Header Ads

  • Breaking Green News

    ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ PLAY OFF...

    Για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναικού το πρωτάθλημα τελείωσε στο ντέρμπι της ντροπής με τους λιμανίσιους, φανερή ηταν ξανά η άσχημη ψυχολογική κατάσταση των παιχτών για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα χωρίς πάθος,θέληση και τσαμπουκά για τη νίκη...

    Ειναι ξεκάθαρο επίσης πως όλοι στην ομάδα περιμένουν τα 6 παιχνίδια των Play Offs για να κλειδώσουν και επίσημα την είσοδο για τα προκριματικά για το Champions League. 

    Οι Πράσινοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο 20λεπτό, στο 4ο λεπτό θα μπορούσαν να ανοίξουν το σκορ, όταν ο Γκοβού έβγαλε μόνο του τον Βύντρα απέναντι στον Αμπάρη, όμως ο διεθνής μπακ σούταρε πάνω από τα δοκάρια. Λίγα λεπτά αργότερα, οι πράσινοι διαμαρτυρήθηκαν -δικαίως- για πέναλτι, όταν ο Μελίσσης, σαν βολεϊμπολίστας έκοψε τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή, όμως ο Παμπορίδης(τυχαίο?Δεν νομίζω) δεν το είδε και στην εξέλιξη της φάσης ο Σαριέγκι δεν μπόρεσε να νικήσει τον Αμπάρη.

    Μετά το πρώτο 20 λεπτό η ομάδα του Φερέιρα έχασε τον έλεγχο του αγώνα, η Λάρισα ισορρόπησε  και άρχισε να γίνεται απειλητική για την εστία του Τζόρβα. Μάλιστα, στο 22' άνοιξε το σκορ σε μία φάση διαρκείας, με τον Τουμέρ να κερδίζει τις κόντρες από τον Καντέ, η μπάλα να φτάνει στα πόδια του Πανκράτ, με τον Σαριέγκι να μην μπορεί να τον ανακόψει και ο γάλλος μέσος με πλασέ στην δεξιά γωνία του Τζόρβα κάνει το 1-0 για τους γηπεδούχους.


    Οι πράσινοι "εκτός τόπου και χρόνου"... με συνέπεια το αστείο λάθος του Βύντρα στο 27', που εκμεταλλεύτηκε ο Τσιμπάμπα και με πλασέ έκανε το 2-0 μέσα σε πέντε λεπτά.


    Κορυφαίος του Τριφυλλιού ο Λέτο που ανέλαβε πρωτοβουλίες για να ξαναβάλει τους πράσινους στο παιχνίδι. Ο αργεντίνος στο 30' είχε σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής μόλις άουτ, ενώ δύο λεπτά αργότερα με εκτέλεση φάουλ αλά... Καραϊσκάκη έστειλε τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Αμπάρη.

    Υπήρχαν σκληρά μαρκαρίσματα απο τους Ταυλαρίδη και Νταμπίζα πάνω στον Νίνη που έφεραν πολλα νεύρα, με αποτέλεσμα να τον κάνει αλλαγή ο Φερέιρα, βάζοντας τον Μαρίνο όπου στο 40' έδωσε έτοιμο γκολ στον Σισέ, όμως ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος προτίμησε να... "σκοτώσει" τον Αμπάρη, αντί να τον πλασάρει και έτσι η μπάλα αποκρούστηκε από το κορμί του γκολκίπερ της Λάρισας.Μετα  από δύο λεπτά και πάλι ο Αμπάρης απέκρουσε μακρινό σουτ του Γκοβού για να λήξει το ημίχρονο με την λαρισινή ομάδα να προηγείται με 2-0, εκμεταλλευόμενη τα τραγικά λάθη της πράσινης άμυνας, αλλά και τον πολύ καλό-τυχαιρό τερματοφύλακα τους.

    Στο δεύτερο ημίχρονο η Λάρισα οπισθοχώρησε όπως ηταν αναμενόμενο για να κρατήσει το υπέρ της σκορ, δίνοντας χώρο στους πράσινους που πίεζαν για να πετύχουν κάποιο γκολ που θα τους έβαζε και πάλι στο παιχνίδι.Στο 58' λεπτό ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε ακόμα πιο επιθετική την ομάδα του, καθώς απέσυρε τον Γκοβού και πέρασε τον Πετρόπουλο μετατρέποντας το σύστημα σε 4-4-2. Στο 65' και πάλι ο Λέτο με ατομική ενέργεια και σουτ προσπάθησε να σκοράρει, όμως ο Αμπάρης πάλι απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

    Για τα επόμενα 25 λεπτά το παιχνίδι δεν άλλαξε ούτε οι Πράσινοι οι βελτιώθηκαν συμαντικά, απλά προς το φινάλε του αγώνα ο πρώην... λαρισαίος, Κλέιτον, παραλίγο να σκοράρει...αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε ποτέ,τελικό σκορ 2-0.

    Editorial: (greenarea  team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΟΛΝΤΕΝ ΤΙΜ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΛΕΨΙΜΟ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΠΑΡΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. MPOREI GIA TON PANA8HNAIKO TO PRWTA8LHMA NA EXEI TELEIWSEI KAI OI PAIKTES NA MHN EXOUN KAPOIO KINITRO GIA NA PAIKOSUN KALA KAI NA PAROUN TIS NIKES WSTOSO FWRANE MIA FANELA POU KOUVALAEI MEGALH ISTORIA KAI PREPEI NA THN TIMHSOUN MEXRI TO TELOS TOU PRWTA8LHMATOS DN LEW NA KRATHSOUN DUNAMEIS GIA TA PALY-OFF POU EINAI POLUTIMA GIATI AYTA 8A MAS ODHGHSOUN STO CL ALLA MEXRI TOTE EXOUME AKOMA ARKETA PAIXNIDIA TOULAXISTN AS VALOUN NA PAIKSOUN OI MIKROI MEXRI TO TELOS!!!!!!!!;) ;) ;) LENIW

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Paidia egw exw apogoiteythei apo ola ayta...poly vrwmia ypirxe fetos kai meiname aprostateytoi apo korakia klp...mas klepsan allo ena protathlhma k' aytes tis meres vgenoun synexeia ntokoumenta gia ths vrwmies ton gayrwn omws...EIMAI PERIFANOS PANATHINAIKOS,elpizw kai eseis adrfia!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΦΩΝΑΖΑΜΕ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ Η GOLDEN TEAM! ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΛΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ!ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟ!ΟΧΙ ΑΛΛΗ ΒΑΡΕΜΑΡΑ ΓΕΝΙΚΑ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. @Suker,
      PERIFANOI PANATHINAIKOI EIMASTE OLOI FILE!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. Kala,i omada itan gia....ante mnn pw... Re douleuomaste metaksy mas,poia psuxologia? Otan o paixtis einai paixtis k plirwnetai 1 katomurio ton xrono gia na foraei tetoia fanela me baros,exei kathikon na paizei se kathe mats me psixi k tsampouka.. Makari na veltiwthoun k na polemisoun to gauriko katestimeno kai.oi idioi... ΥΓ: katevaste tin golden team reeee.....k fusika kanenas paixtis stin ethniki...

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad