Header Ads

  • Breaking Green News

    ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΛΕΩΦΟΡΟ: "ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ..."

    Μεγάλος ντόρος έγινε τελευταία περί επιστροφής του Παναθηναϊκού του χρόνου στην ιστορική έδρα της Λεωφόρου...

    Καταρχήν πρόσφατα μάθαμε την συμφωνία της ΠΑΕ για ανανέωση της σύμβασης με το ΟΑΚΑ μέχρι το 2013. Ε και...? Θα πούμε εμείς...

    Σύμφωνα με πληροφορίες μας... η ΠΑΕ σε συνεννόηση με τη ΓΗΠΕΛ αποφασίστηκε να ασκηθεί για ακόμα μια φορά πίεση προς την κυβέρνηση για το θέμα της διπλής ανάπλασης-Λεωφόρου-Βοτανικός. Πριν λίγες μέρες σας γράψαμε τις μετέπειτα αντιδράσεις από κυβερνητικούς κύκλους και όχι μόνο για τις δηλώσεις Σηφουνάκη, από εκεί και πέρα το διάστημα Μαΐου-Ιουνίου είναι πολύ σημαντικό για το θέμα του γηπέδου, αν κρίνουμε και από τις δηλώσεις Σηφουνάκη για κατάθεση του σχετικού νομοσχεδίου στις αρχές Μαΐου στη Βουλή(αν δεν βρεθεί κάτι άλλο...), τότε ο Μάιος και Ιούνιος θεωρούνται κρίσιμοι και οι όποιες πιέσεις θα γίνουν σε αυτό το διάσημα...γιατί τέλος Ιουνίου κλείνουν πολλά τμήματα της Βουλής λόγο θερινών διακοπών.

    Το "αντίβαρο" λοιπόν σε όλα αυτά είναι η "επιστροφή" στη Λεωφόρο για τα παιχνίδια του πρωταθλήματος-κυπέλλου και μόνο, για την κυβέρνηση ένα τέτοιο ενδεχόμενο σημαίνει έλλειψη ενός σημαντικού ποσού στα έσοδα των κρατικών ταμείων από το ενοίκιο χρήσης του ΟΑΚΑ, λόγο και της κρίσης η ΠΑΕ θα πατήσει όπου μπορεί για να βρεθεί μια λύση για το στοιχειωμένο θέμα του γηπέδου...!

    Τα μέλη (Πολέμης, Νίκας, Γόντικας και Βερκής) της διοικητικής επιτροπής της ΠΑΕ σκέφτονται σοβαρά την επιστροφή της ομάδας στο "κλουβί" της Λεωφόρου αλλά καταγράφουν προσεχτικά τα υπέρ και τα κατά μιας τέτοια κίνησης... πολλά θα εξαρτηθούν από τη προσεχή ΑΜΚ, ας τα δούμε αναλυτικά...

    -ΥΠΕΡ:
    α) Δυνατή έδρα-γεμάτο γήπεδο σε κάθε αγώνα και κυρίως με τους "μικρούς" αντιπάλους που φέτος μας στοίχισαν σημαντικούς βαθμούς.
    β) Έδρα "κλουβί"=φόβος διαιτητών που θα ήταν "επιρρεπείς" σε ένα λάθος κατά της ομάδας μας.
    γ) Η θετική αύρα που βγάζει το ιστορικό γήπεδο από μόνο του.
    δ) Γλιτώνουμε ένα πολύ σημαντικό ποσό που πήγαινε στο κράτος από το ενοίκιο.
    -KATA:
    α) Το σημαντικότερο...Πολύ λιγότερα έσοδα από διαρκείας (31.000 πέρσι) αλλά και εισιτήρια γενικά σε αντίθεση με το ΟΑΚΑ των 65.000 θέσεων(Λεωφόρος 16.000 θέσης).
    β) Δύσκολη προσέλευση οπαδών στο γήπεδο λόγο μη μέσων μεταφοράς(ηλεκτρικός,μετρό), με Ι.Χ υπάρχει το αιώνιο πρόβλημα στην πρωτεύουσα.
    γ) Δεν θα υπάρχουν οι σχετικές "ανέσεις" του ΟΑΚΑ.

    Υ.Γ. Ήρθε η ώρα να "κινηθεί" και η ΓΗΠΕΛ για τον σκοπό τον οποίο δημιουργήθηκε...οι άνθρωποι δηλαδή που τη στελεχώνουν, γιατί πολύς λόγος έγινε τελευταία για τα κονδύλι-δώρο(εισήγηση Τζίγγερ) 10 εκατ. ευρώ της ΠΑΕ για λειτουργικά έξοδα(?) της συγκεκριμένης εταιρίας, τσάμπα χρήμα δηλαδή με μηδέν αποτέλεσμα...! 

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad