Header Ads

  • Breaking Green News

    CISSE: "ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ..."!

    Ο Γάλλος κίλερ υπόσχεται να δώσει το 100% τον δυνατοτήτων του και σε συνδυασμό με την βοήθεια από τους συμπαίχτες του,θα προσπαθήσουν μαζί  ώστε το Τριφφυλι να είναι νικητής στο ντέρμπι... 


    Από μικρός που έπαιζε στην Οσέρ του Γκι Ρου, ο εκκεντρικός σέντερ φορ με το…πλατινέ μαλλί έβαζε την σφραγίδα του στα τοπικά ντέρμπι με την μισητή αντίπαλο Τρουά απέναντι στην οποία σκόραρε δις εκτός έδρας σε ισάριθμες νίκες της ομάδας του με 2-1 για το γαλλικό Σαμπιονά.

    Στη συνεχεία, ο Σισέ πήγε στη Λίβερπουλ και παρά τα σοβαρά προβλήματα τραυματισμών που αντιμετώπισε κατά την παραμονή του στην Πρέμιερ Λιγκ κατόρθωσε να σκοράρει στο ντέρμπι του Μερσεσάιντ εναντίον της συμπολίτισσας Εβερτον σε μια νίκη (3-1) των Κόκκινων επί των Μπλε, ενώ επιστρέφοντας ξανά στη Γαλλία το καλοκαίρι του 2006 (αυτή τη φορά με τη φανέλα της Μαρσέιγ), σημείωσε δύο τέρματα σε δύο διαδοχικά ντέρμπι απέναντι στους πρωτευουσιάνους της Παρί Σεν Ζερμέν.

    Στην προσπάθειά που έκανε να κερδίσει το χαμένο έδαφος και κυρίως την αυτοπεποίθησή του εξαιτίας των τραυματισμών που λίγο έλειψε να διακόψουν πρόωρα την καριέρα του, ο Σισέ επέστρεψε ως δανεικός στην Αγγλία με τη φανέλα της Σάντερλαντ, αλλά στα τοπικά και ιδιαίτερα φανατισμένα ντέρμπι με τη Νιούκαστλ έκανε και πάλι το θαύμα του πετυχαίνοντας από ένα γκολ και στους δύο μεταξύ τους αγώνες για την Πρέμιερσιπ.

    Μόνο στην Ελλάδα δεν μπόρεσε να σκοράρει σε ντέρμπι κατά την πρώτη του σεζόν, μολονότι συνολικά σε πρωτάθλημα/κύπελλο πέτυχε 24 γκολ. Το γεγονός αυτό προφανώς πείσμωσε τον άσο του Παναθηναϊκού ακόμη περισσότερο, όπως φάνηκε κατά τη διάρκεια της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ήδη είχε στο ενεργητικό του τέσσερα γκολ. Καταρχάς, οδήγησε τους Πράσινους στη νίκη (2-1) επί του Ολυμπιακού στον α’ γύρο με δύο προσωπικά τέρματα, ενώ βρήκε δίχτυα από μία φορά και στις δύο πρόσφατες νίκες επί της ΑΕΚ για το Κύπελλο Ελλάδος (3-2) και για το Πρωτάθλημα (3-1).

    Ο Γάλλος στο περιθώριο της βράβευσής του ως πολυτιμότερος παίκτης της 22ης αγωνιστικής δήλωσε... "Μπορώ να σκοράρω σε όλα τα παιχνίδια. Τα δίνω όλα και με τις μικρότερες ομάδες, δεν επιλέγω παιχνίδια", ενώ θυμήθηκε τη ρήση του δεύτερου πατέρα του όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, σχολίασε τα εξής... "Όπως μου έλεγε και ο παλιός μου προπονητής ο Γκι Ρου, οι μεγάλοι παίκτες είναι για τα μεγάλα παιχνίδια. Το Σάββατο ακολουθεί ένα μεγάλο παιχνίδι και θα προσπαθήσω να φανώ αντάξιος" και συνέχισε... "Το πιο σημαντικό είναι να κερδίσει η ομάδα. Αν είμαι σε θέση να σκοράρω θα σκοράρω, αλλά σημασία έχει να νικήσει η ομάδα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς".

    Όσο για την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στο γήπεδο τους,ο Σισέ είπε... "Το κλειδί θα είναι να μην παρασυρθούμε συναισθηματικά. Να παίξουμε με την καρδιά, να είμαστε έξυπνοι και να μείνουμε συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι μας. Να είμαστε προσεκτικοί, να μη σπαταλήσουμε τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Και να είμαστε αισιόδοξοι για το αποτέλεσμα. Ξέρουμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε γιατί ξέρουμε ότι το τελευταίο διάστημα παίζουμε καλά".

    Σχολίασε επίσης..."Είναι καλή ομάδα και ο Ολυμπιακός. Σε κάθε παιχνίδι πρέπει να δίνεις το 100%, να παλεύεις για τους συμπαίκτες σου, να παλεύεις για την ομάδα, να παλεύεις για τους φιλάθλους, όχι μόνο σε αυτό το παιχνίδι. Σίγουρα είναι ξεχωριστό αυτό το παιχνίδι για τους φιλάθλους και των δύο ομάδων, γι' αυτό λέγεται ντέρμπι, αλλά εγώ θα παίξω όπως σε όλα τα παιχνίδια. Σε όλα τα παιχνίδια βγάζω πάθος, δίνω το 100% και έχω την ίδια επιθυμία για να σκοράρω και να νικήσω".

    Δεν παρέλειψε να στείλει και ένα "μήνυμα" στους οπαδούς του Τριφυλλιού... "Θα πρέπει να είναι ευτυχισμένοι και χαρούμενοι για την ομάδα τους. Εγώ τους δίνω τον λόγο μου ότι θα τα δώσουμε όλα. Θα παλέψουμε γι’ αυτούς και για εμάς, ώστε να φτάσουμε στη νίκη". Και συμπλήρωσε ότι σε περίπτωση επικράτησης του Παναθηναϊκού, "θα γίνει ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου".

    Αναφορικά με τις όποιες πιθανότητες επιστροφής του στην Εθνική Γαλλίας και τα δημοσιεύματα εκεί,είπε..."Για να επιστρέψω στην Εθνική θα πρέπει να κάνω καλές εμφανίσεις με την ομάδα μου, να σκοράρω πολλά γκολ και να κερδίσουμε όσα περισσότερα παιχνίδια μπορούμε. Αυτό είναι το κλειδί για να επιστρέψω στην Εθνική. Είμαι πολύ περήφανος όταν αγωνίζομαι στην Εθνική. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να επιστρέψω, αλλά πρέπει να ξέρουμε ότι υπάρχουν πολλοί καλοί και νέοι παίκτες στην Εθνική Γαλλίας".



    Στα ντέρμπι που σκόραρε ο Τζιμπρίλαρος στην μέχρι τώρα καριέρα του...


    Χρονιά-Αγώνας- Σκορ-Διοργάνωση-Γκολ


    2001-02 Τρουά - Οσέρ 1-2 Σαμπιονά 1 γκολ


    2002-03 Τρουά - Οσέρ 1-1 Σαμπιονά 1 γκολ


    2005-06 Εβερτον - Λίβερπουλ 1-3 Πρέμιερ Λιγκ 1 γκολ


    2006-07 Μαρσέιγ - Παρί Σ.Ζ. 1-1 Σαμπιονά 1 γκολ


    2007-08 Παρί Σ.Ζ. - Μαρσέιγ 1-1 Σαμπιονά 1 γκολ


    2008-09 Σάντερλαντ - Νιούκαστλ 2-1 Πρέμιερ Λιγκ 1 γκολ


    2008-09 Νιούκαστλ - Σάντερλαντ 1-1 Πρέμιερ Λιγκ 1 γκολ


    2010-11 Παναθηναϊκός - ΟΣΦΠ 2-1 Σούπερ Λιγκα 2 γκολ


    2010-11 ΑΕΚ - Παναθηναϊκός 2-3 Σούπερ Λιγκα 1 γκολ


    2010-11 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-1 Κύπελλο 1 γκολ


    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    7 σχόλια:

    1. DJIBRILLIANT,ΓΑΛΛΕ ΘΕΕ ΜΟΥ,ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕ ΜΟΥ!!!!ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΤΟ ΣΚΑΛΠ,ΚΟΨΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ,ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΤΕΛΟΣΠΑΝΤΩΝ!!!! ΤΖΙΜΠΡΙΙΙΛΛ ΣΙΣΕΕΕ ΟΕ ΟΕ ΟΕΕΕΕ!!!!!!!
      ΕΛΕΝΑ13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ο Σισσε δινει ωραιο τονο στο κοσμο αλλα λεει 'θα τα δωσουμε' εννοει ολοι μιας και ειναι ομαδικο το αθλημα καλα κανει ο αρχηγος και μπαινει μπροστα δεν τα'χαμε συνηθισει αυτα.Βεβαια ας μπει και απο τον Καντε με το κεφαλι η τον Βυντρα σε καποιο κορνερ,το η'τα γκολ,η ομαδα αν παρουσιαστει σωστη πιστευω οτι θα το παρει!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. GEIA SAS PAIDIA,
      EISAI ARXHGOS TZIBRILARE, DINEIS TO SYNTHIMA NIKHS KAI STOUS ALLOUS PAIXTES NA PAIXOUN ME TO IDIO PATHOS GIA NA ERTHEI TO DIPLO POU THA AFISEI TOUS ANTIPALOUS ANAPYROUS GIA TI SYNEXEIA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. GAMHSTE TON POUSTH TON OLYMPILAGO!!!!!!!!!!
      PERIMENOUME TO PRWTO SOU HAT-TRICK AURIO MORI PAIKTOURA!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ!
      Ο ΦΕΡΕΪΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΧΤΩΝ ΜΕ ΖΙΛΜΠΕΡΤΟ ΚΑΤΣΟΥΡ ΚΑΙ ΚΑΡΑ!ΑΝ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΕΞΕΙ Η ΑΜΥΝΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ!ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΟ Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΟΥ ΓΚΟΒΟΥ!ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΑΤΣΑΚΙ!
      ΠΑΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΕΡΑ ΜΩΡΗ ΠΑΝΑΘΑ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕΙΣ ΠΑΛΙ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΓΑ...ΣΤΕ ΤΟΥΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad