Header Ads

  • Breaking Green News

    ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙΣΙΟΙ... ΜΟΝΟ ΩΣ ΤΑ PLAY OFF!

    Δεν αξήγητε αλλιώς αυτό που έγινε στο ΣΕΦ...ήθελαν να χάσουν από μόνοι τους οι παίχτες του Ζοτς, ας χαρούν αυτή τι νίκη οι Λιμανίσιοι...τα Play Off όμως ακολουθούν...


    Δεν πήραν το πλεονέκτημα έδρας οι πράσινοι...η εικόνα τους στο παρκέ δεν ήταν όπως θα έπρεπε, έστω και έτσι όμως εμείς θα γελάσουμε ξανά τελευταίοι όπως το έχουμε κάνει και άλλες φορές στο παρελθόν όταν βρισκόμασταν στην ίδια θέση, πάλι με την ίδια ομάδα..!


    Ας δούμε τον αγώνα δεκάλεπτο, δεκάλεπτο...

    Άσχημο το ξεκίνημα του αγώνα για το Τριφύλλι με αλόγιστα φάουλ από νωρίς, αδράνεια στα ριμπάουντ και κακά σουτ στην επίθεση, με αποτέλεσμα μόλις στο 5' λεπτό το σκορ να είναι 10-2, στη συνέχεια σταθεροποιήθηκε η κατάσταση και στο  2':30" με καλάθι και φάουλ ο Μπατίστ κάνει το 14-11 και με καλές αντεπιθέσεις οι πράσινοι έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο με 1 πόντο διαφορά, 16-15.

    Ακόμα και στο και δεύτερο δεκάλεπτο πάλι με πολλά λάθη  στα ριμπάουντ και στην επίθεση έκαναν το σκορ 24-17 στα 6':45'', αντεπίθεση με Περπέρογλου και στο 3' λεπτό το σκορ 25-27, η συνέχεια όμως ήταν με σκαμπανεβάσματα, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη... με σκορ ήταν 34-31, ο Καλάθης δέχεται φάουλ σε σουτ που επιχείρησε από το κέντρο και πάει για 3 βολές, βάζει όμως τι μία και το σκορ για το δεύτερο δεκάλεπτο κλείνει 34-32.

    Απίστευτο και το 3το δεκάλεπτο ξεκινάει πάλι άσχημα για τους πράσινους...με δύο συνεχόμενα τρίποντα τσάμπα οι γηπεδούχοι πάνε τη διαφορά στο +9 και το σκορ 45-36, κακή όλη η λειτουργία της άμυνας και της επίθεσης από τους παίχτες, στα 3' λεπτά για το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου το σκορ 54-46, δεν άλλαξε κάτι προς το καλύτερο και το τρίτο δεκάλεπτο έκλεισε 60-50.

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι πρωταθλητές μπαίνουν  πιο συγκεντρωμένοι σε αντίθεση με τα προηγούμενα..., με πρωτεργάτες  τους Καλάθη και Περπέρογλου στο 7' λεπτό το σκορ γίνεται  66-60, πολύ τυχεροί οι Λιμανίσιοι όπως και στα άλλα δεκάλεπτα αλλά οι παίχτες του Ζότς προσπαθούν αν και πολύ "νευρικοί" στις τελικές φάσεις οδήγησαν το σκορ 71-65. Ο χρόνος περνάει 4':25", εδώ αρχίζει η τελική αντεπίθεση για τους πράσινους το σκορ γίνεται 73-70 με τρίποντο Διαμαντίδη, στη συνέχεια μετά από λίγο ο Φώτσης κάνει κρίσιμο-αβίαστο λάθος στην επίθεση ενώ το σκορ ήταν 74-72, ο αρχηγός σε επίθεση κάνει το 74-74, γρήγορο φάουλ από τους πράσινους, βολές για γηπεδούχους γίνεται 76-74, τελευταία επιθετική προσπάθεια για ισοφάριση και πάλι ο Διαμαντίδης το πραγματοποιεί κάνοντας 76-76 και παράταση.

    Η παράταση ξεκινάει με συνεχόμενα λάθη στην επίθεση και χωρίς συγκέντρωση (16 επιθετικά ριμπάουντ έχασαν οι πράσινοι γενικά και με τα άλλα 4 δεκάλεπτα, άσχημο δήγμα...). Με έναν κο...φαρδο Χαλπεριν και 5 προσωπικούς πόντους κάνει το 81-76, οι Περπέρογλου και Καιμακόγλου έχουν 4 άστοχα τρίποντα, η παράταση εξελίσσεται σε παρωδία για τον Παναθηναϊκό, στο φινάλε ένα τρίποντο από Περπέρογλου και ένα από τον Διαμαντίδη (+1 βολή), τελικό σκορ 87-83. 
    ---------------------------------------------------------------------------------------------
    -ΖΟΤΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΘΗΣ ΔΗΛΩΣΑΝ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ...

    Ζότς: "Δεν υπάρχουν δικαιολογίες..."

    -Αναλυτικά οι δηλώσεις του...
    "Θα ήθελα να συγχαρώ τον Ολυμπιακό για τη νίκη. Θα συμφωνήσω με τον Χαλπερίν ότι ήταν μια ωραία ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια στον κόσμο του Ολυμπιακού για αυτή την ατμόσφαιρα. Όσον αφορά το παιχνίδι για εμάς ήταν πολύ δύσκολο επιθετικά. Είχαμε κακές επιλογές ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος που μας οδήγησαν σε πολλά λάθη. Δυστυχώς συνεχίσαμε στο δεύτερο μέρος με λάθη, δεχτήκαμε τρία τρίποντα στη σειρά γιατί ο Ολυμπιακός πίεσε και εμείς είχαμε κακές επιλογές. Εκτός όμως αυτού προσπαθήσαμε να βρούμε τρόπους να γυρίσουμε αυτό παιχνίδι το καταφέραμε και είχαμε και την ευκαιρία να το κερδίσουμε. Ήταν απόφαση δική μας να πάμε στη παράταση, γιατί είδατε πώς έχασε ο Διαμαντίδης τη βολή. Στην έξτρα περίοδο, ο Ολυμπιακός έπαιξε καλύτερα από εμάς. Το πρόβλημα το οποίο ήταν εμφανές ήταν η κούραση κάποιων παικτών στην παράταση. Ήταν ένα καλό μάθημα για εμάς για να δούμε ότι σε αυτό που έχουμε στη συνέχεια και στο φάιναλ φορ και στο πρωτάθλημα χρειαζόμαστε περισσότερους παίκτες. Για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε σε υψηλότερο επίπεδο χρειαζόμαστε τη βοήθεια περισσότερων παικτών. Έχουμε αρκετές μέρες μπροστά για να κάνουμε την ανάλυση του αγώνα. Να προετοιμαστούμε για το φάιναλ φορ και να έχουμε και τους 12 παίκτες μας σε εγρήγορση"

     "Εγώ δεν ψάχνω για δικαιολογίες. Παίζεις με τον Ολυμπιακό, με έναν μεγάλο αντίπαλο για τη πρώτη θέση. Θα μπορούσαμε να είχαμε κερδίσει αυτό το παιχνίδι. Είναι γεγονός ότι μας έλειπε και ο Ντρου, όσον αφορά τη δημιουργία αλλά και την εκτέλεση λόγω του προβλήματος στον αστράγαλο και της ίωσης, αλλά και στην αντίπαλη πλευρά ο Ολυμπιακός έχασε τον Νεστέροβιτς".

    -Καλάθης:" Πρέπει να επανορθώσουμε..."
    Δήλωσε χαρακτηριστικά... μας κόστισαν στον Παναθηναϊκό τα λάθη στο ξεκίνημα του ματς, ωστόσο οι ίδιοι και οι συμπαίκτες τους θα πρέπει να επανορθώσουν στα επόμενα ματς που θα ακολουθήσουν με τον Ολυμπιακό στα play off.
    ---------------------------------
    Editorial: (greenarea team)

    (ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ-ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΑΣ)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad