Header Ads

  • Breaking Green News

    ΞΕΦΤΙΛΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ...!

    Μια χώρα ολόκληρη και μια ομάδα ονόματι ΟΣΦΠ ρεζιλεύτηκαν παγκοσμίως μετά τα έκτροπα που έγιναν στο ντέρμπι της ντροπής...(fotos)


    Η κατάσταση έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και έχει πάρει διαστάσεις ξεφτίλας σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ της Ευρώπης και ολόκληρου του κόσμου γενικά,κάποια από τα σαιτ,εφημερίδες,κανάλια που ασχολήθηκαν με τα αίσχη του ντέρμπι είναι...L'Equipe.com, Francefootball.fr, Sport24.fr, Ojogo.pt, A'bola.pt,Skysport, Eurosport, Globeesporte.br, Oglobo.br,Gazzetta dello sport,New York Times, Farenet.org(επίσημο σαιτ κατά του ρατσισμού),Uefa.com,Fifa.com και άλλα πολλά.

    Έχουν αναλογιστεί εκεί στο λιμάνι τι κακό έχουν κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο? Μάλλον όχι, μετά την φύγει το καλοκαίρι δυο από τους  αστέρες του παγκοσμιου ποδοσφαίρου Cisse & Gilberto από τα ελληνικά γήπεδα εξαιτίας των όσων τραγελαφικών έγιναν στο τηγάνι, κανείς πλέον "μεγάλος" παίχτης δεν θα έρχεται τόσο εύκολα απ' ότι πριν να αγωνιστεί στα ελληνικά γήπεδα...!

    Αυτή τη φορά πρέπει να μπει ένα τέρμα επιτέλους στη σαπίλα του ελληνικού ποδοσφαίρου που δημιούργισαν οι ακατανόμαστοι..., όλη η Ελλάδα αηδίασε απο τα έκτροπα και την καθαρή κλοπή του παιχνιδιού-πρωταθλήματος απο τους λιμανίσιους.
    Πιστεύετε θα τιμωρηθεί παραδειγματικά η ομάδα των σκανδάλων ή πάλι θα υπάρχουν τιμωρίες "χάδι" της μίας άντε δύο αγωνιστικών...???

    -ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΔΑΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ...                                              




























    Editorial:(greenarea team) 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    15 σχόλια:

    1. ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΑΠΟ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΦΙΦΑ ΤΩΡΑ!!!!
      ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ ΑΠΟ ΚΟΣΜΟ, ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΝΟΡΜΑΛ ΠΛΑΙΣΙΑ ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙΞΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΙΔΙΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΙΔΙΟΥΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Swsta file picolo,

      Oso gia to erwthma sto telos tou arthrou egw pisteyw pws den tha timorithei kaneis pali,den prepei h pae na kanei pisw sto skeftiko na hremisoun ta pneymata, den kathomaste sto idio trapezi me tous kleftes.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΓΕΙΑ ΣΑΣ,
      ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΣΕ ΑΛΛΑ ΣΑΙΤ, ΕΙΔΙΚΑ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

      ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΒΡΟΝΤΕΡΟ ΠΑΡΟΝ ΜΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟ,1Ο ΕΥΡΟ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟΥΣΙΑΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. 4 στους 5 γνωστους μου ολυμπιακοι ειναι πραγματικα απογοητευμενοι απο τον τροπο που κερδισε η ομαδα τους και δεν μιλαει κανενας εκτος απο κατι προβατα που δεν ειναι αξιοι λογου!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΑΙΔΙΑ : ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΤΖΑΜΠΑ Ο ΚΟΠΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟ!!!!! ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ,ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!
      ΕΛΕΝΑ13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Καλείται ο κόσμος του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ να παρευρεθεί την Παρασκευή στις 14:00 στα γραφεία της Super League, Αστροναυτών 1 στο Μαρούσι για μία ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ εναντίον των αθλιοτήτων που επιτρέπουν και συγκαλύπτουν οι υπεύθυνοι της λίγκας.

      Στο χέρι μας είναι να μην αφήσουμε να ξεχαστούν και να κουκουλωθούν τα γεγονότα όπως γίνεται την τελευταία 15ετία. Σε αυτήν την κωμωδία που ονομάζουν πρωτάθλημα πρέπει να επέλθει ή η οριστική κάθαρση ή η οριστική διακοπή.

      ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΠΑΡΟΝ. ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!

      Ενιαίος Φορέας Συνδέσμων ΘΥΡΑΣ 13.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. @ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ:ΕΛΕΝΑ13
      Ο ΦΑΚΕΛΟΣ ΘΑ ΠΑΕΙ ΟΥΕΦΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΟΔΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ,ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ ΕΧΕΙ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΥΠΟ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ(όπως champions league κλπ),ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΥΜΑΙΝΕΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΟ, ΕΧΕΙ ΣΤΙΓΜΑΤΙΣΤΕΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ...!
      Η ΟΥΕΦΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΥΣΤΗΡΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΝΕΙ ΑΣΤΙΑ ΟΠΩΣ ΕΔΩ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. Για ένα λαό απο πρόβατα ,για κάτι κόκκινα κοράκια και για έναν πρόεδρο καραγκιόζη θα φύγει ο Σισέ και ο Ζιλμπέρτο απο την Ελλάδα, θα ξανά δούμε μεγάλους παίχτες στο μίζερο ελληνικό πρωτάθλημα πάλι άραγε? Δεν το νομιζω.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. GREENAREA KATAΛΑΒΑ!ΠΑΛΙ ΠΟΙΝΕΣ ΧΑΔΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ!!!ΑΝ ΒΑΣΙΣΤΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ 'ΤΑ ΠΙΑΣΑΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ'ΠΑΛΙ!ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ΗΔΗ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ!ΜΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΕΙ Η ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ!ΓΕΛΑΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ!!! ΩΡΑΙΑ, ΚΙ ΑΦΟΥ Η ΟΥΕΦΑ ΔΙΚΑΙΔΟΤΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΕΣ ΔΙΩΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΟΥΝ ΑΠΟ ΕΥΡΩΠΗ?ΜΕ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΑΤΣ?ΤΙ ΑΛΛΟ ΔΗΛ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΝ?ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ??? ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΛΕΟΣΣΣΣ!!!ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ????Η ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΕΧΕΙ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕΙ!!!!
      ΕΛΕΝΑ13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Η ΟΥΕΦΑ ΑΛΛΑ Ο ΓΑΥΡΟΣ ΜΕ ΡΟΜΑ ΜΕ ΟΜΟΝΟΙΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ.ΕΔΩ ΟΠΩΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ 1 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ .ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΘΑ ΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΑΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΔΕΧΘΗΚΑΝΕ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ...ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΟΙΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΑΡΑ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΕΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΟΤΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΝ ΛΥΝΩΝΤΑΙ ΟΛΑ ΕΙΡΗΝΙΚΑ.ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣ 'ΕΙΡΗΝΙΚΑ'ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    11. ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΠΛΑΤΙΝΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    12. ΜΠΑΛΟΚΑΣ ΕΝΑΣ ΚΑΡΙΕΡΙΣΤΑΣ ΣΤΟΝ GAY.ΜΟΛΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ(ως παρατηρητης)...επιασε δουλεια που...μα φυσικα στην ομαδα του πηραια...στο απανεμο λιμανι,στην ιθακη του καθε λαμογιου,γλοιωδους ερπετου που ξερασε η μητρα καποιας πουτανας αυτο λοιπον το μιαρο πλασμα ειναι αξιοπιστος μαρτυρας?ΕΔΩ ΝΑΙ..ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΧΑΜΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ .ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΘΕΜΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ Η ΠΑΝΑΘΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΦΤΕΙ?

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    13. TI NA PEIS FILE Cockneyside,
      AYTO TO KRATOS POTE DEN THA SOVAREYTEI,SE OLOUS TOYS TOMEIS VRWMAEI KAI DYSKLA THA XEVRWMISEI.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    14. @ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ:ΕΛΕΝΑ13

      ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕΙ Η ΟΥΕΦΑ ΣΤΟΝ ΟΣΦΠ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΠΑΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.ΚΑΤΑΛΑΒΕΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ,ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΠΟΛΛΑ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΚΔΙΚΑΣΕΙ ΣΤΙΣ 3 ΜΑΡΤΙΟΥ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ.
      ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ, ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...ΘΑ ΕΞΑΡΤΙΘΕΙ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ...!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad