Header Ads

  • Breaking Green News

    NIKHΣΕ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ "ΤΕΛΙΚΟ" ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ...!

    Το Τριφύλλι επικράτησε με 2-0 των κρητικών χωρίς να πιάσει τη σπουδαία απόδοση, η ομάδα του Φερέιρα έδειξε δύο πρόσωπα στο γήπεδο...(video)





    Στο πρώτο ημίχρονο έπαιξε καλά η ομάδα, όπου πέρα από τα γκολ είχε και κάποιες άλλες φάσεις, κυρίως με τον κεφάτο αγωνιστικά Νίνη, ενώ στο δεύτερο 45λεπτο έριξε ταχύτητα καθώς ακολουθούσε και το ντέρμπι της τετάρτης με την Αεκ για το κύπελλο, αυτό είχε ως συνέπεια η ομάδα του Καραγεωργίου να αποκτήσει τον μερικό έλεγχο και να κυνηγήσει κάποιο γκολ, αλλά ο "καλός" σήμερα Τζόρβας νίκησε τον Μπούντιμιρ σε όλες τις προσπάθειες του τελευταίου να πετύχει κάποιο γκολ...!

    -ΑΣ ΤΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ...

    Με δεδομένες τις απουσίες των Λέτο, Σπυρόπουλου, Μαρίνου και Γκαρσία, το 4-3-3, του Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε τους Σισέ, Γκοβού και Χριστοδουλόπουλο στην επίθεση, τους Ζιλμπέρτο, Κατσουράνη και Νίνη στη μεσαία γραμμή και τους Βύντρα, Ιωαννίδη, Μπουμσόνγκ και Καντέ στην άμυνα, μπροστά από τον Τζόρβα.
    Ο Παναθηναϊκός μπήκε δυνατά στο παιχνίδι, με μεγάλη επιθετικότητα, την οποία αξιοποίησε στο 7’ με την εκτέλεση κόρνερ του Νίνη και την κεφαλιά του Ζιλμπέρτο. Ακολούθησαν τα δύο καλά σουτ του Νίνη  (10’, 12’).
    Οι πρωταθλητές δεν κρατούσαν μπάλα, είχαν πρόβλημα σε ανάπτυξη και επιστροφές και δεν ικανοποιούσαν πολύ, την ώρα που οι φιλοξενούμενοι κέρδιζαν χώρο. Ωστόσο, μετά από σουτ του Νίνη (37’) ήρθε το 2-0 στο 39’ με κεφαλιά του Καντέ μετά από νέο κόρνερ, γεγονός που έφερε την οργή του Καραγεωργίου για την αμυντική λειτουργία της ομάδας του! Στη συνέχεια, πριν οι δύο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια, ο Εργοτέλης εκμεταλεβομενος την αδράνεια της άμυνας έχασε ευκαιρία με το τετ-α-τετ του Μπούντιμιρ στο 44’ αλλά ο Τζόρβας απέκρουσε σωτήρια και έδιωξε το πιθανό άγχος.

    Στο δεύτερο ημίχρονο ο Παναθηναϊκός όπως τα είπαμε πριν..χαλάρωσε υπερβολικά. Όχι μόνο δεν δημιούργησε ευκαιρίες, αλλά είχε μόλις δύο σουτ στην αντίπαλη εστία, με τον Χριστοδουλόπουλο στο 78’ και στο 88’ και τα δύο εκτός .Ο Εργοτέλης είχε πάρει λίγο τον έλεγχο, την κυκλοφορία και τις επιθετικές βλέψεις, που έφεραν τις φάσεις των Μπούντιμιρ (50’, 69’) και Ρομάνο (62’).

    Οι πράσινοι συνέχιζαν να είναι υποτονικοί..., ο Φερέιρα αναγκαστικέ και έκανε τις αλλαγές στο 72’ για να ξεκουράσει Νίνη και Γκοβού αλλά και να φρεσκάρει τη μεσοεπιθετική λειτουργία με Καραγκούνη και Μαυρία, έβαλε και τον Σιμάο αντί του Κατσουράνη στο 81’,χωρίς όμως να δει κάποια ιδιαίτερη αγωνιστική βελτίωση.

    Το αποτέλεσμα του αγώνα δεν άλλαξε...οι πρωταθλητές πήραν τελικά τη νίκη με τα γκολ-κεφαλιές, τα πρώτα για φέτος στο πρωτάθλημα, των Ζιλμπέρτο (7’) και Καντέ (39’).

    Έρχεται και δύσκολο πρόγραμμα στη συνέχεια με σερί ντέρμπι απέναντι σε ΑΕΚ (την Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου για το Κύπελλο), ΠΑΟΚ(εκτός), ΑΕΚ(εντός), Ολυμπιακό (εκτός).Οι ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού πλεόν  μπορούν να αρχίσουν να σκέφτονται πρώτα την ανατροπή κόντρα στην Αεκ, βελτιώνοντας όμως και την αγωνιστική τους εικόνα γιατί αλλιώς δεν υπάρχει ελπίδα ανατροπής-πρόκρισης...!


    ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΟΑΚΑ...

    Δέκα χρόνια πραγματικής οπαδικής φιλίας έκλεισαν οι σύνδεσμοι ultras rapid και ultras gate13, για το λόγο αυτό πενήντα οπαδοί της Ραπίντ φιλοξενήθηκαν σήμερα στην εξέδρα των φανατικών του Παναθηναϊκού δημιουργώντας μια εκπληκτική ατμόσφαιρα όλοι μαζί...







    Υ.Γ.1) Ο Μίμης Δομάζος επιβεβαίωσε τις φήμες που τον ήθελαν να αναλαμβάνει θέση στο Δ.Σ της ΠΑΕ, αντιπροσωπεύοντας τον μέτοχο Μιχάλη Ζολώτα.
    -Δήλωσε χαρακτηριστικά ο "Στρατηγός"...Ευχαριστώ τον κύριο Ζολώτα για την τιμή που μου κάνει. Είναι νωρίς να πούμε κάτι θα βοηθήσω τον Παναθηναϊκό όπως μπορώ.

    Υ.Γ.2) Ενωτικός για ακόμα μία φορά εμφανίστηκε ο Αδαμάντιος Πολέμης, τονίζοντας μεταξύ άλλων μετά το τέλος του αγώνα με τον Εργοτέλη, πως όποιες διαφορές υπάρχουν θα πρέπει να μένουν έξω από τον Παναθηναϊκό. Το μέλος της διοικούσας επιτροπής του Τριφυλλιού, εξέφρασε την ικανοποίησή του για το έως τώρα έργο της επιτροπής, ενώ για την παραίτηση του Κάρλος Φρέιτας επισήμανε πως θα υπάρξει ανακοίνωση μόλις παρθεί η απόφαση για το μέλλον του Πορτογάλου τεχνικού διευθυντή.
    Παράλληλα άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνει μεταγραφή, μετά από σχετική ερώτηση δήλωσε χαρακτηριστικά...."Περιμένετε μέχρι την Δευτέρα το βράδυ να δούμε".

    VIDEO: Τα γκολ του αγώνα:




    Editorial:(greenarea13 team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    8 σχόλια:

    1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ,

      ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΕΙΔΑ ΜΠΑΛΑΡΑ,ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΑΝΟΥΜΑΚΙ.

      ULTRA RAPID+ULTRAS13=FOREVER BROTHERS

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ............... ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ .............

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΠΑΛΑΡΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΙΠΟΝΤΟ ΗΡΘΕ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ.
      ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΧΘΕΣ:
      1) ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΦΑΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΩ.
      2) ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ: ΟΤΑΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΛΙΓΟ, ΛΙΓΟ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΜΠΑΛΑ, ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑΖΕΙ.ΕΤΡΕΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΜΑΡΚΑΡΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΙΟ ΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΗ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ!!!
      3) ΤΖΟΡΒΑΣ: ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΤΙ ΕΧΕΙ. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΕ ΑΛΛΙΩΣ. ΚΑΤΙ ΤΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ ΦΕΥΓΕΙ. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕ ΧΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΖΗΜΙΑ. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΨΕΙ ΠΑΛΙ.
      4) ΣΤΗΜΕΝΑ: ΕΠΙΘΕΤΙΚΑ ΒΑΛΑΜΕ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΑΛΛΑ ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΓΙΑ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΚΕΦΑΛΙΕΣ (ΧΤΕΣ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΑΟΥΤ).
      5) ΝΙΝΗΣ: ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΕΞΗ ΝΑ ΤΡΑΒΑΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.
      6) ΣΙΣΕ: ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΞΕΝΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΟΡΕΞΗ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΠΑΛΙ ΤΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ.

      ΓΕΝΙΚΑ ΚΑΛΑ ΠΗΓΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ. ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟ ΑΕΚΑΚΙ!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. παιδια με το ΑΕΚ την τεταρτη δε νομιζω να περασουμε θεωρω οτι το ζητουμενο μεχρι τη ληξη της περιοδου ειναι να μην παμε παρακατω και να σωσουμε την υποληψη της ομαδος.απο του χρονου βλεπουμε.αν και ο παο μικραινει συνεχως!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ENA 8ELW MONO NA KERDISOUME THN AEK NA MPOUME ME PA8OS KAI NA KANOUME THN ANATRPOPH MESA EKEI TOTE MONO 8A THN PARADEXTW THN OMADA MAS!!!!!!!!!!!OSO GIA TO PRWTA8LHMA DN VLEPW NA MAS AFHNOUN OI PARAGKES TOU MARINAKH NA KANOUME KATI ENA 8ELW MONO....NIKES ME PAOK AEK KAI TOUS SKATOUGAUROUS MESA EKEI GIA NA TO KLEISOUN MIA KAI KALH KAI AS MHN PAROUME PRWTA8LHMA STA @@@@@@@@@ MAS!!!!!!!!!!LENIW

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Analytiko to arthro gia ola,
      h omada katholou kala den epaixe,o cisse ektos paixnidiou, ton markaran omws k' 2-3 amyntikoi synexeia. opws lene k' pio panw oi filoi to pan einai na prokrithoume kontra sto xanoumaki, meta koitame ta derby sto prwtathlhma.

      h fotografia apo to pano sto oaka gia ta aderfia mas ths rapid ola ta lefta.

      kalorizikos kai o neos syntesmos tou eniaiou forea konta sth leoforo,pragmatiko frourio.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΑΝΤΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ,Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΠΑΡΑΓΚΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΝΕ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Καλά τα έλεγε ο πολέμης.Μα καλά πότε πρόλαβαν φέρουν τόσους παικταράδες μέχρι τη δευτέρα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad