Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΝΑΝΙ, Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ Ο ΒΕΛΙΤΣ!

    Οι άνθρωποι της ΠΑΕ θέλουν να τελειώνουν όσο γίνεται πιο γρήγορα το κρίσιμο πόστο του τεχνικού διευθυντή...



    Ας τα πάρουμε με τη σειρά...

    Ο Ιταλός Τζιανλούκα Νάνι όντως είχε έρθει στην Αθήνα πριν λίγες μέρες και μίλησε με το Δ.Γόντικα. Ο Ιταλός θεωρείτε από τους κορυφαίους στην Ευρώπη για το επάγγελμα του, με σημαντικές επιτυχίες σε πωλήσεις-μεταγραφές παιχτών σε ομάδες που έχει εργαστεί μέχρι σήμερα ως τεχνικός διευθυντής, οι διασυνδέσεις του αρκετά σημαντικές σε όλη την Ευρωπαϊκή Ήπειρο, αλλά και σε άλλες τρεις...Αμερική, Αφρική και Ασία.

    ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ-1. Το Greenarea σήμερα σας αποκαλύπτει την αλήθεια σύμφωνα με πληροφορίες μας... Ο Δημήτρης Γόντικας ζήτησε από τον Ίταλο τεχνικό διευθυντή να του φέρει προτάσεις σε σύνολο κοντά στα 10 εκατ. ευρώ από ομάδες του εξωτερικού για τους Λετο και Τζορβα, αν καταφέρει-μπορέσει και φέρει μια τέτοια πρόταση... η "ανταμοιβή" της ΠΑΕ για τον Ιταλό θα είναι η ανάληψη της θέσης του τεχνικού διευθυντή με αυξημένες αποδοχές όπως ήταν το κασέ του στις ομάδες που έχει δουλέψει...!

    ΑΠΟΚΆΛΥΨΗ-2. Επίσης οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η θέση του τεχνικού διευθυντή θα καλυφθεί κατά 95% από τον δοκιμασμένο-αγαπημένο παιδί του Τζίγγερ... Γέσμικο Βέλιτς, ο λόγος της επιλογής είναι καθαρά οικονομικός, αλλά και γιατί είναι προσωπική εισήγηση-επιλογή Τζιγγερ.
    Σας θυμίζουμε ότι ο Βέλιτς ήταν το "νούμερο"2 πίσω από τον Κώστα Αντωνίου δηλαδή την πρώτη χρόνια της πολυμετοχηκοτητας, πάλι επιλογή τότε του Τζιγγερ,ενώ ο Αντωνίου επιλογή Πατέρα.Σε εκείνο το καλοκαίρι του 2008 τόσα λεφτά για μεταγραφές δεν είχαν "πέσει" ποτέ στην Ελλάδα, το μπάτζετ είχε φτάσει κοντά στα 40 εκατ. ευρώ όπου όλα ήταν στα χέρια του Αντωνίου και Βέλιτς για να τα ξοδέψουν σε σωστές επιλογές παιχτών...τελικά τα λεφτά στο μεγαλύτερο μέρος τους πήγαν στα "σκουπίδια"... Ροντρίγκο Σόουζα,Μελίσσης, Κλειτον, κλπ κλπ...!!!

    *Η έκπληξη Αλιόσα...χλωμό αλλά ποτέ δεν ξέρεις

    Υ.Γ.1) Ρε τον Τζίγγερ... ως 30% λέει πως λειτουργεί για τα κανάλια και στα Δ.Σ, αλλά όποτε γουστάρει λειτουργεί και ως 57%, αφού βρίσκει...γιατί να μην τα κάνει...!!!


    Υ.Γ.2) Σύντομα έρχεται και αποκάλυψη για τους "κόκκινους εξυγιαντές"...

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad