Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΑΛΟΥΚΑΣ: "ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΧΟΜΑΙ ΑΣΦΥΚΤΙΚΕΣ ΠΙΕΣΕΙΣ..."

    Αρκετά σοβαρές καταγγελίες έκανε σήμερα ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας στον αθλητικό εισαγγελέα κ.Σιμιτζόγλου, κατά προσώπων και καταστάσεων που δρουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο...


    Σύμφωνα με πληροφορίες που  προκύπτουν  από τις δικαστικές αίθουσες της Ευελπίδων, ο έλληνας διαιτητής κατέθεσε τα πάντα με λεπτομέρειες, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν δωροδοκήθηκε και ούτε έχει δωροδοκηθεί ποτέ.

    Ο Δαλούκας διέψευσε επίσης τον Σωτήρη Βοριά ότι έχει στείλει ο ίδιος επιστολή στην UEFA, ενώ για το πέναλτι στο παιχνίδι Αρης - Παναθηναϊκός, είπε ότι "έκανα ένα ανθρώπινο λάθος και αυτό πληρώνω σήμερα".

    Ενώ ζήτησε ηθική αποκατάσταση για τον διασυρμό της προσωπικότητάς του και την επιστροφή του στη διαιτησία, ενώ κατήγγειλε ότι το τελευταίο διάστημα δέχεται ασφυκτικές πιέσεις, αλλά δεν διέρρευσε από ποιον, κάτι που φυσικά δεν μπορεί να το αποκαλύψει ούτε ο Εισαγγελέας, ούτε ο ίδιος, ο οποίος αποχώρησε χωρίς να κάνει την παραμικρή δήλωση στους εκπροσώπους του Τύπου.

    Το πιο σημαντικό είναι ότι προέκυψαν επιπλέον στοιχεία για τη συνέχιση της υπόθεσης, ενώ ο κ. Σιμιτζόγλου κάλεσε για την επόμενη Δευτέρα στο γραφείο του, ώστε να καταθέσουν ως μάρτυρες οι Σοφοκλής Πιλάβιος και Κύρος Βασσάρας! Από τους δύο, θέλει να διασταυρώσει νέα στοιχεία που έφερε στην επιφάνεια η κατάθεση του Δαλούκα.

    Ο αθλητικός Εισαγγελέας έκρινε σκόπιμο να μην κληθούν επί της παρούσης, οι Μαρινάκης, Μπέος και Πατέρας, τα ονόματα των οποίων έχουν εμπλακεί στην υπόθεση, για να καταθέσουν ως μάρτυρες.

    Να σημειώσουμε ότι προς το παρόν κανείς δεν κατηγορείται για κάτι. Μένει να ολοκληρωθεί η προκαταρτική εξέταση (μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας) και στη συνέχεια θα κριθεί αν θα απαγγελθούν σε κάποιους κατηγορίες για τα αδικήματα της δωροδοκίας και εκβίασης σε βαθμό πλημμελήματος, που μπορεί να φτάσει σε βαθμό κακουργήματος.

    Μέχρι και αυτή τη στιγμής έχουν καταθέσει οι Αλέξης Κούγιας, Σωτήρης Βοριάς, Γιώργος Δαλούκας, ενώ τη Δευτέρα (14/3) εκτός από τους Πιλάβιο - Βασσάρα, θα καταθέσει και ο δημοσιογράφος, Κυριάκος Θωμαϊδης, στην εκπομπή του οποίου... άνοιξαν οι Ασκοί του Αιόλου.


    Για να καταλήξουμε, σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει από την Ευελπίδων, τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει από τις καταθέσεις ο κ. Σιμιτζόγλου, φέρεται να τον καλύπτουν απόλυτα, με αποτέλεσμα να μην τον απασχολεί αν το υλικό από τα cd είναι νόμιμο ή παράνομο.

    Υ.Γ.: Όπως έγινε γνωστό στην υπόθεση έκανε παρέμβαση και ο εισαγγελέας της ΕΠΟ κ.Ανδρέας Φάκος ο οποίος ζήτησε να του παραδοθούν όλα τα ηχητικά ντοκουμέντα...!

    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    11 σχόλια:

    1. Pes ta ola dalouka na xeleykanei o topos apo ta lamogia.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ Θ ΜΙΛΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ???ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΑΤΑΙ??ΑΝ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΑΤΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΟΥΣ.ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΑΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΕΠΑΣΟΥΝ! ΘΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ?????
      ΕΛΕΝΑ13

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ:ELENA13

      Εχει μιλήσει ο Δαλούκας στον εισαγγελέα και τα ειπε όλα με ονόματα διευθύνσεις κλπ, μην περιμένεις να βγουν ονόματα προς τα έξω ακόμα, αρκεί που τα ξέρει ο εισαγγελέας και αυτός θα κινηθεί ανάλογα.
      Φίλοι αναγνώστες το βλέπετε, ότι υπάρχει σας ενημερώνουμε απλα να διαβάζετε καλά τα σχετικά άρθρα.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ1311 Μαρτίου 2011 στις 10:41 μ.μ.

      ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΓΑΥΡΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΜΙΛΗΣΑΝ ΓΙΑ ΒΡΩΜΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΚΡΑΖ0ΥΝ ΟΙ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ...,ΞΕΧΑΣΑΝ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΚΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟ 1996 ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. http://www.youtube.com/watch?v=ZqqsJU_sT60
      ΟΙ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ:ΣΠΑΘΑ-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ,ΠΑΝΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΥ&ΣΠΑΘΑ-ΧΕΛΗ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. greenarea ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΜΙΛΗΣΕ?ΑΥΤΟΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΕΙΠΕ ΔΕΝ ΔΩΡΟΔΟΚΗΘΗΚΑ, ΟΥΤΕ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑ, ΟΥΤΕ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΜΕ ΔΩΡΟΔΟΚΗΣΟΥΝ!!!!!ΜΟΝΟ ΠΙΕΣΕΙΣ ΔΕΧΤΗΚΑ...ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ?Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΔΩΡΟΔΟΚΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ?ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ? ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΑ ΘΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΘΟΥΝ ΑΠΛΑ ΠΛΗΜΜΕΛΗΜΑΤΑ...
      ΕΛΕΝΑ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. ΕΓΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΑ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ.ΑΛΛΑ ΟΚ ΤΩΡΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΟΤΙ ΕΚΑΨΕ ΤΟΝ ΜΠΕΟ!!! ΙΣΧΥΕΙ???ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΠΟΜΑΓΝΗΤΟΦΩΝΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΤΕ? 'ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΛΟΥΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ' ΕΙΠΕ Ο ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ!!!!ΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΡΕ ΔΑΛΟΥΚΑΑ!!! ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΔΕ ΜΙΛΑΣ???
      ΕΛΕΝΑ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    8. ΑΠΑΝΤΗΣH ΠΡΟΣ: ELENA13

      ΥΣΧΥΕΙ.
      ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΡΩΤΑΣ...,ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ,ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    9. O Daloukas den ta leei ola...kai o idios den einai amoiros efthynwn...An paramerisei to proswpiko kostos sto telos tha vgei kerdismenos KAI aytos...oi xamenoi tha einai aftoi pou den tous axize POTE na legontai nikhtes...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    10. ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΗΘΙΚΗ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ!ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad