Header Ads

  • Breaking Green News

    Γ.ΝΙΚΑΣ: " ΟΙ ΜΑΓΟΙ ΜΕ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ..." !

    Δέκα χιλιάδες θεατές σε έναν αγώνα πρωταθλήματος, ανεξάρτητα από την ποιότητα του θεάματος και τον καιρό και λαμβάνοντας υπόψιν τα 30.000 διαρκείας που έχουν πουληθεί φέτος, δυστυχώς...





    Το μόνο που αποδεικνύουν είναι ότι δεν έχουμε την απαραίτητη ψυχολογία και νοοτροπία να προχωρήσουμε στο επόμενο στάδιο. Και έτσι όπως είναι τα πράγματα στην παρούσα φάση η απουσία του κόσμου, όσο και αν είναι δικαιολογημένη, το μόνο που κάνει είναι να ρίχνει την ψυχολογία και των παιχτών αλλά και των διοικούντων.

    Πρέπει να προχωρήσουμε το συντομότερο δυνατόν με ειλικρίνεια και καθαρότητα απέναντι στον κόσμο. Οι μεσσίες τελείωσαν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

    Πάντως, το να αφορίζουμε τους ανθρώπους που έχουν βάλει λεφτά και χρόνο στον Παναθηναϊκό είναι εντελώς παράλογο. Ακόμα και με αυτούς που διαφωνούμε κάθετα μαζί τους, όσον αφορά τους «Παναθηναϊκούς χειρισμούς τους», δεν πρέπει επʼ ουδενί να τους απομακρύνουμε περισσότερο από το σύλλογο.

    Οι μέτοχοι ξέρουν πολύ καλά τι χρειάζεται να γίνει. Ο κόσμος όχι όμως ακόμα. Αν θέλουμε ο Παναθηναϊκός να συνεχίσει να είναι ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά σωματεία στην Ευρώπη, πρέπει να καταλάβουμε ότι ο μόνος τρόπος είναι να είμαστε ΟΛΟΙ δίπλα στην ομάδα.

    Να γίνει μια προσπάθεια να έρθει ακόμα πιο κοντά ο κόσμος, να καταλάβει και τα οικονομικά της ομάδας, αλλά και το τι σημαίνει να λειτουργεί αρμονικά το όλο σύστημα που λέγεται ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

    Ο Παναθηναϊκός είναι προς το παρόν οικονομικά υγιής και η χρονιά θα προχωρήσει απρόσκοπτα φέτος. Το που θα πάμε τις επόμενες χρονιές εξαρτάται από το πόσο γρήγορα θα παρθούν κάποιες αποφάσεις που σχετίζονται με μακροπρόθεσμο οικονομικό και αγωνιστικό σχεδιασμό. Δεν πρέπει να εξαρτιόμαστε από το αν θα είμαστε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λίγκ ή όχι. Ο σωστός και έγκαιρος προγραμματισμός εξασφαλίζει ανεξαρτησία από κάτι τέτοιο.

    Γνώμη μου είναι ότι ο άνθρωπος που αντικατοπτρίζει τους στόχους και τη φιλοσοφία της ομάδας πρέπει να είναι ο Football Manager και θεωρώ ότι η θέση αυτή σε οποιαδήποτε ομάδα που σέβεται τον εαυτό της πρέπει να καταλαμβάνεται από έναν άνθρωπο που είναι της υψηλότερης δυνατής καλίμπρας ούτως ώστε να παραμείνει στην ομάδα για πολλά χρόνια, ίσως δεκαετίες.

    Έτσι θα χτιστεί αγωνιστική φιλοσοφία και ο Παναθηναϊκός να βασιστεί στο δικό του DNA και όχι στο DNA του εκάστοτε καλού ποδοσφαιριστή του, που αντί να παίρνει εκείνος την ομάδα επάνω του απλά θα εντάσσεται στη δική μας φιλοσοφία και αγωνιστικό στυλ.

    Αυτό δυστυχώς δεν υπάρχει στον Παναθηναϊκό εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Προσαρμόζουμε την ομάδα μας επάνω στον εκάστοτε σταρ αντί να προσαρμόζεται ο σταρ στην ομάδα.


    Το όραμα όλων των οπαδών του Παναθηναϊκού είναι να βρεθούμε στην κορυφή της Ευρώπης. Αυτό γίνεται, θέλει δουλειά, υπομονή και κυριότερα ΑΓΑΠΗ προς την ομάδα.

    Πηγή:Goal

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    2 σχόλια:

    1. ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΣΥΧΝΑ Ο ΝΙΚΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΛΕΞΕΙΣ!ΟΙ ΜΕΣΣΙΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ!ΑΥΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ!ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ ΣΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΜΗ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΒΑΛΤΕ ΛΕΦΤΑ!ΑΛΛΙΩΣ ΦΥΓΕΤΕ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Tο ksekatiniasma oloi kseroume apo poious prohlthe...aftoi na fygoun...na pane allou!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad