Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΝ ΔΕΝ... ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ...!

    Σύμφωνα με πληροφορίες έντονη είναι η σκέψη μεταξύ των μετόχων να προβούν σε ένα ακόμα δάνειο μετά από αυτό του περασμένου καλοκαιριού για να καλυφθεί η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου...


    Αν μέχρι τις 6 Μαΐου δεν υπάρχει κάποια θετική εξέλιξη ώστε να συμπληρώσουν μόνοι τους η κάποιος άλλος τα 15 εκατ. ευρώ, τότε θα κινηθούν για δάνειο από την τράπεζα Πειραιώς ώστε να καλυφθεί έτσι...!

    Κρίνοντας τα δεδομένα του τελευταίου Δ.Σ δεν αναμένετε να συμπληρωθεί η αύξηση 15 εκατ. που συμφωνήθηκε...αλλά κοντά στα 5-7 εκατ. Για να βγει η επόμενη χρονιά όμως χωρίς πολλά προβλήματα και να γίνουν οι όποιες αναγκαίες μεταγραφικές προσθήκες στην ομάδα το καλοκαίρι που φτάνει...χρειάζονται 15-20 εκατομμύρια.

    Όπως αναφέρουμε πιο πάνω το περασμένο καλοκαίρι η ΠΑΕ(ο Τζίγγερ) είχε πάρει δάνειο 5 εκατομμυρίων, εκείνο το δάνειο εξοφλήθηκε πλήρως και η ΠΑΕ δεν χρωστάει πουθενά σε τράπεζες, αυτό δίνει ένα παραπάνω κίνητρο στους μετόχους να κινηθούν πιο άμεσα για ένα δάνειο που δεν θα είναι πάλι 5 εκατ.όμως, αλλά γύρο στα 8 με10 εκατομμύρια.    

    Καλύτερα να πάρουν δάνειο και να πουλήσουν τα "σαπάκια" που πληρώνονται τσάμπα (Γιούρκας, κλπ), παρά να αποδυναμωθεί η ομάδα ξεπουλώντας τους βασικούς-σημαντικούς παίχτες Σισε, Λέτο και Νίνη.

    Editorial:(greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)              
    ===============================================
    Διαβάστε ακόμα...
    > ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΤΟ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...!
    >> ΑΠΟΨΕ ΣΤΙΣ 20:00 ΟΛΟΙ ΟΑΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ...!
    >>> "ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ..." 
    ===============================================

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad