αυτοί έπαψαν να ισχύουν με την αποχώρηση του Mr MIG και ο Βαρδινογιάννης εξήγησε ότι δεν έχει πλέον καμία υποχρέωση να βάλει τα 4 εκατ. ευρώ ως χορηγία και εξακολουθεί να συμμετέχει στα κοινά του συλλόγου μόνο ως 30%.

    >> Κατά τη διάρκεια του Δ.Σ. ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης διάβασε μία επιστολή στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, μέσω της οποίας ανακοίνωνε πως δεν εκπροσωπεί πλέον τον Ανδρέα Βγενόπουλο(δείχνει για άλλη μια φορά πόσο παναθηναϊκός είναι ο κυρ Μάνος), καθώς δεν ταυτίζεται με τις απόψεις του μετά και τα τελευταία γεγονότα. Τα υπόλοιπα μέλη όμως του απάντησαν πως για να έχει κάποια αξία η συγκεκριμένη επιστολή, θα πρέπει να την υπογράφει και ο Βγενόπουλος.
     

    >>> Στο Συμβούλιο συζητήθηκε και το θέμα του Ζιλμπέρτο Σίλβα, για τον οποίο υπάρχει ενδιαφέρον από την Γκρέμιο. Αυτό που αποφασίστηκε ομόφωνα είναι πως αν ο βραζιλιάνος ζητήσει να αποχωρήσει και φέρει πρόταση, τότε θα συζητηθεί η πώλησή του.


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    3 σχόλια:

    1. Gia na doume ti tha doume...
      elpizw h zezon na paei kala mexri to kalokairi.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Αντεπίθεση για το πρωτάθλημα τώρα, όλοι κοντά στην ομάδα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ!

      ΜΑΡΟΥΛΙΟ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad