Header Ads

  • Breaking Green News

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΧΗΤΙΚΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΤΗΣ "ΣΑΠΙΛΑΣ"...!

    Ακούστε το αποκαλυπτικό δεύτερο ηχητικό ντοκουμέντο 2' λεπτών και 5" δευτερολέπτων, με πρόεδρο ομάδας της σουπερλιγκ να μιλάει  για προσπάθεια δωροδοκίας σε διαιτητή με μεγάλο χρηματικό ποσό ώστε να ευνοηθεί ο.... όπως συμβαίνει εδώ και πολλά χρόνια...

    -Δεν υπάρχει διάλογος, αλλά "μονόλογος" του γνωστού προέδρου ομάδας της σούπερλιγκ...




    Υ.Γ.1) Σύμφωνα με πληροφορίες στην τρίτη κασέτα μιλούν δύο άτομα που ασχολούντε χρονια με τα ποδοσφαιρικά δρώμενα του ποδοσφαίρου..., στην κασέτα αυτή δεν πέρνει μέρος το πρόσωπο των δύο πρώτων κασετών που εχουμε ακούσει μέχρι τώρα. Είναι σημαντικό να πούμε πως τα δύο άτομα στην τρίτη κασέτα έχουν μεγαλύτερο ειδικό βάρος στη κοινή γνώμη....!

    Υ.Γ.2) Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών είναι πολλά και τρομερά συμαντικά για το ελληνικό ποδόσφαιρο, για το λόγo αυτό την προσεχή Παρασκεύη θα πάνε στον αθλητικό εισαγγελέα κ.Κ. Σιμιτζόγλου, κάποιοι από τους πρωταγωνιστές της υπόθεσης που αφορά τις καταγγελίες για αθέμιτη εμπλοκή αξιωματούχων του ποδοσφαίρου στους αγώνες Μακάμπι – Ολυμπιακού και Άρη – Παναθηναϊκού.
    Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες, στις 8:00 το πρωί έχει κληθεί ο πρώην διαιτητής Σωτήρης Βοργιάς(αποκαλύψεις στην εκπομπή "Δίκη"), μια ώρα αργότερα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής και δικηγόρος του Γιώργου Δαλούκα μέχρι τον περασμένο Ιανουάριο, Αλέξης Κούγιας ο οποίος είναι και ο βασικός καταγγέλων και στις 10:00 ο διαιτητής Γιώργος Δαλούκας η στάση του οποίου εκτιμάται ότι θα είναι σημαντική για τη συνέχεια της υπόθεσης με τα στημένα παιχνίδια.
    Για τη Δευτέρα στις 9:00 έχει κληθεί ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης(παρουσιαστής της εκπομπής "Δίκη") όπου στην εκπομπή του έγιναν οι πρώτες σχετικές αποκαλύψεις απο τον πρώην διεθνή διαιτητή Σωτήρη Βοργιά.


    Editorial: (greenarea  team) 

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)
    ============================================================
    Διαβάστε ακόμα...
    > ΑΡΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:"200.000 ΕΥΡΩ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ..."
    >> Η ΠΡΩΤΗ ΚΑΣΕΤΑ ΤΗΣ "ΣΑΠΙΛΑΣ"...!
    >>> ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ PLAY OFF... 
    ============================================================

    8 σχόλια:

    1. ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ10 Μαρτίου 2011 στις 8:18 π.μ.

      ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΠΑΛΙΟ ΛΑΜΟΓΙΑ..ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΤΕ.

      ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ,ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΠΕΝΩ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΚΑΝΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. moun...no eisai esy kai to synafh sou mpeo pou efthineste gia thn kloph tou fetinou titlou kata tou panathinaikou.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕο ΓΑΜΩ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΣΠΕΡΝΕ

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. A KAI EPEIDH KATI AKOUSA GIA E3WDIKA MARINAKH MPASTARDE POUTANAS GIE KERATA GAMIOLH POUTANOSKYLO POUSTROSKYLO MARINAKH SE GAMAME STO MOUNI THS MANAS SOU XOROPHDAME MPASTARDE KERATA KARAGIOZH PSWLOSKYLO GAMIOLH GAMW TH MANA SOU THN POUTANA E3WDIKO 8A MAS KANEIS MPASTARDOSKYLE XONTROKEFTE POUTANOSPERMA..KARKINO STA KOKALA KARAGIOZAKO POUSTROBIE NA PSOFISEIS KAI NA SE FANE TA SKOULIKIA 8A R8W NA SE FTYSW OTAN PSWLOPSOFISEIS..........ANTE GEIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Μpee(eeee)mhn ksodepseis ta klemena se dikhgorous,de se swzei tipota pia.Pes alevri,o korydallos se gyrevei!!!!xexexe

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΚΡΩΤΗΡΙ1310 Μαρτίου 2011 στις 5:23 μ.μ.

      ΨΑΞΟΥ ΡΙΓΚΟ ΨΑΞΟΥ...

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    7. xaxaxaxaxaxaxa re ti ginete... pou na psaxei re mpeo?

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad