Header Ads

  • Breaking Green News

    EUROLEAGUE: ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ!

    Τελευταίο αφιέρωμα του Euroleague.tv για παίχτη του Εξάστερου, το κλείνει με ποιον άλλον...το διαμάντι του ευρωπαϊκού μπάσκετ τον Δημήτρη Διαμαντίδη...(VIDEO)

    -Διαβάστε παρακάτω τι λέει ο σχολιαστής στο βίντεο....μεταξύ αλλών τον αποκαλεί με μια λέξη που τα λέει όλα....ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ!

    "Ο Δημήτρης Διαμαντίδης απλά το πιο λαμπερό αστέρι του Παναθηναϊκού. Σε μια καταπληκτική σεζόν που ολοκληρώθηκε στην κατάκτηση του Ευρωπαϊκού στη Βαρκελώνη ο "Νίτρο" όπως τον αποκαλούν όλοι οι συμπαίκτες του στα αποδυτήρια ήταν χωρίς καμία αμφιβολία ο ηγέτης της ομάδας.

    Η φωνή του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μέσα στο γήπεδο, ένας παίκτης που μπορείς να στηριχτείς όταν η μπάλα "καίει". Χάρη στη συμπεριφορά του και τις ικανότητες ο Διαμαντίδης κέρδισε το τρόπαιο του καλύτερου αμυντικού για 6η χρονιά τα τελευταία επτά χρόνια. Δεν υπάρχει κανείς άλλος σαν αυτόν στην ιστορία της Euroleague. Ένας παίκτης που θα ήθελε ο κάθε προπονητής στην ομάδα για το επίπεδο του παιχνιδιού του. Είναι πάντα στη σωστή θέση την κατάλληλη στιγμή.

    Είναι ένας πόιντ γκαρντ ικανός να μπλοκάρει σαν ψηλός, "αληθινός κλέφτης" αν μιλάμε για κλεψίματα και ένας παίκτη κλειδί για κάθε σημείο του αγώνα. Όπως είπαμε ψηφίστηκε σαν ο καλύτερος αμυντικό ενώ ήταν και στη καλύτερη πεντάδα της Euroleague. Και φυσικά ανακηρύχτηκε "Sportingbet MVP" της σεζόν.

    Αν αυτά δεν είναι αρκετά να πούμε για την εξαιρετική απόδοση στον τελικό με την Μακάμπι που οδήγησε τον Παναθηναϊκό στον τίτλο. Ο Διαμαντίδης είναι ένας από τους τρεις καλύτερους πόιντ γκαρντ της Ευρώπης με τον δεύτερο τίτλο του ως "MVP" του Final-4 μοιράζεται μαζί με τον Τόνι Κούκοτς και τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα την διάκριση του να έχει κερδίσει τον καλύτερο τίτλο του Final-4 πάνω από μια φορά. Μια υπέροχη και αξέχαστη χρονιά για τον Διαμαντίδη".



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad