Header Ads

  • Breaking Green News

    CISSE: "ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΑΣ"

    Ο Τζιμπρίλαρος με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Κέρκυρα, έφτασε τα 50 γκολ με την πράσινη φανέλα τα δύο χρόνια που αγωνίζεται με το Τριφύλλι,δήλωσε...

    "Είναι δύσκολο που Ολυμπιακός πήρε το Πρωτάθλημα και εμείς να δίνουμε τη μάχη για να πάρουμε τη θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ"

    "Ήταν υπέροχο και ήμουν πολύ χαρούμενος και το γιόρτασα με τους φίλους του Παναθηναϊκού".

    -Για την προσπάθεια που θα κάνει η ομάδα για το Τσάμπιονς Λιγκ, είπε...
    "Είναι μεγάλη προσπάθεια, είναι σημαντικό να αγωνιστούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε μέχρι το τέλος".


    -Για τον πανηγυρισμό του στο γκολ, είπε...
     "Το έκανα για τον κόσμο και λιγότερο για εμένα, καθώς αγαπάω τον κόσμο όσο και αυτός".

    Υ.Γ. Μετά τις δηλώσεις που έκανε ο Σισέ έφυγε, καθώς πήγε μαζί με τον Τζόρβα στην κοπή της πίτας του κεντρικού συνδέσμου του Ενιαίου Φορέα της Θύρας 13 που βρίσκεται λίγα μέτρα από την Λεωφόρο.
    Σισέ και Τζόρβας γνώρισαν την αποθέωση περίπου από 1.000 οπαδούς που βρέθηκαν στον χώρο, όπου στεγάζεται ο σύνδεσμος, με τους δύο παίκτες να το απολαμβάνουν και να υπογράφουν αυτόγραφα βγάζοντας παράλληλα και φωτογραφίες με τον κόσμο.
    Μετά από μισή ώρα παραμονής στον σύνδεσμο, οι δύο παίκτες αποχώρησαν, με το πάρτι να συνεχίζεται μέχρι αργά το πρωί....!

    ==============================
    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ"

    -Ο Ολυμπιακός παίρνει δίκαια τον τίτλο?
    "Ακόμα δεν έχω δει όλο το πρωτάθλημα για να ξέρω και να σας πω συγκεκριμένα. Ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερος από τον Ολυμπιακό και το απέδειξε στο μεταξύ τους παιχνίδι. Στο συγκεκριμένο ενώ έπρεπε να νικήσουμε 2-1, χάσαμε. Μετά με τη διαφορά των 10 βαθμών, τα πράγματα ήταν πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό. Ξέρω ότι μετά το Καραϊσκάκη, εμείς είχαμε μία απώλεια, αλλά στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός ήταν καλύτερος. Ποτέ ο Ολυμπιακός δεν υπήρξε καλύτερος από τον Παναθηναϊκό.
    Στην έδρα τους δείξαμε καλύτεροι. Τι έγινε πριν έρθει, δεν ξέρω. Μετά ήταν εύκολο για αυτούς να χειριστούν την κατάσταση. Αλλά αυτό είναι παρελθόν. Τώρα σκοπός μας είναι να προετοιμαστούμε για το μέλλον, τα πλέι οφ. Γιατί είμαστε μία μεγάλη ομάδα και κάθε μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει τρεις στόχους, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Τσάμπιονς Λιγκ. Και ξέρετε καλά πως απολειστήκαμε στο Κύπελλο. Εφόσον ξέρετε τι έγινε, εμείς πρέπει να προετοιμαστούμε σωστά για τα πλέι οφ".

    -Έχετε αρχίσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν?
    "Ο Βύντρα υπέγραψε συμβόλαιο. Ήταν μία σωστή απόφαση. Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας, καλός άνθρωπος και είναι σημαντικό να έχουμε ποδοσφαιριστές όπως αυτός στο σύλλογο. Σκοπός μου είναι να ετοιμάσω καλά την ομάδα για τα πλέι οφ. Το ίδιο σημαντικό είναι να δοθούν λύσεις στη δομή του συλλόγου. Έτσι ώστε όλοι μαζί να μπορέσουμε να σκεφτούμε το μέλλον, διότι τώρα υπάρχει μία διοικητική δομή.
    Ξέρουμε ότι σύντομα θα γίνει ένα σημαντικό ΔΣ, το οποίο θα καθορίσει ποια άτομα θα αναλάβουν τα ηνία, άρα εγώ ως προπονητής, αυτό που κάνω είναι να προετοιμάσω την ομάδα για τα πλέι οφ. Είναι βασικός στόχος, προκειμένου να συμμετέχει η ομάδα στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Είναι σημαντικό για το γόητρο όλων και δεν είναι μόνο οικονομικό θέμα. Παίζει ρόλο το πρεστίζ".
    ===============================
    ΛΑΖΑΡΟΣ:"ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ PLAY OFF"
    -"Παίξαμε καλά στο πρώτο ημίχρονο βάλαμε δύο γκολ, αλλά το κακό είναι ότι δηχθήκαμε ένα γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, που πάντα είναι επικίνδυνο".

    -"Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε νευρικότητα, προσπαθήσαμε να βάλουμε γκολ αλλά δεν μας βγήκε. Εμείς παίζουμε τώρα για να έχουμε όσο μεγαλύτερη γίνεται διαφορά ασφάλειας για τα play off".

    -Για το γκολ που πέτυχε είπε... "ήμουν τυχερός".


    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. GEIA SOU RE TZIBRILARE,GIA PANTA EDW!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΔΩ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΜΕΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Pou ua vrei tetoio lao allou o gallos killer? POUTHENA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. MEGALH GLEPSIA FETOS GIA TON ZESOUALDO, OLA TA DERBI PEIRE SXEDON, OPWS KAI GIA CISSE POU STERISAN OI PARAGES ENA AKOMA PRWTATHLHMA.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad