Header Ads

  • Breaking Green News

    "Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΞΑΝΑ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΑΙ ΤΡΑΝΟΣ"

    Μετά από 2,5 ώρες περίπου τελείωσε το Δ.Σ χωρίς να βγει κάποια τελική απόφαση για τα οικονομικά και την ανάληψη της προεδρίας...

    Αυτό που αποφασίστηκε ήταν να ξαναγίνει σε 15 ημέρες νέο διοικητικό συμβούλιο, όπου εκεί θα παρθούν αποφάσεις στο θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου κατά 10 με 15 εκατομμύρια ευρώ.

    Πρώτος από τη αίθουσα αποχώρισε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος λόγο του ότι ήθελε να πάει στον πολύ μεγάλο αγώνα μπάσκετ  με τη Μπαρτσελόνα, δήλωσε τα παρακάτω...

    "Δεν μπορώ να πω ότι είμαι αισιόδοξος. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι όλοι πρέπει βάλουν την ομάδα πάνω από τους εγωισμούς. Σε προσωπική βάση θέλω να πιστεύω ότι θα βρεθεί λύση. Ο καθένας έχει το κοντό και το μακρύ του. Έκανα μια πρόταση να γίνει γενναία αύξηση. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να γίνει μεγάλος και τρανός, όχι Παναθηναϊκάκι. Το λέω γιατί δεν γίνεται να κοιτάει ο ένας αν θα βάλει ο άλλος λεφτά. Αν αγαπάς τον Παναθηναϊκό, πρέπει να κάνεις το σωστό. Όχι εκείνο που κάνουν όλοι. Θα πάρουν κάποια απόφαση αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι σύμφωνος γιατί έφυγα επειδή θέλω να πάω στο μπάσκετ. Εγώ δεν δέχομαι να πουληθούν οι παίκτες. Ο Παναθηναϊκός πιστεύω πως θα βρει τον δρόμο του.

    Οι κασέτες είναι μεγάλο πρόβλημα. Εμείς οι Γιαννακόπουλοι τα πέντε πρώτα χρόνια είχαμε την καλύτερη ομάδα και μας στερούσαν τα πρωταθλήματα. Ποτέ δεν πήγαμε να κάνουμε παρατυπίες. Είναι στο νοσοκομείο ο Παύλος γι' αυτό δεν ήρθε".


    Μετά το τέλος του Δ.Σ ο Νικόλας Πατέρας δήλωσε τα εξής:

    "Το συμβούλιο συμφώνησε με τις προτάσεις του κ.Γόντικα, που θα γίνουν γνωστές σε 15 μέρες σε ότι αφορά τα οικονομικά. Δεν υπάρχει καμία διαφωνία. Γι' αυτό αν και δεν είμαι μέλος του Δ.Σ, ήρθα για να απαντήσω στους μετόχους. Όλα έγιναν μέσα σε μια ωραία ατμόσφαιρα. Καλή επιτυχία στην ομάδα μπάσκετ που αγωνίζεται σήμερα. Δεν έχω πει ποτέ ότι θα παραχωρήσω τις μετοχές μου".


    Υ.Γ.1) Το σημερινό Δ.Σ διεξήχθη χωρίς τον Παύλο Γιαννακόπουλο, καθώς ταλαιπωρείται από ίωση, πάντως αυτό δεν είναι απόλυτα ακριβές σύμφωνα με πληροφορίες μας...!


     Υ.Γ.2) Όταν προσέρχονταν για το Δ.Σ ο πρώην πρόεδρος  Νικόλας Πατέρας, κάποιοι οπαδοί της ομάδας που ήταν στην είσοδο τον  καλούσαν να βάλει λεφτά στην ομάδα και να αναλάβει ξανά ενεργό ρόλο στα διοικητικά...!


    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad