Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ MAXH...!

    Το καθιερωμένο εβδομαδιαίο ραντεβού στην Παιανία με τους ρεπόρτερ του Παναθηναϊκού είχε σήμερα ο Πορτογάλος τεχνικός, αναφέρθηκε στο ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής με την Αεκ τονίζοντας...






    Αναλυτικά τα όσα είπε...

    Είναι εύκολη η ανατροπή του -7; 
    Eύκολο δεν είναι άλλα η υποχρέωση μας σαν μεγάλη ομάδα και σαν πρωταθλητές είναι να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους και να πάρουμε το πρωτάθλημα και πάλι. Βέβαια, δεν εξαρτάται μόνο από εμάς γιατί ο Ολυμπιακός προπορεύεται στη βαθμολογία. Όμως, υπάρχουν εννέα αγώνες στους οποίους συμπεριλαμβάνεται και το μεταξύ μας νέρμπι και στόχος είναι να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια.


    H δυσκολία της προετοιμασίας λόγω των εθνικών ομάδων μεσοβδόμαδα; 
    Αυτή είναι η κατάσταση και έτσι θα πηγαίνουμε μεχρι το τέλος. Υπήρχαν παιχνίδια Κυπέλλου μεσοβδόμαδα, προηγουμένως υπήρχαν παιχνίδια Τσάμπιονς Λιγκ, και αυτό είναι λογικό για μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός, ο οποίος παίζει σε τρεις διοργανώσεις και επιπλέον έχει τόσους διεθνείς. Ωστόσο είναι υποχρέωσή μας να έχουμε έτοιμο το ροστερ για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε σε όλες τις καταστάσεις και στόχος είναι να νικάμε όλα τα παιχνίδια.


    Εγώ ήρθα στην ομάδα στο τέλος των υποχρεώσεων του Τσάμπιονς Λίγκ και μέσα σε ένα μικρό διάστημα και χωρίς να γνωριζόμαστε από πριν, κάναμε σημαντική δουλειά, μια δουλειά που έπρεπε να είχε γίνει από τον Ιούλιο. Γι` αυτο δίνω συγχαρητήρια στους παίκτες μου που ειναι ικανοί και ανταπεξήλθαν. Αντίθετα, ο αντίπαλός μας που δεν είχε ευρωπαικές υποχρεώσεις, είχε όλο το χρόνο να προετοιμαστεί. Οι στόχοι του Παναθηναϊκού είναι να παραμείνει πρωταθλητής και να παίξει στο Τσαμπιονς Λιγκ.


    Τι μήνυμα θέλετε να δώσετε στον κόσμο του Παναθηναϊκού;
    Από την ημέρα που ήρθα, έλεγα ότι δεν μου αρέσει να παίζω χωρίς κόσμο. Ξέρω καλά το πάθος που έχουν οι οπαδοί μας. Θέλουν και αγαπούν όσο έγω να παίζουμε καλά και να κερδίζουμε. Μέχρι τώρα δεν είχαμε την παρουσία τους όπως ακριβώς θα θέλαμε. Είναι μια πρόκληση να παίζουμε πάντα καλά για τους φιλάθλους μας. Έτσι μαζί τους, έχουμε δύο ομάδες εναντίον των αντιπάλων. Μία ομάδα οι ποδοσφαιριστές και μία ο κόσμος.

    Υπάρχει επιπλέον κίνητρο κόντρα στην Αεκ; 
    Είτε παίζουμε με την Αεκ είτε με οποιονδήποτε αντίπαλο, ο στόχος είναι ο ίδιος και η υποχρέωσή μας είναι να κερδίζουμε πάντα. Οι δηλώσεις του Σισέ μετά από το ματς του Κυπελλου δεν είχαν να κάνουν με την Αεκ είχαν να κάνουν με άλλα πράγματα. Εάν παίζαμε με άλλη ομάδα και όχι με την Αεκ εμείς θα είχαμε και πάλι την υποχρέωση να κερδίσουμε. Η διαφορά είναι με την Αεκ παίζουμε ένα ντέρμπι απέναντι σε μια δυνατή ομάδα.


    Είναι μειονέκτημα ή πλεονέκτημα το ότι ο Ολυμπιακός παίζει μια ημέρα νωρίτερα;
    Αυτό δεν θα ξέρουμε να το απαντήσουμε ούτε σε είκοσι χρόνια. Υπάρχουν ομάδες που έχουν επηρεαστεί από το αποτέλεσμα του αντιπάλου και άλλες όχι. Δεν μας ενδιαφέρει το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα, εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Οι παίκτες πρέπει να έχουν την πνευματική ισορροπία να ανταπεξέλθουν.

    Τελειώνοντας, ο Φερέιρα μίλησε για τη δομή του πρωταθλήματος μας, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν κάνει κριτική στο σύστημα των πλέι οφ. Ρωτήθηκε... για τη μεγάλη βαθμολογική διαφορά των δύο πρωτοπόρων από ομάδες που ακολουθούν;
    Στο ελληνικό πρωτάθλημα ανάμεσα στον δεύτερο και τον τρίτο θα μπορούσε να υπάρχει μια διαφορά τριών πόντων, επειδή ο Παοκ είναι μια καλή ομάδα που έχει κάνει πορεία στο Εuropa League. Όμως έχουμε 13 πόντους διαφορά, με την Αεκ μεγαλύτερη ενώ ακόμα πιο χαμηλά είναι ο Αρης. Το πρωτάθλημα έχει μικρό ανταγωνισμό και αυτό δεν είναι καλό για το ελληνικό ποδόσφαιρο γενικότερα.

    Εditorial: (greenarea13 team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    3 σχόλια:

    1. Σωστος ...ειμαστε μαζι και την κυριακη θα ειμαστε ο 12ος παικτης θα σπρωξουμε την ομαδα και περιμενουμε να δειξει το αναλογο ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΠΟΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΙΚΗ !ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΕΜΜΕΤΟΣ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad