Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΒΡΕ ΒΡΕ, ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΙ Ο...."

    Ακόμα και την  ανάσταση του "θείου" προκάλεσε ο Τζιμπρίλαρος, ο πρώην πρόεδρος τον λιμανίσιων έβγαλε ανακοίνωση κατά του Γάλλου επειδή τόλμησε να μιλήσει για τα έκτροπα που έγιναν στο τηγάνι...
     
    Φαίνεται πως ο Σωκράτης είναι μέλος του γραφειου τύπου του Βαγγέλη, δεν εξηγούνται αλλιώς  τα όσα τραγελαφικά έλεγε στην  ανακοίνωση του κατά του Σισε.

    -Διαβάστε παρακάτω αποσπάσματα από την ανακοίνωση του "θείου"...

    -"Επίσης, παρακολουθούμε μία σπουδή του κ. Σισέ προκειμένου να προκαλέσει τη μεγαλύτερη δυνατή ζημία στο ελληνικό ποδόσφαιρο και στο εξωτερικό"

    -"Αυτό που όμως προσωπικά επιθυμώ να καυτηριάσω, εκτός των παραπάνω, είναι οι συνεχόμενες, καθημερινές πλέον και απαράδεκτες επιθέσεις του προς τον Πρόεδρο της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, Βαγγέλη Μαρινάκη"

    -"Θα έπρεπε ο κ. Σισέ να γνωρίζει ότι μπορεί να είμαστε ένας λαός και μία χώρα με πολλά προβλήματα, όμως στη χώρα αυτή υπάρχουν θεσμοί και ένας από αυτούς είναι ο θεσμός των Προέδρων των μεγάλων και ιστορικών συλλόγων"

    -"Ας παίξει λοιπόν ο κ. Σισέ ποδόσφαιρο, για το οποίο άλλωστε και αμείβεται, ας προσέξει τη δική του συνολική συμπεριφορά και εικόνα και ας αφήσει τις υποδείξεις προς τους πάντες, τις συμβουλές ή πολύ περισσότερο τις δηλώσεις τύπου o Πρόεδρος του Ολυμπιακού προσβάλλει τον αθλητισμό"

    -"Οι Πρόεδροι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ διαχρονικά και με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι αυτοί που μαζί με άλλους Προέδρους προσπάθησαν επί δεκαετίες και προσπαθούν ακόμα να βοηθήσουν τον αθλητισμό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να μπορεί ο κ. Σισέ και άλλοι σημαντικότεροι παίκτες από τον ίδιο, να έρχονται στην Ελλάδα και να αμείβονται αδρά".
    ===============================================================
    -Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ:

    Άμεση ήταν η απάντηση της πράσινης ΠΑΕ και για τη χθεσινή μήνυση του Βαγγέλη κατά του Σίσε αλλά και σε όσα είπε ο πρώην πρόεδρος των λιμανίσιων...!

    -Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

    "Η χθεσινή μήνυση βασίστηκε σε αστείους χαρακτηρισμούς και μεταφράσεις. Ο Τζιμπρίλ Σισέ αποτελεί διαφήμιση για τον ελληνικό αθλητισμό μέσα από τον οποίο ο ίδιος αναδείχθηκε ξανά σε διεθνές επίπεδο και τον οποίο με τη σειρά του εξακολουθεί να αναδεικνύει και να κοσμεί. Μακάρι κι άλλοι αθλητές να είχαν την προσωπικότητα και το σθένος να καταγγείλουν δημόσια τα κακώς κείμενα και να μην ανέχονται τις επιδείξεις ψευτομαγκιάς από κανέναν. Αυτοί που "επενδύουν" θα πρέπει να σέβονται τις επενδύσεις τους και να μην απαξιώνουν τις επενδύσεις με την ίδια τους συμπεριφορά.

    Υ.Γ.: Κοίτα ποιος μιλά για αλαζονεία, έπαρση και προκλητικότητα".


    Υ.Γ.Κανείς δεν είναι άξιος στην Ελλάδα να μιλάει για το ήθος του Σισέ υποδεικνύοντας του να κάνει ότι δεν συμφέρει τους άλλους που ξευτελίζουν ότι υπάρχει πιό ιερό εδώ και 15 χρόνια ασελγώντας πάνω στο κατακρεουργημένο τομάρι του ελληνικού ποδοσφαίρου, πόσο μάλλον εσύ κυρ Σωκράτη, γι' αυτό λοιπόν πράξε αυτό που κάνεις μόνος σου στη φωτογραφία παρακάτω...
     














    Editorial:(greenarea  team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    6 σχόλια:

    1. ΕΛΕΟΣ!Α ΡΕ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΕ ΤΙ ΖΗΜΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ!
      ΜΕΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΔΑΦΝΙ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. Μaaalista!! Kanena allo katakathi tha vgei na kanei dhlwsh?aa ksexasa vghke ki o ntaifas!!!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. XAXAXA H FWTO TA LEEI OLA,XLOMIASMENH OPW EINAI TA ZOMPI.

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    4. Θα προσπαθήσω να απαντήσω στις δηλώσεις του μια προς μία

      1 Ο σισέ κατέστρεψε τη φήμη του ελληνικού ποδοσφαίρου ("ο ολυμπιακός και το αιγάλεο να κερδίζουν όλοι οι άλλοι"); Μήπως η δικαιοσύνη και το 50-50 σου στην ελλάδα κύριε θείο σε βολεύει να μείνει κρυφό στην ευρώπη κύριε θείο;

      2 Σωστά. Ενώ ο αξιότιμος κύριος πόλντο απλά του είπε σε βίδωσα(i screwd you) και ο κακός σισέ τον παρεξήγησε.Δέν μίλησε για φούστες κανένας.

      3 Μεγάλοι πρόεδροι; Για τον κωσκωτά λές; Για τον νταιφά; Για τον θείο τον πράκτορα; Και για ποιούς θεσμούς μιλάς; Για τους δικαστές που εγκατέλειψαν την υπόθεση θωμά μητρόπουλου με το που παραιτήθηκε χωρίς να κάνουν τον κόπο να αναζητήσουν τον ηθικό αυτουργό;

      4 Πάλι ο σισέ φταίει. Ο πόλντο δέν προσέβαλε ποτέ θεσμούς. Ποτέ διαιτητές (δαλούκα εγκληματία κατά του ολυμπ..εεε ελλάδος ήθελα να πώ).Ολοι οι άλλοι φταίνε που είναι προκλητικοί. Για αυτό σισέ παίξε εσύ ποδόσφαιρο (όσο σε αφήνουμε), και άσε εμάς να κανονίζουμε τα της διαιτησίας χωρίς να παραπονιέσε. Μήν είσαι μές τα πόδια μας.

      5 Για να καταλάβω κύριε θείο, χάρι στους προέδρους του ολυμπιακού πληρώθηκε ο σισέ; Μήπως υπονοείς οτι η ολυμπιακάρα σου έχει ανεβάσει το επίπεδο της ελλάδας στην ευρώπη(απο την οποία έρχονται και τα περισσότερα έσοδα στους συλλόγους);Η μήπως ανέβασαν οι πρόεδροι του ολυμπιακού (η οι γκαγκάτσηδες να το πώ πιο ωμά)το πρωτάθλημα σε επίπεδο αγγλίας (τόσο σε οικονομικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο) για να θέλουν σάν τρελοί οι παίκτες να έρθουν;

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    5. Kalos ta ar....a mas ta dyo.
      Mhlise o krokos gia exeftilismo tis elladas sto exwteriko apo to Cisse,xexase fainetai(exei gerasei)pws epi proedrias tou o arouraios xeftilize kathe xronia thn ellada me tis tsontes pou evlepe oloi h eyrwph,mhn anaferw kai tis xeftiles entos sinorwn me korakia klp.
      Kai opws leei k'to ysterografo sto telos tou arthrou....kane ayto pou kaneis sth foto monos sou,VOULWSE TO!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    6. TI LES RE THEIO EDW..."Οι Πρόεδροι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ διαχρονικά και με ελάχιστες εξαιρέσεις είναι αυτοί που μαζί με άλλους Προέδρους προσπάθησαν επί δεκαετίες και προσπαθούν ακόμα να βοηθήσουν τον αθλητισμό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να μπορεί ο κ. Σισέ και άλλοι σημαντικότεροι παίκτες από τον ίδιο, να έρχονται στην Ελλάδα και να αμείβονται αδρά". XAXAXAXAX PIOI PROEDROI RE AYTOI POU PIGAN FYLAKH KAI ESY POU HRTHES STHN ELLADA METO ONOMA KROKOS, ESY POU EKANES PARAGA-POLYKATOIKIA GIA TO MPOY...LO SOU? TI NOMIZETE PWS MILATE STA POROVATA SAS.GELIESTE OLOI.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad