Header Ads

  • Breaking Green News

    META TON ANTΩNIOY ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ O ΦΡΕΙΤΑΣ

    Ο Κάρλος Φρέιτας αποτελεί παρελθόν(;) από τη θέση του τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό. Ο Πορτογάλος υπέβαλε την παραίτηση του στην διοίκηση του Τριφυλλιού, η οποία δεν έγινε ακόμα δεκτή, οι λόγοι που τον οδήγησαν στην κίνηση αυτή είναι...







    Ας τα δούμε αναλυτικά...

    1ον) Μεταγραφές:  

    Ο Κάρλος Φρέιτας, σε συνεργασία με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα είχαν ως δεδομένο ότι θα γίνουν μεταγραφές τον Γενάρη, κάτι που τελικά δεν έγινε. Η  αδυναμία της ΠΑΕ ωστόσο, να καλύψει στην παρούσα στιγμή, ακόμη και μεταγραφές των 200.000 ευρώ (π.χ. Γέντρισεκ), αλλά και να συζητήσει εναλλακτικές τον εκνεύρισαν, διότι δεν είχε μάθει ποτέ στο παρελθόν να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. "Ουσιαστικά είναι σαν να μην κάνω τίποτα. Και απλά να κάθομαι και να πληρώνομαι...", δήλωνε σε στενό του κύκλο τις τελευταίες μέρες ο Φρέιτας όντως "ξενερωμένος" από την όλη κακή κατάσταση.  

    2ον) Περιορισμένες αρμοδιότητες:

    Γενικά ο Πορτογάλος είχε "χαλαστεί" τι τελευταίες μέρες, γιατί έβλεπε τις αρμοδιότητές του να μειώνονται ολοένα και περισσότερο. Όχι μεταγραφές, περιορισμός των εξόδων του σκάουτινγκ, Είναι χαρακτηριστικό πως λόγω του..."ΔΝΤ" που έχει ήδη ξεκινήσει να εφαρμόζεται στον Παναθηναϊκό, έχουν "χαλάσει" για 1-2 παίκτες που θα δοκιμάζονταν στη Golden Team και την ακαδημία και δεν ήρθαν...! Και γι’ αυτό θεωρείται δεδομένο πως μαζί με τον Φρέιτας θα αποχωρίσει από το τριφύλλι και ο άμεσος συνεργάτης του Πάολο Μενέσες.

    3ον) Είχαν χαλάσει οι ισορροπίες στα αποδυτήρια:

    Από τις "καταγγελίες" Νιόπλια και τις "αποκαλύψεις" για ατάκες του Φρέιτας περί "παλαιμάχων" παιχτών (Καραγκούνης, Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Σεϊταρίδης), οι σχέσεις του εντός των αποδυτηρίων με τους παίκτες δεν ήταν ποτέ πια το ίδιο καλές. Ο Φρέιτας μίλησε τότε και με τους τέσσερις παίκτες, ξεκαθαρίζοντας ότι ουδέποτε ανέφερε κάτι τέτοιο σε συζητήσεις με τον Πατέρα, αλλά οι περισσότεροι εντός της ομάδας συνέχιζαν να τον αντιμετωπίζουν σαν "ξένο σώμα" στη Παιανία, και όλο αυτό ήταν φανερό...!

    4ον) Διαφωνίες σε "πολλά" με Γόντικα:

    Οι σχέσεις του Κ.Φρέιτας με τον Δ. Γόντικα ήταν από το ξεκίνημα πολύ σφικτές και στενές (μην ξεχνάμε πώς ο τελευταίος  τον επέλεξε και τον έφερε το περασμένο καλοκαίρι), όμως το τελευταίο διάστημα είχαν διαταραχθεί σε ορισμένα ζητήματα. Τόσο στα μεταγραφικά, αλλά και στο θέμα Ζιλμπέρτο,όπου ο Φρέιτας θεωρούσε πως θα ήταν καλύτερο να φύγει τώρα, για να εξοικονομηθούν κάποια χρήματα. Όσο και στα όσα βγήκαν προς τα έξω μετά την πρόσφατη συνάντηση των δύο ανδρών με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα. Και τη διάψευση που έγινε στη συνέχεια μέσω ανακοίνωσης από τον προπονητή του Παναθηναϊκού για την περί "έλλειψη λύσεων στο ρόστερ της ομάδας", κάτι που δεν έβρισκε σύμφωνο τον Πορτογάλο.

    5ον) Οι "μπηχτές" προς το πρόσωπό του:

    Το σημαντικότερο στοιχείο που οδήγησε τον Κ.Φρέιτας στην παραίτηση ήταν οι "επιθέσεις" που δέχθηκε το τελευταίο διάστημα από μερίδα του Τύπου, τις οποίες ο ίδιος θεωρεί συντονισμένες, "Δεν μπορούν να μου γράφουν ότι το μόνο που κάνω είναι να πίνω τσιγάρο και φραπέ. Τόσους μήνες στην Ελλάδα δεν έχω πλησιάσει καν τον φραπέ...", δήλωνε ο Πορτογάλος για τις "κατηγορίες" περί... χαλαρής αντιμετώπισης των όλων "πραγμάτων" στην Παιανία...!

    Υ.Γ. Σύμφωνα με πληροφορίες... πιθανοί αντικαταστάτες στη θέση του Κάρλος Φρέιτας είναι οι Γιάσμικο Βέλιτς και Γιάννης Σαμαράς.


    Editorial: (greenarea13 team) 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. Ρε παιδιά λογικό να φύγει ο φρέιτας. Ο τεχνικός διευθυντής χρειάζεται μόνο σε ομάδες που κάνουνε μεταγραφές. Τί σχέση έχουν αυτές οι ομάδες με τον Παναθηναικό απο εδώ και πέρα;
      Εμείς η μόνη μεταγραφή που θα κάνουμε θα είναι κάνας παλαίμαχος (ξέρεται απο αυτούς που σκούζουν στους δημοσιογράφους καθε 3 και λίγο οτι το πρόβλημα είναι στα αποδητήρια) για να βάλει και καλά σε τάξη τα αποδητήρια και να πείσει τους κακομήρηδες τους δικούς μας πως είναι παικταράδες.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. -1 lamogio ANTE GEIA k na mas stelneis sokofretes

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΣΤΟ ΚΑΛΟ...ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. as fygoun oloi na valoume ta 16xrona na paiksoun balla pou exoun kai oreksi na apodeiksoun kati...tote isws kontraroume ta adelfa swmatia tou thrinou...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΟΤΙ ΗΡΘΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΓΟΤΕΡΑ,ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΚΟΥΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΠΑΡΟΠΛΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΠΑΝ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΦΕΡΝΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΟΧΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΓΙΑΤΙ ΓΕΝΙΚΑ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕ ΣΕ ΘΕΣΗ ΠΟΥ Π.Χ. Ο ΒΕΛΙΤΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΗΓΕ ΑΣΧΗΜΑ. ΑΣ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΖΟΥΜΕ ΠΑΛΙ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Ayto ta leei ola...
      Η αδυναμία της ΠΑΕ ωστόσο, να καλύψει στην παρούσα στιγμή, ακόμη και μεταγραφές των 200.000 ευρώ (π.χ. Γέντρισεκ), αλλά και να συζητήσει εναλλακτικές τον εκνεύρισαν, διότι δεν είχε μάθει ποτέ στο παρελθόν να δουλεύει με αυτόν τον τρόπο. "Ουσιαστικά είναι σαν να μην κάνω τίποτα. Και απλά να κάθομαι και να πληρώνομαι..."

      Na vroune lysh gia na epistrepsei h hremia sth omada,ayto na kanoun.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad