Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΚΑΝΔΑΛΟ...!!!

    Mε μια προκλητική-σκανδαλώδης απόφαση η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή  της SuperLeague έριξε στα μαλακά τους λιμανίσιους μετά τα έκτροπα που έγιναν...

    Η απόφαση να "τιμωρηθεί" η ομάδα του λιμανιού με "ποινή"... μια αγωνιστική κλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο 140.000 ευρώ, είναι πραγματικά αυτό που είπαμε χθες... ποινή χάδι για την διοίκηση των λιμανισιων. Τελικά  όλα τα κουφά-παράλογα σε αυτή τη χώρα θα τα ακούσουμε...ρεζιλεύτηκε διεθνώς επί μέρες μια ολόκληρη χώρα και ο αθλητισμός της και δεν τιμωρούνται ούτε καν αντικειμενικά αυτοί που ευθύνονται...! 

    -Αναλυτικά η απόφαση...

    Για την ΠΑΕ Ολυμπιακός, τον Π. Μαρινάκη (μασέρ) και τον Τ. Μητρόπουλο (Γεν.Αρχηγό), είναι...
    Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για τη συμπεριφορά του μασέρ κ. Π.Μαρινάκη στον αγώνα ΠΑΕ Ολυμπιακός-ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Δέχεται ότι οι εγκαλούμενοι τέλεσαν τις αποδιδόμενες σ΄ αυτούς  πειθαρχικές παραβάσεις κατά τα στο σκεπτικό ειδικότερα αναφερόμενα.
    Επιβάλλει  Ι) στην εγκαλουμένη ΠΑΕ την χρηματική ποινή των εκατόν σαράντα χιλιάδων (140.000,00) ευρώ και τη διεξαγωγή ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές κατά πλειοψηφία, ΙΙ) στον β΄ εγκαλούμενο Π. Μαρινάκη  (μασέρ) την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ, ΙΙΙ) στον γ΄ εγκαλούμενο Τ. Μητρόπουλο την απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους  για χρονικό διάστημα δύο (2) μηνών και την χρηματική ποινή των δεκαπέντε χιλιάδων (15.000,00) ευρώ.
    Πλέον, εκκρεμεί η εκδίκαση, από την Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ την επόμενη Πέμπτη (3/3), της υπόθεσης του Βαγγέλη Μαρινάκη για τις δηλώσεις και πράξεις του μετά το τέλος του ντέρμπι, αλλά και της ΠΑΕ Ολυμπιακός  ως συνυπεύθυνης, που θα καθίσουν στο... σκαμνί για δυσφήμιση του αθλήματος.

    -Το παρασκήνιο της απόφασης...
    Ο πρόεδρος της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής, Χαρίλαος Κλουκίνας τάχθηκε υπέρ της άποψης να χαρακτηριστούν τα επεισόδια ως ευρείας κλίμακας, κάτι που θα σήμαινε πως οι ερυθρόλευκοι θα τιμωρηθούν με δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και πρόστιμο 140.000 ευρώ.
    Τελικά όμως πέρασε η γνώμη των άλλων δύο μελών της Επιτροπής (Στέφανος Σταφανόπουλος και Γεώργιος Στεφανάκης), που χαρακτήρισαν τα επεισόδια ως εκτεταμένα. Ως εκ τούτου και κατά την πλειοψηφία (2 ψήφοι υπέρ, ένας κατά) ο Ολυμπιακός θα κληθεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη για την 25η αγωνιστική χωρίς φιλάθλους και να πληρώσει το χρηματικό ποσό, που προαναφέραμε.

    Υ.Γ:ΔΙΑΚΟΨΤΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΩΔΙΑ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ...!!!

    Editorial:(greenarea team)


    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΛΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΟΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΞΥΛΟ ΠΟΥ ΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΟ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΣ.ΟΥΣΤ..

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Μάγκες η επο οι πολιτικοί(όσοι έχουν εξουσία) και οι εισαγγελείς στο ελάντα δυστηχώς είναι γαυροκρατούμενο κατεστημένο.

      Ωστόσο κάτι άκουσα πως ο πλατινί ίσως έρθει ελλάδα να δεί προσωπικά τι γίνεται.Αν αυτά που διάβασα ισχύουν ( http://www.sport24.gr/football/ellada/erxetai_sthn_ellada_o_platini.788661.html ) τότε ίσως βάλει το μαχαίρι στο λαιμό της επο και τους πεί ή βελτιώνεστε η σας κόβω την είσοδο σε ευρωπαικές διοργανώσεις σε ελληνικές ομάδες.

      Αν και αυτό το σενάριο άν γίνει θα ζημιώσει και εμάς οικονομικά πιστεύω οτι θα είναι ο μοναδικός τρόπος να διορθωθούν καταστάσεις γιατί θα χτυπήσει τα καθίκια εκεί που πονάνε.Στην τσέπη.

      Για αυτό λοιπόν παιδιά ο πλατινί να βάλει το χέρι του.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Λάθος λίνκ έβαλα στο προηγούμενο σχόλιο. Εδώ το σωστό.

      http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=17010&subid=2&pubid=113950683

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Den xexniete ayth h skatofatsa Cocknayside,apo thn mera twn episodiwn sth Rizoupolh.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad