Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΗΦΟΥΝΑΚΗΣ: "ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΑΙΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟ", ΑΛΛΑ...

    Να και ένα καλό(?) νέο για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, μετά τι σαπίλα της παράγκας και την ανυπαρξία των α-μετόχων, ήρθε και ένα ευχάριστο για το γηπεδικό...

    Μετά και τις επερωτήσεις που ήταν γνωστές από νωρίς το μεσημέρι των βουλευτών
    (Θανάσης Πλεύρης και Άδωνις Γεωργιάδης) του ΛΑ.Ο.Σ στη βουλή για το τι γίνεται με την διπλή ανάπλαση Βοτανικού με Λεωφόρου.
    Και την δήλωση του ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής Νίκος Σηφουνάκης που αποκάλυψε ότι...μέσα στο πρώτο δεκαήμερο του Μαΐου θα κατατεθεί στη Βουλή ένα νομοσχέδιο, στο οποίο υπάρχει η νομοθετική ρύθμιση για τη διπλή ανάπλαση.

    Καλά όλα αυτά ΑΛΛΑ...υπάρχει και το αλλά το όποιο δεν είναι τόσο ρόδινο όσο η δήλωση Σηφουνάκη, γιατί κύκλοι της Κυβέρνησης δεν το βλέπουν ζεστό το όλο θέμα ιδικά αυτή τι στιγμή, φαίνεται πως η κρίση-ΔΝΤ απασχολεί περισσότερο τους Κυβερνώντες από ένα έργο πνοής και ανάπτυξης που θα έδινε χιλιάδες θέσεις σε εργαζομένους σε μια εποχή που η εργασία είναι προνόμιο των λίγων. Πολλά παρασκηνιακά παιχνίδια γίνονται πανώ στο θέμα του γηπέδου που δεν λένε να τελειώσουν, κρίμα γιατί ο λαός του Παναθηναϊκού έχει βαρεθεί-κουραστεί και σε αυτό το πολύχρονο ζήτημα του γηπέδου, μα γήπεδο δε βλέπει και ούτε σύντομα αναμένετε να δει γιατί κάποιοι δεν το θέλουν...!

    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad