Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΦΕΤΟΣ...?

    Όπως δείχνουν τα πράγματα  ο Παναθηναϊκός για φέτος μένει εκτός τίτλων, τέσσερις επώνυμοι (Αριστείδης Καµάρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Πάνος ∆άβαρης και Λιάνα Κανέλλη) παναθηναϊκοί προσπαθούν να δώσουν τι δίκη τους εξήγηση...





    Άλλοι βλέπουν την επόµενη µέρα στον Παναθηναϊκό θολή. Κάποιοι άλλοι, µαύρη. Εµεινε χωρίς Κύπελλο και το πρωτάθληµα αποµακρύνεται αφού βρίσκεται 7 βαθµούς πίσω από τον Ολυµπιακό. Το σηµαντικότερο όµως είναι ότι συνεχίζει µε διοικούσα επιτροπή. Κανείς µέτοχος δεν βγαίνει µπροστά, όταν πριν από λίγους µήνες πριν από δυόµισι χρόνια, στην έναρξη της πολυµετοχικότητας, σχεδόν... καβγάδιζαν για τα ηνία, ενώ είχε βρεθεί και ο ένοχος για όλα (Γ.Βαρδινογιάννης). Τα φαινόµενα όµως πολλές φορές απατούν. Και τώρα ο Παναθηναϊκός,ο ιστορικός σύλλογος που προχθές έκλεισε τα 103 του χρόνια, βαδίζει σε τεντωµένο σχοινί διοικητικά και αγωνιστικά (µε εξαίρεση τη εκπληκτική εµφάνιση την Τετάρτη), αλλά και τον αποκλεισµό στο Κύπελλο.

    Το χθες ήταν λαµπρό, µε ένα νταµπλ και κοσµογονική φιέστα, το σήµερα είναι χλωµό (δεν υπήρχαν χρήµατα ούτε για µεταγραφες...), όµως το αύριο φαντάζει ακόµη χειρότερο αν δεν παρθούν σοβαρές-παναθηναϊκές αποφάσεις παντού...!

    -Αναλυτικά τι δήλωσαν οι τέσσερις επώνυμοι φίλοι του Τριφυλλιού...

    ΛΙΑΝΑ ΚΑΝΕΛΛΗ: "Είναι κατάρα η αχαριστία"

    ΘΛΙΒΟΜΑΙ ΚΑΙ ΟΡΓΙΖΟΜΑΙ..
    Έχω την εντύπωση ότι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να κατατρύχεται από την ίδια κατάρα εδώ και πολλά χρόνια. Έχει ένα όνοµα αυτή η κατάρα: αχαριστία!

    ∆εν θα βρεις εύκολα φιλάθλους να σφυρίζουν και να γιουχάρουν την ώρα που ο Εκι χτυπάει πέναλτι. Έτσι, δεν θα βρεις και φιλάθλους να βρίζουν νεκρούς συγγενείς των Βαρδινογιανναίων που, σε συνθήκες ούτως ή άλλως ανωνύµων εταιρειών, δεν µας άφηναν στις κερκίδες µε το αίσθηµα ότι χρωστάµε, είτε στην Πολιτεία και της... Μιχαλούς και ότι όπου να ‘ναι το άρθρο 99 θα µας κάνει ρόµπες. ∆εν µπορείς να τα βγάλεις πέρα µε κερκίδα που ξεχνάει περισσότερα απ’ όσα θυµάται. Και έχει και τη µανία να θυµάται τα κακά περισσότερο από τα καλά. Φτου κατάρα! Η Παναθηναϊκοφροσύνη έγινε αντικείµενο διαπραγµάτευσης. Κι αυτό είναι συµβόλαιο µε τον διάολο. Την πούλησαν κατά καιρούς παίκτες που έφυγαν φτύνοντας. Το να το κάνουν και µεγαλόσχηµοι, νοµίζω ότι δεν το σηκώνει πια ο κόσµος σε εποχές ούτως ή άλλως ευτελισµένες.

    Από τον Παναθηναϊκό λείπουν η αυτοπεποίθηση και το όραµα. Τείνουµε να χάσουµε µαζί µε τον Σισέ και εκείνο το αίσθηµα του winner. Με συλλαλητήρια, διαδηλώσεις και το όραµα Αµπράµοβιτς δεν στήνονται οµάδες στην ελληνική πραγµατικότητα και το ειδικό βάρος των πραγµατικών Παναθηναϊκών δεν κρίθηκε πολύ στη ζυγαριά. Στην µπάλα, όπως και σε όλα τα συλλογικά πράγµατα, δεν µετράνε οι προθέσεις, αλλά τα αποτελέσµατα. Σκέψου πόσο γελοίο είναι οι ίδιες φυλλάδες που έβριζαν τον Βύντρα, σήµερα να τον αποθεώνουν. Αυτό το ίδιο έµψυχο δυναµικό του Παναθηναϊκού σήµερα, θα µπορούσε να είναι 7 βαθµούς µπροστά στο πρωτάθληµα, αν δεν σιγόκαιγαν επικοινωνιακά και άλλα συµφέροντα. Όσο για τις διαιτησίες, σιχάθηκα. Έχω την άποψη ότι αν ρίχνεις µια 4άρα δεν σε νοιάζει η γκαβοµάρα του επόπτη. Σε αυτούς παίζεται το παιχνίδι. Εµένα µου λείπει ο Παναθηναϊκός που στην Αλεξάνδρας γύρισε δύο αυτογκόλ και έκανε το 3-2. Πάσχει στο επίπεδο του τεχνικού διευθυντή. Τάχιστα θέλουµε έναν ικανό να βάλει θεµέλια και όχι κεραµίδια πριν από αυτά. Εκεί θα έριχνα όλα τα λεφτά.

    Σε εποχές γενικευµένης ύβρεως πάντως, ο Παναθηναϊκός ακόµη και ως έχει σήµερα, οφείλει να κόψει τα ποδάρια στις προκλήσεις, τις αµετροεπείς δηλώσεις και τις µαγκιές για ένα ελληναριό και όχι µια ελληνικότητα που κανείς µας δεν θέλει. Το Τριφύλλι θέλει και οπαδική έντυπη έκφραση πέραν πάσης ιδιοτέλειας.

    ΛΑΥΡΕΝΤΗΣ ΜΑΧΕΡΙΤΣΑΣ: "Το σφάλμα του Τζίγγερ είναι ότι δεν μίλαγε"

    Συνεχίζω να πηγαίνω στο γήπεδο να βλέπω τη µεγάλη µου αγάπη τον Παναθηναϊκό, η οµάδα όµως είναι τραγική. Εξαιρώ το µατς µε την ΑΕΚ. Τα πράγµατα έχουν γίνει µπάχαλο. Είχες έναν άνθρωπο (Βαρδινογιάννης) που έβαζε τα χρήµατά του επί χρόνια και δεν κατάφερνε κάτι γιατί είχε πέσει σε σπείρα που τον καταλήστευε. Αυτό που έγινε µε τον Ολυµπιακό είναι δικτατορία. Θέλω να δω τώρα ποιος θα τα βάλει τα λεφτά στον Παναθηναϊκό.

    Το µεγάλο σφάλµα του Γιάννη Βαρδινογιάννη είναι ότι δεν µιλούσε. Ηταν ένας νωθρός, ευγενής άνθρωπος. Τα πράγµατα σε τέτοια µεγάλα σωµατεία δεν είναι εύκολα. Κάθε χρόνο τα έξοδα είναι περίπου 50 εκατοµµύρια ευρώ.

    Και πάµε στην οµάδα: Ο Φερέιρα σεδύο µήνες διέλυσε τα πάντα. Αυτά τα λίγα που έχτιζε ο Νιόπλιας. Είδαµε µέχρι να βάζει τον ∆ηµούτσο κόντρα στην Μπαρτσελόνα και µετά τον εξαφάνισε, αφού δεν του έκανε. Μεγάλες επιπολαιότητες που τις πλήρωσε η οµάδα.

    Ας µάθαινε πρώτα και µετά ας καθόταν στον πάγκο. Ας κρατούσαν εν τέλει τον Γκµοχ µέχρι το καλοκαίρι και µε τα λεφτά που έδωσαν στον Φερέιρα να έκαναν δύο διορθωτικές µεταγραφές.

    Ο Παναθηναϊκός δυστυχώς κινείται άσχηµα και σε δηµόσιες σχέσεις παντού. Με το κανάλι NOVA, που έχει πάρει τα µατς του Παναθηναϊκού, την οµάδα κριτικάρουν ο Πανούτσος και ο Καρπετόπουλος που είναι Ολυµπιακοί. Ανύπαρκτος λοιπόν ο Παναθηναϊκός επικοινωνιακά.

    ∆εν τα βάφω όµως µαύρα και πιστεύω ότι υπάρχει αχτίδα φωτός στον Παναθηναϊκό. Θα περιµένουµε να τη δούµε.


    ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΚΑΜΑΡΑΣ: "Λύση θα βρεθεί και σύντομα..."

    Οι φίλοι του Παναθηναϊκού είµαστε πολύ προβληµατισµένοι, όµως δεν νοµίζω ότι θα είναι µακράη περίοδοςτης κρίσης. ∆ιοικητική κρίση λες όταν δεν υπάρχουν άνθρωποι νααναλάβουντα ηνία. Είµαι αισιόδοξος ότι ηλύση θα βρεθεί καισύντοµα. Γιατί υπάρχουν άνθρωποιπου αγαπούν καιενδιαφέρονται για τον ΠΑΟ. Χρειάζεται ηρεµία, νηφαλιότητα για να αντιµετωπιστεί ηκατάσταση. Οι αντιµαχίες καιοι αντιθέσεις δεν οδηγούνσε λύσεις. Θα συσπειρωθούν οι οικονοµικοί παράγοντες. Θα πρυτανεύσει το συµφέρον του Παναθηναϊκού. Μέχρι τώρα ίσως θεωρούσαν ότι υπήρχαν τα περιθώρια. Να καθήσουν στο τραπέζι για να συζητήσουν από την αρχή –µε ανοιχτάχαρτιά όµως. Πρέπει να σταµατήσουν οι δηλώσεις. Είναι σοβαρή η παρουσία του κ. Πολέµη που είναι κοινής αποδοχής. Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό, η τελευταία πολύ καλή απόδοσή τους κόντρα στην ΑΕΚ στο Κύπελλο εκθέτει τους ποδοσφαιριστές. Είναι µεγάλης αξίας. Υπάρχει χάσµα όµως σε αυτό που µπορούν και δίνουν.

    Από τηνάλλη όµωςόλοι οι οργανισµοί, σύλλογοι, έχουν ανάγκη από σταθερή, ασφαλή διοίκησηνα νιώθουνζεστασιά, αµεσότητα επαφής. Με όσα έχουν διαδραµατιστεί δεν ήταν εξασφαλισµένη η σταθερότητα αυτή για τους παίκτες.

    Από την άλλη αυτό δεν δικαιολογεί τιςεµφανίσεις τους. Υπάρχει ζήτηµα για τον προπονητή Φερέιρα, όµως είναι νωρίς να κριθεί.

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΑΒΑΡΗΣ: "Δεν ξέρουν βασικά πράγματα..."

    Τα δυόμισι χρόνια που βρίσκοµαι στην ΠΑΕ ως µέτοχος, κατάλαβα πως δεν υπάρχει η εµπειρία στο πώς πραγµατικά στήνονται οι µεγάλες οµάδες.

    Το concept! Μολονότι ο Πατέρας ασχολήθηκε σε τροµακτικά επίπεδα και πολλές ώρες µε τον Παναθηναϊκό όσο ήταν πρόεδρος και παρότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης του άφησε έναν οργανωµένο σύλλογο, πήγαινε σε πολλούς τοµείς ψάχνοντας. Κι αυτό γιατί δεν υπήρχαν οι ειδικοί. Πάρτε για παράδειγµα µια σηµαντική θέση, του διευθυντή ποδοσφαίρου. Ο Αντωνίου δεν είχε τις εµπειρίες καιµάθαινε πάνω µας. ∆ιάβασα ότι ο Φρέιτας που αποχώρησε είπε «δεν είχα δουλειά να κάνω»! Ο Παναθηναϊκός έχει 30-40ποδοσφαιριστές, δεν µπορούσε να φέρει προσφορές;Αυτό λοιπόν που πιστεύω ότι µαςκάνει κακό όχι µόνο στονΠαναθηναϊκό, αλλά καισε άλλους συλλόγους, είναι η ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ που υπάρχει στην Ελλάδα. ∆είτε πόσο ωραίο ποδόσφαιρο παίζουν οι οµάδες στο εξωτερικό. Ο Παναθηναϊκός έχει δαπανήσει τόσα εκατοµµύρια, έχει πολύ καλούς ποδοσφαιριστές, κι όµως ο κόσµος φεύγει στενοχωρηµένος, ακόµη κι αν παίζει µε τον Πανσερραϊκό! Ευχάριστη παρένθεση, η τελευταία εµφάνιση µε την ΑΕΚ.

    ∆εν υπάρχουν τα σωστά πρόσωπα σε σηµαντικούς τοµείς.

    ∆εν έχει σηµασία ότι οι µέτοχοι µπορεί να τσακωθούν.

    Θεωρώ ότι το Τσάµπιονς Λιγκ είναι ο καθρέφτης των οµάδων. ∆υστυχώς στην Ελλάδα επικρατεί η πουστιά.

    Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος καιδεν θα έχει πρόβληµα την επόµενη µέρα.


    Πηγή:NEA


    Editorial:(greenarea13 team)


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΚΛΑΨΑ.ΔΙΠΛΟ ΣΤΗ ΤΟΥΜΠΑ ΤΡΙΦΥΛΛΑΡΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Πάμε δυνατά για το διπλό ρε και όλα γίνονται.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. O Davarhs ta eipe ola stie teleytaies tou fraseis...
      ∆εν υπάρχουν τα σωστά πρόσωπα σε σηµαντικούς τοµείς.

      ∆εν έχει σηµασία ότι οι µέτοχοι µπορεί να τσακωθούν.

      Θεωρώ ότι το Τσάµπιονς Λιγκ είναι ο καθρέφτης των οµάδων. ∆υστυχώς στην Ελλάδα επικρατεί η πουστιά.

      Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος καιδεν θα έχει πρόβληµα την επόµενη µέρα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΟΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΔΕΝ ΑΠΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΗΝΕΣ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ!ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΕΙ Η ΗΡΕΜΙΑ, Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤ' ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΟΙ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!ΑΡΧΗ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. POLLA FTAINE FETOS
      TA EXOUME XILIOSHZHTISEI OLOI MAS,
      AS PAME PARAKATW GIA TO KALO THS OMADAS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad