Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ...!!!

    Ο Παναθηναϊκός πήγε στο τηγάνι να αποδείξει ότι είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και το απέδειξε στο γήπεδο, άλλα κάποιες ΜΑΪΜΟΥΔΕΣ (Καλόπουλος και Τρύφωνας) δεν του επέτρεψε να φύγει δίκαιος νικητής...


    Το παιχνίδι ξεκίνησε χαλαρά στα πρώτα λεπτά, κυρίως παιχνίδι κέντρου γινόταν, με τους πράσινους να προσπαθούν από αριστερά με  Λετο και δεξιά με Νινη χωρίς όμως κάτι αποτελεσματικό.
    Στο 20' λεπτό μετά από φάουλ έξω από την περιοχή μας, ο Ιμπαγάσα με κάθετη μπαλιά βρίσκει τον Μιραλα και τον τελευταίο να ανοίγει το σκορ 1-0 υστέρα από διαγώνιο χαμηλό σουτ, οι πράσινοι πιάστηκαν στον ύπνο στη φάση αυτή που δεν "μύριζε" καθόλου γκολ, το τείχος δεν αντέδρασε γρήγορα συν του ότι ο Τζόρβας για άλλη μια κρίσιμη φάση ήταν εκτός τόπου και χρόνου.
    Μετά την ψυχρολουσία οι πράσινοι βγήκαν μπροστά για την ισοφάριση, ο Λετο πήγε δεξιά και ο Νινης αριστερά, η εσωτερική αλλαγή βοήθησε λίγο και κάναμε κάποιες φάσεις με Κατσουρανη και Καραγκούνη άλλα χωρίς κάτι σπουδαίο, ενώ στο 43' λεπτό ο Νινης μπαίνει στην αντίπαλη περιοχή, με τον Τοροσίδη να κόβει  τη μπάλα μες το χέρι, άλλα ο Καλοπουλος δεν έδειξε απολυτός ΤΙΠΟΤΑ, το ημίχρονο έκλεισε με μακρινό σουτ του Κατσουράνη στις καθυστερήσεις όπου πέρασε λίγο έξω από το δεξί δοκάρι.

    Στην επανάλληψη για το δεύτερο μέρος η ομάδα του Φερέιρα μπείκε δυνατά χωρίς να μασάει από γαύρικες ψευτομαγκές, πιέζε ψηλά όλη η ομάδα , παίζοντας  με Λέτο(ξανά) απο αριστερά έκανε φάσεις...στο 58' λεπτό ήρθε η λύτρωση με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αργεντινού σημειώνοντας το 1-1 αιφνιδιάζοντας τον Πάρντο, μετά απο λίγα λεπτ στο 65' και ύστερα απο πλάγια μπαλιά του Ζιλμπέρτο στο Σισέ με τον τελευταίο να σουτάρει απο πολύ πλάγια, με τον Πάρντο να τη διώχνει σε πλάγιο.
    Στο 66' λεπτό ο Γκοβού περνάει στη θέση του Νίνη, οι παίχτες του τριφυλλιού  συνεχίζουν να πιέζουν παίζωντας πολύ καλά,  σουτ του Σισέ απο δεξιά η μπάλα πάει στο δοκάρι και ο Πάρντο σε κόρνερ,οι πράσινοι ασταμάτητοι συνεχίζουν δυνατά με αποτέλεσμα στο 83' λεπτό η μπάλα  απο κόρνερ του Λέτο καταλίγει στο Ζιλμπέρτο και σουτάρει...πρίν η μπάλα όμως βγεί άουτ από απόκρουση του Πάρντο ο Κατσουράνης απο κανονική θέση στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα αλλά ο επόπτης Τρύφωνας σήκωσε οσφσάιτ που ούτε καν υπήρχε, στη σύνεχεια οι πράσινοι εμφανώς απογοητευμένοι από την άδικη ακύρωση του πεντακάθαρου γκολ, στις καθύστερήσεις του αγώνα δεχόμαστε  γκολ απο τον Τζιμπούρ μέτα απο αναμπουμπούλα στην άμυνα μας ,τελικό μαιμουδένιο σκορ 2-1.

    Υ.Γ.1) Η ΒΡΩΜΙΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ...  ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΜΟ....!!! 

    Υ.Γ.2) O Μαριδάκης κατά την αποχώρηση του απο το τηγάνι έδειξε την καταγώγη του, δήλωσε..."δεν πειράζει που και εμείς βάλαμε γκολ στις καθυστερήσεις ενώ το σκορ έπρεπε να ηταν 5-1 υπέρ μας". ΕΛΕΟΣ ρε που εχει και θράσος να μιλάει και να το παίζει και αδικημένος, να χαίρεται τα πρόβατα που έχει για οπαδούς και το καφενείο που εχει για ομαδα με το 38ο πέτσινο.ΦΤΟΥ ΣΑΣ...!!!

    Editorial:(greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    16 σχόλια:

    1. Μπάσταρδα γαύροιιιιιιιιιιιιιιιιιι.....!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΠΕΝΑΛΤΥ
      ΑΚΥΡΩΣΕ ΓΚΟΛ ΜΑΣ
      ΚΑΤΑΚΥΡΩΣΕ ΓΚΟΛ ΤΟΥΣ(ΠΑΝΤΕΛΙΤΣ OFF SIDE)
      ΔΕΝ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΦΑΟΥΛ ΣΤΟΝ ΣΙΣΣΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΡΤΑ ΚΟΚΚΙΝΗ(ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ)
      ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΙΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
      ΠΟΛΥ ΜΕΤΡΙΟΠΑΘΕΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΦΩΝΗΣΕΤΑΙ ΠΙΟ ΣΚΛΗΡΑ ΠΟΛΥ ΕΠΙΟΙΚΕΣ ΣΚΕΨΟΥ ΟΤΙ ΣΟΥ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΜΠΡΙΛ ΚΑΠΟΙΑ ΧΑΜΕΤΥΠΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ 7.ΒΑΛΤΕ ΤΗΝ ΕΥΠ ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ
      ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΜΕ ΣΩΣΤΗ ΕΡΕΥΝΑ ΘΑ ΤΡΙΒΕΤΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΕΣΙΜΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΜΑΣ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. TH NA SXOLIASEI RE PAIDIA O PALIO XEFTILAS? DEN EIDATE ME TI IFAKI EIPE OTI EIPE STHN TV? APLA OI ANTHRWPOI EINAI APOGAMIDIA THS TROUMPAS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΜΙΑ ΖΩΗ ΒΡΩΜΑ!!!
      ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΗΜΕΝΑ Η' ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ!!!
      ΜΙΑ ΖΩΗ ΖΟΥΓΚΛΑ!!!
      ΜΙΑ ΖΩΗ ΧΑΛΙΑ!!!
      ΝΑ ΤΟ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΑ ΑΡΟΥΡ!!!
      ΔΕΝ ΞΕΧΝΑΜΕ!!!
      ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΤΟ ΟΑΚΑ, ΝΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΝΑ ΕΧΑΝΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΑ ΕΔΩΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑΝΕ ΤΟΝ "ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟ"!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. POLDO EISAI MPASTARDH RE THS TROYMPAS ESY KAI OLOI OI OMIOI SOU

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Υ.Γ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΑ ΓΚΑΖΑΚΙΑ ΤΑ ΒΑΛΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ SUPER LEAGUE.. ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΣ ΣΦΑΞΑΝΕ ΧΤΕΣ...http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10485&subid=2&pubid=113714747

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. THA SAS KAPSOUME KAI ESAS PROVATARES...STOUS YPONOMOUS THA KRIFTITE AROYRAIOI...O POLEMOS MWLIS ARXISE.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΠΑΛΙΟ ΛΑΓΟΙ....

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. SSSSSSSSS......AKOUTE VOGEITA, H 13 GAMAEI THN 7.
      POUTANAS GIOI OLYMPILAGOI.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. Eλατε βαζελοι κλαψτε λιγο ακομα και μην ξεχασετε να μας ξυσετε και την πλατη ομως

      Του χρονου θα σας φερουμε και πισω τον Δαλουκα για να παιρνετε τα παιχνιδια με κανενα μουφα πεναλτι, δεν ειδαμε να ενοχλειστε εξαλλου οταν σφαξατε τον Ρουλη.....

      Μην στεναχωριεστε βαζελακια

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. @ANWNYMOS GAYROS MALAKAS...RE POUSTRAKI BGALE TO SKASMO GAMIOLH KWLOGAYRE AROURAIE ANTE GAMW TO SPITAKI SOU POUTANOGENNHMATA OLOI GAYROI MOUNIAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/183842_171854136193549_146103712101925_342508_5042654_n.jpg

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad