Header Ads

  • Breaking Green News

    ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ...!

    Πριν 16 χρόνια 16/3 τέτοια μέρα, η ομάδα μπάσκετ των λιμανίσιων στο ΣΕΦ με τη Τσσκα Μόσχας σε έναν(2ος) από τους αγώνες για την είσοδο στο Final 4 της Σαραγόσα...(video)

    Η Ρώσικη ομάδα κατέβηκε στον αγώνα με μόλις 5 παίχτες λόγο δηλητηρίασης της υπόλοιπης αποστολής από μπουκαλάκια νερό, όπου μετά από χημική έρευνα ανακαλύφθηκε πως περιείχαν την ουσία αλλοπεριδίνη. Κάποια στιγμή η Τσσκα έπαιζε με τρεις παίχτες εναντίων 5 γιατί οι άλλοι δυο λόγο συμπλήρωσης ο ένας με 5 φάουλ και ο άλλος τραυματίστηκε, ο τότε προπονητής των λιμανίσιων Γιάννης Ιωαννίδης  βλέποντας την ομάδα του να έχει διαφορά 20 πόντων, προς στο τέλος του αγώνα αποφάσισε και η ομάδα του να παίξει με 3 παίχτες.
    Οι εικόνες ντροπής από το φαληρικό στάδιο έκαναν τον γύρο του κόσμου ξευτιλίζοντας για άλλη μια φορά τη χώρα μας, τελικό σκορ για την ιστορία 79-54.


    -VIDEO ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ:


    Υ.Γ.Ερώτηση προς κάθε λογικό Γαύρο και όχι πρόβατο, είστε ακόμα περήφανοι για την ομάδα που υποστηρίζετε τόσο στο μπάσκετ όσο και στο ποδόσφαιρο...? Αν ναι είστε άξιοι της μοίρας σας,ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ...!!!

    Εditorial: ANTIred

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    4 σχόλια:

    1. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΝΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΜΠΑΣΚΕΤ!ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΡΩΔΙΑ!ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΕΜΕΙΣ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ Η ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΛΙΓΚΑ Ή ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ! ΚΑΙ ΤΡΕΙΣ - ΤΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΑΙΖΑΝ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΔΙΚΑΙΑ) ΠΑΛΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΑΝ ΑΦΟΥ Ο ΕΝΑΣ ΡΩΣΣΟΣ ΗΤΑΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, ΗΤΑΝ ΜΕΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΑΠΛΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΕΝΑ ΜΑΤΣ!ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΛΛΑ ΟΙ ΑΡΟΥΡ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ!
      ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΟΦΙΛ!

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    2. ιδια μπουρδελα ειστε ρε βαζελογαυροαεκτζιδες φαγωθητε μεταξυ σας ρεζιλια

      ΑπάντησηΔιαγραφή
    3. Esy re anwnyme ti petagese san klania?
      Mpaok tha eisai, to xeroume to paramythi sas...gia ola h athina ftaiei.

      ΑπάντησηΔιαγραφή

    Post Top Ad