Header Ads

  • Breaking Green News

    ΧΑΘΗΚΕ Η ΠΡΩΤΗ MAXH... ΑΛΛΑ OXI Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!

    Χάθηκε το πρώτο παιχνίδι με τους αρούρ για το πρωτάθλημα μπάσκετ στο ΟΑΚΑ. Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και με βασικούς παίχτες άρρωστους ή ανέτοιμους ήταν λογικό...





    Όμως για άλλη μια φορά μας κόστισαν εξωαγωνιστικοί παράγοντες όπως και στο ποδόσφαιρο. Δέκα – είκοσι βλάκες στην κερκίδα χαντάκωσαν την ομάδα. Συγκεκριμένα έριξαν φωτοβολίδα με «πιστόλι στυλό», η οποία έπεσε εντός γηπέδου και καπάκι άλλο ένα καπνογόνο στο δίχτυ του αντίπαλου πάγκου, προκαλώντας τις έντονες αντιδράσεις των διπλανών οπαδών. Οι διαιτητές αμέσως έφυγαν, σε μια στιγμή που φαινόταν ότι είχαμε βρει ένα ρυθμό. Κρίμα. Λίγο πριν ένας άλλος «έξυπνος» έριχνε με λέιζερ στα μάτια του Νεστέροβιτς και ενώ η ομάδα προηγείτο με ένα βαθμό και επανέλαβε τη χαμένη βολή ισοφαρίζοντας το σκορ.

    Η αντίδραση του Μπατίστ ήταν όλα τα λεφτά. Πέταξε με δύναμη τη μπάλα στο κάτω μέρος της μπασκέτας και άρχισε τα μπινελίκια. Πολύ έξυπνο το λέιζερ εκείνη τη στιγμή ε? Μετά την ομάδα του ποδοσφαίρου θα διώξουν τον κόσμο και από την καλύτερη ομάδα μπάσκετ της Ευρώπης την προηγούμενη δεκαετία? Το αξίζει η Πανάθα και ο Ομπράντοβιτς?

    Υ.Γ.1: Στα θετικά, τα συνθήματα στο τέλος παρά την ήττα και το χειροκρότημα στους παίχτες που ξέρουμε ότι έχουν τον τρόπο να τα καταφέρουν στο τέλος, χωρίς να ασχοληθούμε αρκετά με κάποιον που αποφάσισε να μην είναι πλέον μαζί μας.

    Υ.Γ.2: Στα αρνητικά, εκτός από τα ανωτέρω, το γεγονός ότι δυστυχώς οι Τέπιτς και Καλάθης δεν μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια το Διαμαντίδη και στο μέλλον θα έχουμε πρόβλημα εκεί.

    Editorial:Marulio







    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    2 σχόλια:

    1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ, ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΚΛΑΙΝΕ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Gayrakia tha ton fate kala sto exoxiko...xarite oso mporeite sterimenoi olympilagoi giti syntoma tha to voulwsete to vrwmostoma sas.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad