Header Ads

  • Breaking Green News

    Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΤΗΣ "ΣΑΠΙΛΑΣ"...!

    Διέρρευσε ήδη σε όλο το ίντερνετ σχεδόν η πρώτη από τις 4ις (τόσες είπαν πως είναι...) περιβόητες κασέτες του νέου "παραγκάρχη" του ελληνικού ποδοσφαίρου ο οποίος είναι πρόεδρος(τώρα παει γίνει πρώην...) ομάδας της Super League...

    Το παρακάτω απόσπασμα αφορά μόνο το παιχνίδι Άρη-Παναθηναϊκού στην 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.Διαβάστε αναλυτικά το μονόλογο που ακούγεται  στην κασέτα(καθώς ο συνομιλητής δεν συμμετέχει σχεδόν καθόλου σε διάλογο με τον πρόεδρο ομάδας...) που αναφέρει τα παρακάτω...

    -Πρόεδρος ΠΑΕ: " Toυ λέω αν είναι να βγει ο Κάκος εκεί πάνω βάλε μου τον Δαλούκα, ο οποίος Δαλούκας θα παίξει 52-48 Άρη. Τα σπόρια θα τα δώσει στον Άρη.

    -Τον παίρνω τηλέφωνο εγώ. Του λέω πρόσεξε. Σε παίρνω τηλέφωνο για ένα συγκεκριμένο πράγμα. Εάν θα μπεις εκεί, θα βοηθήσεις; Πρόσεξε δεν θέλω να κάνεις έγκλημα. Να βοηθήσεις. Θα βοηθήσεις; Μου λέει ό,τι μου πεις.

    -Του λέω πρόσεχε γιατί θα γίνει της πουτ... Και δεν θέλω να είμαι εγώ στην μέση. Να μην εκτεθώ. Μου λέει προχώρα. Μου λέει για τα... Θα το κανονίσω αυτό αν όλα πάνε καλά.

    -Μπροστά στην γυναίκα του του λέω φεύγεις για την Θεσσαλονίκη. Πρόσεξε καλά. Και πάει πάνω. Βλέπω το πέναλτι στην τηλεόραση. Τον παίρνω στο ημίχρονο. Το έχει κλειστό. Τον ξαναπαίρνω, το έχει ανοιχτό δεν απαντά.

    -Και τον πήρα μετά το βράδυ. Τότε του είπα ότι γαμ... του Δαλούκα.Ότι είσαι μουν...ο!  Άρα λοιπόν είσαι διπρόσωπος.

    -Όταν τον πήρα στην Πολωνία και του είπα πρόσεχε, θα βγεις να βοηθήσεις; Μην με εκθέσεις, γιατί τότε θα έρθουν Ρώσοι, Βούλγαροι, Ρουμάνοι και δεν θα μπορώ να τους ελέγξω.

    -Τον ρώτησα αν θέλεις να παίξεις. Του είπα πρόσεχε θα έρθει κόσμος που δεν μπορώ να ελέγξω. Και μην μου λες μετά να μπω ή να μην μπω μπροστά".


    --Ακούστε ήχο...(κλικ εδώ) (πηγή: youtube)

    *Δεν υιοθετούμε τα όσα ακούγονται στην κασέτα, και χωρίς να έχουμε πάει σε κανένα πραγματογνώμονα για να διαπιστώσουμε ποια είναι η φωνή που ακούγεται, θεωρούμε ότι όπως κάθε Μέσο Ενημέρωσης έχουμε την υποχρέωση απέναντι στους αναγνώστες μας να καταγράψουμε όσα ακούγονται για ένα θέμα που έχει προκαλέσει "σοκ" στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο και ήδη έχει  παρέμβει η δικαιοσύνη.

    Υ.Γ. Χαμός έχει γίνει τις τελευταίες μέρες  με τα όσα αποκαλύπτονται για την βρωμιά στο πρωτάθλημα μας, ο Αλέξης Κούγια σήμερα το πρωί θα βρεθεί στο γραφείο της προϊσταμένης της εισαγγελείας πρωτοδικών, Ελένη Ράικου προκειμένου να καταγγείλει αυτοπροσώπως τα όσα άκουσε στις περιβόητες κασέτες του Αχιλλέα Μπέου.
     'Οπως γνωστοποίησε ο γνωστός δικηγόρος με ανακοίνωσή του, θα μεταβεί στην Πάτρα όπου και το μεσημέρι θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο γραφείο του. Εκεί εκτός των άλλων θα μοιράσει τις απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες του επαγγελματία παράγοντα του Ολυμπιακό Βόλου, προκειμένου επιτέλους να λάμψει η αλήθεια και να ξεκινήσει η κάθαρση του χώρου.

    -Ο πρόεδρος της Παναχαϊκής, μίλησε χθες για το θέμα... και στο ραδιοφωνικό σταθμό της ΕΡΑ ΣΠΟΡ, είπε αναλυτικά:
    "Προσπαθούν να με μπλέξουν με τους Πατεραίους. Τις κασέτες μου τις έστειλαν στο γραφείο μου. Πήρα τηλέφωνο τον Πατέρα με τον οποίο είχαμε να μιλήσουμε 10 χρόνια και τις ακούσαμε μαζί στο γραφείο του. Θα περίμενα από τον Πατέρα να τα λέει αυτά, γιατί εγώ δεν είμαι πρόεδρος του Παναθηναϊκού, ούτε πρώην πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Ο Μπέος και η παρέα του δεν αφήνουν την Παναχαϊκή να ανέβει. Αν μπορεί ο Μπέος να διορίζει διαιτητή στο Άρης-Παναθηναϊκός καταλαβαίνετε τι γίνεται;
    Τότε κόπηκαν οι εκπομπές του Τριανταφυλλόπουλου. Δεν ακούστηκαν οι κασέτες. Το θέμα ατόνησε και η Ομοσπονδία δεν έκανε τίποτα γιατί υπήρχε Ομερτά. Τότε υπήρχε ο Θωμάς. Τώρα υπάρχει ο Μπέος. Είναι ένα κύκλωμα που πουλάει υπηρεσίες σε διαφορετικά αφεντικά. Η υπόθεση συνδέεται και με τα στημένα. Αν ήμουν πρόεδρος της ΕΠΟ θα έκανα Πειθαρχική Επιτροπή και δεν θα λειτουργούσα ως Πόντιος Πιλάτος. Επιτυχημένοι παράγοντες θεωρούνταν παλιότερα οι Μητροπουλαίοι, οι Γκαγκάτσηδες και τώρα οι Μπέοι".


    Editorial:(greenarea  team) 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    5 σχόλια:

    1. AS MPEI ENA TELOS STH SAPILA RE EPITELOUS,PREPEI OI GAYROI KAI TA TSIRAKIA TOYS NA PLHRWSOUN GIA OLES TIS APATEONIES TOUS.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Μπράβο Γκριναρια για το ηχητικό ντοκουμένο, όπως βλέπω απο την ώρα ανάρτησης ειστε απο τα πρώτα σαιτ που το έχετε.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. DEN XWRAEI AMFIVOLEIA OTI EINAI O MPEOS AYTOS POU MILAEI STO HXHTIKO APOSPASMA.XEFTILISTIKE MONOS TOU,PRIN LIGES MERES ELEGE DEN XEREI TIPOTA KAI TWRA VGENEI STA RADIOFWNA KAI LEEI OTI EINAI MONTARISMENES OI KASETES KAI DEN MILAEI SE TYXO ALLA STON PATERA,XEFTILISMENE...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. E re keratades,oloi mesa re,ferte pisw TWRA ta klemmena,marinakis-(m)peos mesa,na arxizoume na ksevrwmizoume... Pao oleo pao oleo,g**w ton vaggo kai ton axilea mpeo... Mpravo sto greenarea,vgalte paidia kai tis epomenes kasetes na dei olos o kosmos ti remalia einai...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad