Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΑΛΟΥΚΑΣ: "ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΣΦΥΡΙΞΩ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ..."

    Κατάθεση καταπέλτης από τον Γιώργο Δαλούκα χθες στον εισαγγελέα κ.Σιμιτζόγλου, σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσαν αργά το βράδυ, κατά την προανακριτική ερεύνα για το [Greek Calciopolis] ο Βολιώτης διαιτητής "κάρφωσε" τον Α.Μπέο...

    Ο Γιώργος Δαλούκας  στην κατάθεση που διήρκεσε μιάμιση περίπου ώρα, δόθηκαν στην εισαγγελία ιδιαίτερα σημαντικά στοιχεία, τέτοια που μπορεί να αποτελέσουν τη βάση για άσκηση ποινικών διώξεων για όσους εμπλέκονται.
    Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βολιώτης ρέφερι αποκάλυψε τον ρόλο του Μπέου στην υπόθεση που οργιάζει τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα παίρνοντας όμως διαστάσεις και στο εξωτερικό.

    Στην κατάθεση του φέρετε να είπε ότι, πριν από τον αγώνα πρωταθλήματος του Άρη με τον Παναθηναϊκό στη Θεσσαλονίκη, ο Μπέος του τηλεφώνησε και του ζήτησε να "παίξει" υπέρ της γηπεδούχου ομάδας και να αδικήσει τους φιλοξενούμενους. Ο ίδιος αρνήθηκε, απαντώντας ότι...θα σφυρίξει αυτά που βλέπει, αλλά δέχθηκε φραστικά απειλές και εκβιασμούς από τον συνομιλητή του. Συγκεκριμένα,ο πρόεδρος της ομάδας του Βόλου  του είπε: "Αν υπάρχουν παράπονα, θα έρθουν Ρώσοι, Αλβανοί, Ρουμάνοι". Η τηλεφωνική αυτή συζήτηση έγινε παρουσία της γυναίκας του διαιτητή.(το ακούσαμε και στα ηχητικά ντοκουμέντα...)
    Επίσης, ανέφερε στον εισαγγελέα ότι ο Α. Μπέος τον καλούσε στο τηλέφωνό του και κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου, αλλά δεν του απαντούσε. Μίλησαν την επόμενη ημέρα και ο Μπέος (σύμφωνα με την κατάθεση Δαλούκα) τον εξύβρισε και τον απείλησε. Για το ίδιο θέμα, είπε στην κατάθεσή του ότι  το πέναλντι που σφύριξε υπέρ του Παναθηναϊκού, ήταν ανθρώπινο λάθος. Όταν μετά από 10-15 ημέρες τον αποκάλεσε "απατεώνα", ο Δαλούκας κατέθεσε μήνυση στην Αστυνομική Διεύθυνση Μαγνησίας.

    Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, κατέθεσε ότι όλο το παραπάνω χρονικό διάστημα δέχτηκε και δέχεται συνέχεια τηλεφωνικές απειλές από την ίδια φωνή. Γι’ αυτό όπως ο ίδιος κατέθεσε, αναγκάστηκε να μετακομίσει σε σπίτι κοντά στην αστυνομική διεύθυνση. Μάλιστα, συγγενικά του πρόσωπα τον συνοδεύουν εκ περιτροπής σε όλες τις δημόσιες εμφανίσεις του, καθώς δεν έχει τη δυνατότητα να πληρώνει για ασφάλεια. "Η ζωή μου έχει γίνει κόλαση", φέρεται να είπε στον εισαγγελέα και παράλληλα ζήτησε την παρέμβασή του για την προστασία του. Για την παραίτησή του είπε ότι την υπέβαλε γιατί είχε ξεσπάσει με αφορμή τη διαιτησία του στο Κλεάνθης Βικελίδης "πόλεμος" μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, ενώ ενημέρωσε με επιστολή του την ΕΠΟ για όσα είχε πει εναντίον του ο πρόεδρος του ΟΣΦΠ.

    Στη συνέχεια της κατάθεσής του, ο Δαλούκας ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ανάμειξη στο θέμα που έχει ανοίξει για τον αγώνα Μακάμπι-Ολυμπιακός για το UEFΑ, καθώς και ότι ουδέποτε συναντήθηκε ή συνομίλησε με τον πρόεδρο του ΟΣΦΠ ή με οποιονδήποτε άλλο κάτι σχετικό με τον αγώνα αυτό. Γι’ αυτό και δεν επικοινώνησε ποτέ γι’ αυτό το θέμα με την ΕΠΟ ή την UEFΑ. Όταν ρωτήθηκε από τον εισαγγελέα κ.Σιμιτζόγλου, διατύπωσε την εκτίμηση ότι "το όνομά του ενεπλάκη από κάποιους που ήθελαν να πουλήσουν εκδούλευση στον πρόεδρο του Ολυμπιακού".

    Σύμφωνα με το περιββάλον του, στην κατάθεσή δεν ενέπλεξε τα ονόματα των Κ. Βασάρα και Σ. Πιλάβιου που κλήθηκαν να καταθέσουν την προσεχή Τετάρτη.

    Editorial: (greenarea  team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    8 σχόλια:

    1. EKEI EKEI STH B'E8NIKH MOUNOPANA OLA...OLYMPIAKOS KWLOU KAI BOLOU OLOI

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Αfou kai ef'oson milhse o Daloukas na perimenoume exelixeis.Tha milhsoun ki alloi mh exontas allh epilogh...epishs kapoious tha tous symparasyrei to rema...As prosexan!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. O xristos,an einai sigoures oi plirofories tote auto tha steilei gayro k ausytriakous stin bita k vago mazi me mpeo ektos podosfairou... Ante re ellada kanto thauma sou...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ1313 Μαρτίου 2011 στις 1:24 π.μ.

      ΜΠΟΧΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΣΑΣ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΒΡΩΜΙΑ!ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΥΜΕΝΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΕ ΚΡΙΣΙΜΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΙΛΗΣΟΥΝ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad