Header Ads

  • Breaking Green News

    KPAMA ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ !

    Υπάρχει ακόμα το κράμα του πρωταθλητή μέσα στην ομάδα, αποδεικνύοντας σήμερα με αυτό το πολύ σημαντικό διπλό πως θα κυνηγήσει μέχρι τέλους ότι καλύτερο του αξίζει...(video)





    Τι κι αν είμαστε επτά βαθμούς πίσω, τι κι αν λιώσαμε στην κούραση από την υπερπροσπάθεια την Τετάρτη, τι κι αν είχαμε κακή ψυχολογία από τον αποκλεισμό, τι κι αν δεν έπαιζαν δύο βασικοί αμυντικοί, τι κι αν δεν έπαιζε το υπερόπλο Σισέ, τι κι αν ο κ. Τριτσώνης (ναι ναι αυτός που έλεγε πέρσι στον Καλόπουλο να μετρήσει το γκόλ του Αρούρ με τη Κούλα) μας άφησε με δέκα από το 44’,

    ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ

    …και έφυγε από τη Τούμπα με το διπλό.

    Στο πρώτο ημίχρονο δεν μπήκαμε καλά και ουσιαστικά το γκόλ του Νίνη από φάουλ (επιτέλους!!!) ήταν "θείο δώρο". Από κει και πέρα δεν κάναμε υπερβολές στο παιχνίδι μας και οι γραμμές ήταν κοντά, με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι ουσιαστικά να μας απειλούν μόνο με σουτ εκτός περιοχής. Μελανό σημείο η απερισκεψία του Σπυρόπουλου να πάρει δεύτερη κίτρινη από το 44’. Εκτός από εντελώς αρνητικός φέτος παίρνει και κάρτες τώρα.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα προσπάθησε να παίξει με μυαλό και να κάνει λίγα λάθη. Σίγουρα κανείς δεν περίμενε να δει τη μπαλάρα της Τετάρτης ή το πάθος που έδειξαν οι παίχτες τότε, αλλά είδε σοβαρότητα και έλεγχο του παιχνιδιού. Επιθετικά και με παίχτη λιγότερο, αρκεστήκαμε σε προσωπικές ενέργειες των επιθετικών χαφ που δυστυχώς δεν είχαν καλή κατάληξη. Βέβαια, ο Κατσουράνης στο τέλος πήγε να τους ξεράνει όλους, αλλά αστόχησε και ευτυχώς δεν μας κόστισε. Καλή η προσπάθεια όλων των παιχτών. Ο Φερέϊρα πάλι ερωτηματικό αφού με ματς ενδιάμεσα μέσα στην εβδομάδα, με κόκκινη από το 44’και με πίεση των αντιπάλων έκανε τις δύο αλλαγές στο 68’ και το 90’.

    Συνεχίζουμε στο -7(άδικα....), περάσαμε από Τούμπα, έρχονται το Αεκάκι, Αρούρ εκτός και…ταμείο στο τέλος.

    =================
    Δηλώσεις Φερέιρα μετά το ματς...

    Ο Πορτογάλος έπλεξε το εγκώμιο του Παοκ τόσο στον αγωνιστικό τομέα, όσο και στο κομμάτι της ατμόσφαιρας που δημιούργησαν οι οπαδοί του στην κερκίδα, έπλεξε ο παράλληλα  στάθηκε και στην κούραση των παικτών του.

    Χαρακτηριστικά είπε...

    Πρώτον, για τη φανταστική ατμόσφαιρα με τους φιλάθλους του Παοκ. Πραγματικά, ήταν ένα πολύ όμορφο θέαμα. Δεύτερον, για την ομάδα του Παοκ. Είναι η καλύτερη ομάδα, που αντιμετώπισα από τότε που είμαι στην Ελλάδα.

    Αναφερόμενος, εξάλλου, στην απόδοση του Παναθηναϊκού, είπε ότι οι Πράσινοι δεν έπαιξαν τόσο καλά, όσο στην αναμέτρηση με την Αεκ, όπου οι παίκτες του έχασαν πολλές δυνάμεις και πρόσθεσε:

    Και ο Παοκ βέβαια έπαιξε με τον Ολυμπιακό, αλλά λόγω της νίκης, μπήκε με καλύτερη ψυχολογία στο παιχνίδι μας. Είναι μια καλή ομάδα, παίζει καλά και μερικές στιγμές, πραγματικά δυσκολευτήκαμε.Όταν μείναμε με δέκα, ήταν δύσκολο, και σε δύο τρεις περιπτώσεις είμαστε ικανοποιημένοι, που δεν δεχτήκαμε γκολ. Όταν το παιχνίδι πήγε στο δέκα με δέκα, έγινε κατανοητό, ότι μπορούσαμε να κερδίσουμε. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά αν και είχε δύο αποβολές, δεν ήταν άγριο.

    Δεν παρέλειψε, να αναφερθεί και στη διαιτησία, πλέκοντας το εγκώμιο λέγοντας...
    "Το διαιτητικό τρίο ήλεγχε πολύ καλά το παιχνίδι και έκανε καλή δουλειά".
    Για τη συνέχεια είπε... "Κερδίσαμε τρεις βαθμούς, έχουμε άλλα εννιά παιχνίδια, άρα εννιά τελικούς», είπε και πρόσθεσε: «Όπως πάντα λέω, θα συνεχίσουμε την προσπάθεια για το πρωτάθλημα. Είμαστε πίσω, αλλά είναι στο χέρι μας να προσπαθήσουμε περισσότερο".


    VIDEO: Το γκολ του αγώνα...


      
    Editorial: Marulio 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    14 σχόλια:

    1. επιτελους βλεπουμε μπαλα θεληση πλανο και λιγη τυχη !ααααααααα και εναν κανονικο προπονητη στον παγκο ισως ειναι ισως δεν ειναι αργα θα δειξει ομως !!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Αυτη η φραση τα περικλειει ολα: O ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΤΡΙΦΥΛΛΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ7 Φεβρουαρίου 2011 στις 1:36 π.μ.

      Συμφωνώ απόλυτα με soousa & ΕΛΕΝΑ,
      Μακάρι παιδία η ομάδα να συνεχισει έτσι μέχρι το τέλος και να είμαστε εμείς πρωταθλητές.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. καλημερα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΕΣ χαιρετισματα στα πελατακια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Geia sas kai apo emena aderfia,

      Polla bravo sto fereira kai stous paixtes mas pou edixan ti shmenei palikarisia nikh(kai oxi me thn vohtheia tritwn, xeroun oi limanisioi..), me 10 paixtes gia 35 lepta, se mia gemath toumpa kai me psixologia katw logo tou xiroyrgiou pou fagame thn tetarth.

      Na synexisoume dynata kai ola mporoun na ginoun...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Bravo sthn omada,deixnei thelhsh,deixnei dynamh kai oti mporei na ta kataferei, alla sthn antipera oxthi...sto Vikelidhs deixnei Spatha...pfff

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. PAME GERA MWRH ARRWSTEIA OLA TA NTERMPI EINAI DIKA MAS KAI TO PRWTA8LHMA 8A PAROUME OLOUS 8A TOUS TRELANOUME 3ANA

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ.
      ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ...ΕΛΠΙΖΩ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. Μπραβο στον ΠΑΟ γερα με τσαμπουκα και οτι βγει αυτη η εικονα ειναι ανταξια του συλογου!!!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. OLOI OAKA THN KYRIAKH NA STIRIXOUME THN PANATHA MAS,AN O ARIS MAS KANEI KAI KANA DWRAKI THA EINAI POLY KALYTERA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. PRWTA8LHMA DEN KSERW AN MAS AFHSOUN NA PAROUMEEE
      ALLA SYGOURA DEIKSAME KARDIA PRWTA8LHTH KAI ME TSAMPOUKA PHRAME TO TERASTIO DIPLO MESA STN TOUMPAA.....TWRA EXOUME THN KOULA POU ELPIZW AUTH THN FORA NA PAREI AUTO POU THS AKSIZEI DHLADH TA TRIA..TWRA PIANOU 8A EINAI DN KSERW MPOREI TOU CISSE,NINH,LAZARO,SILVA AS DIALEKSEI AUTH!!!!OSO GIA TA GAURAKIA MESA EKEI 8A KRI8EI TO PRWTA8LHMA!!!!!AMA NIKHSOUME AEK KAI GAURAKIA TOTE 8A MPORESOUME NA ELPIZOUME GIA TO PRWTA8LHMAAA!!!!LENIW -13-

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. xaxaxaxa...leniw,
      kai twn tessarwn paixtwn tha parei...oxi mono tou cisse.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. na toi na toi oi prwta8lhtes..to paroume den to paroume to prwta8lhma emeis 8a eimaste panta dipla sas.PANATHINAIKOS GATE 13

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad