Header Ads

  • Breaking Green News

    EIΔAΤΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ Α-ΜΕΤΟXOI...?(!)

    Γίναμε περίγελος των παραρτημάτων των Λιμανίσιων, μας γελοιοποιούν κάθε Κυριακή δυο χοντρομαλάκες πρόεδροι που οι ομάδες τους έχουν το ίδιο όνομα... 

    Αυτό που έγινε στο Βόλο ήταν πολύ ντροπιαστικό, η ομάδα πάλι έδειξε τον κακό της εαυτό, δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε αυτή τι φορά το παράρτημα. Ο διαιτητής πάλι φρόντισε να ευνοήσει την ομάδα των χρωμάτων του αφεντικού του...με 9 παίχτες μείνανε οι πράσινοι σε ένα παιχνίδι "ζούγκλας",στο δεύτερο ημίχρονο ενώ η τοπική ομάδα ήταν μπροστά μετά από εντολή του γνωστού Αχιλλέα τα μπολ μπόι έφυγαν από το στίβο του γηπέδου για να καθυστερούν να επιστρέψουν οι μπάλες, όταν έγινε το 2-2 όμως εμφανίστηκαν πάλι τα μπολ μπόι για να βοηθήσουν και όταν έγινε το 3-2 πέταγαν τη μπάλα στον αγωνιστικό χώρο κάθε λεπτό με αποτέλεσμα να διακόπτετε το ματς συνέχεια, με τον Αχιλλέα να είναι στην γραμμή του κόρνερ και να προκαλεί τους ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού. Ξεφτίλα του συλλόγου μας και οι μέτοχοι άφαντοι στην κυριολεξία όλον αυτό τον καιρό που μας σφάζουν...!


    -Αναλυτικά το παιχνίδι...

    Οι  πράσινοι δεν μπήκαν δυνατά στον αγώνα, με τους βολιώτες μόλις στο 4' λεπτό με τον  Ουμπίντες να σουτάρει την εστία και παρά την κόντρα στον Καντέ ο Τζόρβα κατάφερε να αποκρούσει με επιτυχία. Κάποια λεπτά αργότερα στο 22' λεπτό ο Μαρτίν κάνει το σουτ μέσα από την περιοχή των πρασίνων, η μπάλα χτυπάει στο χέρι του Μπουμσόνγκ και ο Μάνταλος δείχνει πέναλτι  και κίτρινη στον αμυντικό του Παναθηναϊκού. Οι γηπεδούχοι ευστοχούν στο πέναλτι με το σκορ να ανοίγει 1-0.

    Οι πράσινοι προσπαθούν για την απάντηση με το Λέτο όταν σε σουτ η μπάλα βρήκε στα χέρια του Τομάς, παρά τις διαμαρτυρίες των παιχτών ο Μάνταλος δεν υπέδειξε πέναλτι, αλλά κίτρινη στον Κατσουράνη έδωσε για τις διαμαρτυρίες. Ο Παναθηναϊκός απείλησε "σωστά" για πρώτη φορά στο 35'λεπτό με φάουλ του Καραγκούνη που λίγο πάνω από το δοκάρι, μετά από λίγα λεπτά ακολούθησε μια φάση με τον Σισέ στο 41' λεπτό από πλάγια αλλά δεν μπόρεσε να νικήσει τον κίπερ Μαρουλή.

    Στην αμέσως επόμενη φάση είχαμε νέες πράσινες διαμαρτυρίες από πλευράς των Πρασίνων όταν
    ο Μπρέσκα έφυγε στην πλάτη της πράσινης άμυνας, ο Καντέ τον μάρκαρε κανονικά, με τον πρώτο να κάνει θέατρο καθώς έπεσε εντυπωσιακά με τον Μάνταλο να υποδεικνύει φάουλ αποβάλλοντας και τον αμυντικό των πράσινων με κόκκινη κάρτα, αναγκαστικά το υπόλοιπο του ματς με παίκτη λιγότερο! Σε άλλη φάση... από  φάουλ του Σολάκη η μπάλα πάει στο αριστερό δοκάρι του Τζόρβα.

    Το μας άρχισε να παίρνει φωτιά...από νεύρα και αψιμαχίες μεταξύ των παιχτών...κάποια στιγμή εμπλέκεται και ο προπονητής των γηπεδούχων Μάκης Κατσαβάκης και αποβάλλεται.

    Το δεύτερο ημίχρονο πάλι άσχημα ξεκίνησε για το Τριφύλλι καθώς ο Γαύρος Βόλου πάλι πέτυχε γκολ στο 54' λεπτό, μετά από ένα ακόμη τραγικό λάθος του Σαριέγκι, με την μπάλα να πι γένει στον Σολάκη αυτός έκανε τακουνάκι στον επερχόμενο Μπρέσκα, που με μακρινό σουτ έκανε το 2-0.

    Το 2 γκολ των γηπεδούχων κάπως ξύπνησε τους πράσινους και μετά από δύο λεπτά μείωσαν σε 2-1 με κεφαλιά του Κατσουράνη ύστερα από φάουλ του Καραγκούνη. Στη συνέχεια ο Φερέιρα απέσυρε τους Λέτο και Κατσουράνη, βάζοντας στο παιχνίδι μετά από καιρό τους Λουίς Γκαρσία και Σιμάο, με τον Γκαρσία να δίνει μια σχετική ώθηση στην επίθεση ώστε να γίνει η ανατροπή.

    Φτάσαμε στο 66' λεπτό και μετά από κόρνερ του Λουίς Γκαρσία και κεφαλιά πάσα του Σαριέγκι στο πρώτο δοκάρι, ο Τζιμπρίλαρος με κεφαλιά εξ επαφής ισοφάρισε σε 2-2 πετυχαίνοντας το 20ο του προσωπικό γκολ. Οι παίχτες έδειχναν πιο ''ορεξάτοι'' θέλοντας την ανατροπή, μετά από 3' λεπτά ο Λάζαρος με καταπληκτική ενέργεια αποφεύγει τους Αλβαρες και Ντολεζάι, όμως ο κίπερ τον γηπεδούχων απέκρουσε κρατώντας την ισοπαλία.

    Σε μια αδράνεια της άμυνας γίνεται το λάθος της άμυνας με τον Ακόστα να περνάει τη μπάλα πάνω από τον Τζόρβα που είχε βγει από την εστία και τον Μπουμσόνγκ να αναγκάζεται πάνω από τη γραμμή να διώξει τη μπάλα με το χέρι. Χωρίς να έχει δει τη φάση ο Μάνταλος έδειξε πέναλτι, αποβάλλοντας παράλληλα και τον Μπουμσόνγκ στο 78' λεπτό,ο Παναθηναϊκός πλέον με 9 παίκτες. Ο Σολάκης εκτέλεσε το πέναλτι όμως ο Τζόρβας έπεσε στην αριστερή του γωνία και απέκρουσε.

    Με αυτό το 2-2 οι βολιώτες έμεναν εκτός play off, παίζοντας όμως ο Παναθηναϊκός έπαιζε με 9 παίκτες και χωρίς κεντρικό αμυντικό δίδυμο, οι γηπεδούχοι έκλεισαν στην περιοχή τους πράσινους, τελικά κατάφεραν στο 85' λεπτό με τον Μαρτίν με πλασέ από κοντά και ύστερα από αναμπουμπούλα στην άμυνα, μετά και το 3-2 στα play off οι βολιώτες.

    Στη συνέχεια δεν παίχτηκε παιχνίδι γιατί έγιναν τα σκηνικά της "Ζούγκλας" με τον "κύριο" ψάξου Βαγγέλη και της μαϊμούδες του όπως σας αναφέρω στην εισαγωγή του άρθρου...τελικό σκορ 3-2!
    ================================================================
    -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ...

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΕXΩ ΚΟΥΡΑΣΤΕΙ ΜΕ ΤΑ ΣΚΗΝΙΚΑ ΑΥΤΑ..."


    Δήλωσε χαρακτηριστικά...



    "Ο Παναθηναϊκός ήρθε να νικήσει, από την άλλη ξέραμε ότι ο Ολυμπιακός θα έκανε ότι μπορούσε για να νικήσει για τα πλέι οφ. Ο Άρης επίσης έπαιζε με τους ίδιους στόχους. Πολλές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε ότι το αποτέλεσμα ενός αγώνα μπορεί να έχει αρνητικά αποτελέσματα για κάποιον άλλο. Ολοκληρώνονται τέσσερις μήνες που είμαι εδώ στην Ελλάδα, μία χώρα που την αγαπάω και γνώρισα φανταστικούς ανθρώπους.

    Όμως έχω κουραστεί πλέον να βρίσκομαι μπροστά σε καταστάσεις που ως επαγγελματία δεν μου αρέσουν, έχω κουραστεί πραγματικά. Μόλις μπορέσετε να δείτε ότι ο Παναθηναϊκός με δέκα και με εννέα ποδοσφαιριστές κυνήγησε τη νίκη, δεν μπορώ να μην μιλήσω για τον διαιτητή, γιατί ποτέ δεν αποβάλλεις κάποιον όταν δίπλα υπάρχει άλλος συμπαίκτης του. Υπήρχε ένα πέναλτι που δόθηκε εις βάρος μας.
    Επίσης υπήρχε μία αντίστοιχη φάση για εμάς που ο ρέφερι δεν είδε και συνεχίσαμε με δέκα για να πετύχουμε τον στόχο μας. Μετά ισοφαρίσαμε και παίξαμε με εννέα, αλλά αυτό που με φοβίζει είναι πως οι διαιτητές δεν βλέπουν υπέρ μας τις φάσεις που μας γίνονται και βλέπουν μόνο τις εναντίον μας. Το αποτέλεσμα δεν είναι δίκαιο. Βγαίνουμε στα πλέι οφ, αλλά είναι πράγματα που πρέπει να αναφέρω. Εμείς ήρθαμε εδώ για να νικήσουμε, για το ευ αγωνίζεσθε.

    Οι φίλαθλοι μας πρέπει να κατανοήσουν ότι πολλές φορές συνέβησαν πράγματα που δεν μπορούν να συμβαίνουν σε αγώνες επαγγελματικού πρωταθλήματος. Όταν δεν παίζουμε καλά, είμαι ο πρώτος που το λέω. Όμως ο στόχος μου είναι να απελευθερώσω τους ποδοσφαιριστές μου απ' όσα ακούγονται και να παίξουν μπάλα. Όταν όμως υπάρχουν αδικές, δεν μπορώ να κάνω κάτι".
    -------------------------------------------------------------------------------
     "ΜΠΕΟΣ vs ΓΟΝΤΙΚΑΣ"

    -Διαβάστε παρακάτω το παραλήρημα του μίστερ "Ψάξου Βαγγέλη" κατά πάντων... 

    Λίγα λεπτά μετά το σφύριγμα της λήξης, ο Αχιλλέας Μπέος τα "είπε" με τον Τζιμπρίλ Σισέ, ενώ στα αποδυτήρια ο πρόεδρος του Γαύρου Βόλου έριξε τα καρφία του προς τον Δημήτρη Γόντικα, κάνοντας λόγο για υπαλλήλους και φλώρους που διοικούν το ποδόσφαιρο.

    Στα αποδυτήρια ο Αχιλλέας Μπέος συναντήθηκε με τον Δημήτρη Γόντικα. Ειρωνικά του είπε: "Κι αν κάναμε κάτι παραπάνω σήμερα Δημήτρη, συγνώμη". Ο Δ. Γόντικας τον ρώτησε αν αληθεύει ότι έκανε λόγο για φλώρους και υπαλλήλους και ο Α. Μπέος απάντησε: "Ναι το είπα".
    Στη συνέχεια μς νεύρα άρχισε να βωμολοχεί, λέγοντας: "Δέχθηκα πόλεμο. Θα σας ξαναπετύχω στα πλέι οφ και θα σας ξαναγαμ@@ω".

      Αργότερα έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, είπε: "Είναι ό,τι καλύτερο για την ιστορία αυτής της ομάδας. Μας κάνει πολύ υπερήφανους. Το τελευταίο διάστημα αδίκως και με σκοπιμότητες έχω γίνει στόχος κι αυτό θα μπορούσε να είχε στοιχίσει αυτή τη μεγάλη διάκριση στην ομάδα και εγώ να είμαι η αιτία που ο Ολυμπιακός Βόλου θα στερούνταν αυτή την επιτυχία"

    "Είναι μια νταηλίδικη, αντρίκια και παλικαρίσια νίκη. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι μια ομάδα που έπαιξε το πιο εντυπωσιακό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Πανάξια έφτασε σε αυτή τη διάκριση, έχοντας μάλιστα αδικηθεί από τη διαιτησία στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Αφιερώνω αυτή τη νίκη στον πατέρα μου, που βιώνει δύσκολες στιγμές και μακάρι να παίρνει ζωή από αυτές τις επιτυχίες".

    Ξανά επιτέθηκε στον Δημήτρη Γόντικα, είπε: "Το ποδόσφαιρο είναι αντρικό άθλημα και δεν διοικείται από υπαλλήλους και φλώρους".

    Και συνέχισε στο ίδιο ύφος, λέγοντας: "Δεν ξέρω αν πρέπει να μιλήσω για όλους και για όλα στη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας. Θα σας ενημερώσω μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη αν θα συμβεί αυτό. Ενα μεγάλο ευχαριστώ στους παίκτες και στους συνεργάτες μου στη διοίκηση. Ήμουν, είμαι και θα είμαι λάτρης του ποδοσφαίρου. Αγαπώ αυτό που κάνω. Αυτό είναι αποτέλεσμα δουλειάς και όχι λαμογιάς, στησίματος και ύπουλων παιχνιδιών. Ο,τι κάναμε, το κάναμε με μεράκι και είναι ένα μοντέλο διοίκησης που το ζηλεύουν εχθροί και φίλοι".

    Σε ερώτηση αν έχει αν έχει πρόβλημα με τον Παναθηναϊκό, απάντησε: "Με τον επίσημο Παναθηναϊκό, δεν έχω τίποτα. Έχω με τους υπαλλήλους, όπως είναι ο κύριος Γόντικας. Δικαιολογημένα πασχίζουν για το ψωμί τους και φοβούνται να μη χάσουν τη δουλειά τους. Αυτοί είναι όλοι περαστικοί. Εύχομαι ο Παναθηναϊκός να βρει τους κατάλληλους παράγοντες για να βγουν μπροστά και να διοικήσουν. Επίσης αφιερώνω αυτή την επιτυχία στον κύριο Μπιτσαξή, στον κύριο Πατέρα και στον φίλο μου τον κύριο Κούγια. Και λίγο στον κύριο Γιδόπουλο, για τους ντόπιους. Ο Ολυμπιακός Βόλου με ένα μπάτζετ 3,5-4 εκατομμυρίων ευρώ θα διεκδικήσει επί ίσοις όροις την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι σε ομάδες με δεκαπλάσιο μπάτζετ".
    -----------------------------------
     Υ.Γ. Για όλα τα παραπάνω ξεφτιλίκια υπαίτιοι είστε μόνο εσείς Α-ΜΕΤΟΧΟΙ του Παναθηναικού μας, ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ που καταντήσατε έτσι την ομάδα μας...!!!

     Editorial:(greenarea team)

     (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad