Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΤΟ Α-ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...!

    Ακόμα και αν αυτά που ακούγονται είναι φήμες για ξεπούλημα του Λετο όσο όσο για να μπουν λεφτά στο ταμείο, αφού εσείς είσαστε μίζεροι...ούτε να το σκεφτείτε...


    Οι τακτικές του Τζίγγερ και των αυλικών του(Γόντικας) είναι γνωστές...διάψευση (ήδη έγινε) ότι δεν πουλιέται κάποιος σημαντικός παίχτης για να βάλει τον κόσμο σε σκέψη και να καθησυχάσει-αποπροσανατολίσει και μετά ξεπούλημα κανονικό...

    Εσείς οι α-μέτοχοι με τους εγωισμούς σας και τις ψευτό παναθηναικοφροσύνες σας φτάσαμε εδώ που φτάσαμε...κανείς παίχτης δεν φταίει για να βγει σε "πλειστηριασμό", βρείτε τα μόνοι σας έτσι σκατά που τα κάνατε...σπάστε το κεφάλι σας και βρείτε λύση...αλλά παίχτης μονάδα δεν θα φύγει από την ομάδα...!!!

    Πρώτοι εδώ στο Greenarea μέσα από το άρθρο του DoctorGreen (κλικ εδώ ) πριν λίγες μέρες σας είπαμε αναλυτικά που οδηγούνται τα πράγματα όσον αφορά τους παίχτες...αν υπάρχει διοικητικό αδιέξοδο, να ξέρετε κάτι όμως αυτό δεν θα το επιτρέψουμε...δεν θα το επιτρέψει ο κόσμος του Παναθηναϊκού που έχει κουραστεί απίστευτα και ηρεμία δεν βρίσκει ποτέ, αλλά οι αγώνες συνεχίζονται....!!!


    Υ.Γ. Το μήνυμα μας προς όλους εσάς... δήθεν και μη παναθηναικάρες... φίλους και εχθρούς της ομάδας μας ...στους εντός και στους εκτός...,σας το θυμίζουμε απλά... " ΣΑΣ Γ@@@ΕΙ Ο ΛΕΤΟ..."!!!



    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad