Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕΓΑΛΗ ΑΔΙΚΙΑ ΡΕ...!

    Απίστευτη αδικία από την διαιτησία πρώτα και από την τύχη μετά, σε ένα παιχνίδι διαφήμιση του μπάσκετ ο 5άστερος πολύ καλύτερος από την Μπαρτσελονα, αλλά δεν τον άφησαν να κάνει το θαύμα...(video)

    Οι Πράσινοι παρά το δύσκολο έργο που είχαν κοίταξαν στα μάτια την πρωταθλήτρια Ευρώπης και ηττήθηκαν στις λεπτομέρειες με παρέμβαση άλλων...Δεν πρέπει αυτή η ήττα με ένα πόντο να εξελιχθεί σε απογοήτευση, οι παίκτες του Ζότς έχουν τη δυνατότητα να σπάσουν την έδρα της Καταλανών αν κρίνουμε από τον αγώνα που είδαμε .

    -Ας δούμε το ματς10λεπτο με10λεπτο...

    Το πρώτο 10λεπτο κύλησε πολύ θετικά για το τριφύλλι. Η άμυνα είχε καλά αποτέλεσμα, με τον Ναβάρο να μένει στους 2 πόντους, ήταν συγκεντρωμένοι στο στόχο τους και ήλεγξαν τον ρυθμό. Δεν άφησαν  την Μπαρτσελόνα να "τρέξει" το γήπεδο και τα επιθετικά ριμπάουντ έδωσαν πολλές διπλές επιθέσεις, με το σκορ να κλείνει για το πρώτο δεκάλεπτο 14-14.

    Στο δεύτερο 10λεπτο οι πράσινοι ήταν εξαιρετικοί στην αρχή αφού πέρασαν για πρώτη φορά μπροστά με 4 πόντους14-18. Η Μπαρτσελόνα στη συνέχεια κάνει ένα ξέσπασμα με σερί 7-0, παίρνοντας το προβάδισμα 21-18, παρά την άσχημη παρένθεση οι παίκτες του Ζότς φρόντισαν να μην ξεφύγουν οι αντίπαλοι στο σκορ, απάντησαν και έφτασαν  τη διαφορά στο φινάλε του δεκαλέπτου στο  35-37, με τους Διαμαντίδη και Νίκολας να έχουν από 11 πόντους και να είναι οι καλύτεροι μέχρι εκείνο το σημείο.

    Με τη έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου(3ο δεκάλεπτο) ο Μάστερ Ζότς πέρασε στο παιχνίδι τον Αλεξ Μάριτς. Παρά το τραυματισμό του είχε πολύ καλή παρουσία μέσα στο παρκέ κερδίζοντας τις μάχες με τον Πέροβιτς και με βολές έδωσε πολύτιμες "ανάσες" στην ομάδα του, κλείνοντας το 3ο 10λεπτο έχοντας το προβάδισμα 57-60.

    Τα 3 πρώτα δεκάλεπτα ήταν ιδανικά για το τριφύλλι, με την έναρξη της τέταρτου όμως η Μπαρτσελόνα με συνεχόμενα τρίποντα των Μόρις, Λάκοβιτς και Ναβάρο προσπέρασε στο 35ο λεπτό με τρεις 70-67. Το παιχνίδι σιγά σιγά άρχισε να παίρνει κακή τροπή για τον Παναθηναϊκό που δεν μπορούσε να αντιδράσει στην ευστοχία των Καταλανών.Ο Βάσκεθ σε μια επίθεση κέρδισε αμφισβητούμενο(σημείο "κλειδί"για τον αγώνα) φάουλ από τον Φώτση, που τον έκοψε πεντακάθαρα, με βολές οι γηπεδούχοι έκαναν το 80-77, ο Νίκολας αμέσως μετά αστόχησε σε λέι-απ και ο Μόρις με νέες βολές πραγματοποίησε το 82-77.

    Σε αυτό το σημείο και λίγο πριν το τέλος όλα  έδειχναν υπέρ της Μπαρτσελόνα, αλλά ο παιχταράς Διαμαντίδης τους "έσπειρε τον τρόμο", δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και με τρίποντο εκτός ισορροπίας επτά δεύτερα πριν τη λήξη μείωσε στους δύο 82-80. Ο Ναβάρο έχασε τη μία βολή από τις δύο που εκτέλεσε και ο Σάδα φοβούμενος για τρίποντο έκανε αντιαθλητικό στον Διαμαντίδη,ο γκαρντ του τριφυλλιού ευστόχησε στις βολές και έφερε το ματς στον πόντο 83-82. Στην τελευταία προσπάθεια και με το χρονόμετρο να δείχνει 1,7’’δευτερόλεπτα, δεν μπόρεσε να κάνει το μεγάλο θαύμα και να σκοράρει με τρίποντο. Η καρδιά των γηπεδούχων "επέστρεψε"στη θέση της μετά το άστοχο σουτ του τρομερού Διαμαντίδη.

    *Ραντεβού την πέμπτη στο ίδιο γήπεδο...!

    Μπαρτσελόνα: (Τσάβι Πασκουάλ): Σάδα 2, Ρούμπιο 4, Λάκοβιτς 12 (2), Ναβάρο 13 (2), Πέροβιτς 6, Βάθκεθ 4, Ινγκλες, Εν΄Ντονγκ 8, Μόρις 5 (1), Λόρμπεκ 12 (1), Άντερσον 10 (3), Γκριμάου 7 (1)

    ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ: (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς 5, Περπέρογλου 6, Μπατίστ 15, Φώτσης 2, Σάτο, Νίκολας 16 (2), Τσαρτσαρής (2), Διαμαντίδης 26 (4), Βουγιούκας 4, Καλάθης 5 (1), Καϊμακόγλου 1.


    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 14-14, 37-35, 57-60, 83-82.

    -VIDEO:


    Editorial:(greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΑΔΙΚΟ ΜΑΖΙ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Ftaiei kai o perperoglou gia mena, an evaze tis voles tha nikagame sigoura.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΠΑΝΑΘΑ ΜΟΥ ΠΑΛΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΕΣ,ΣΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. G...W TH DIAITHSIA MESA, EXOUME EYKAIRIA THN PEMPTH PIO TSITWMENOI NA SPASOUME THN EDRA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ23 Μαρτίου 2011 στις 8:34 μ.μ.

      Μητσάρα παρά λίγο να τα κάνεις που@@να μέσα εκεί κόντρα και στη διαιτησία,αλλά η τύχη δεν σου έκανε τη χάρη.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad