Header Ads

  • Breaking Green News

    ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΠΤΕΝ!

    Ήταν ο πρώτος μεγάλος παίχτης που ήρθε στην ομάδα που θέλαμε πριν δυο χρόνια, ήταν ο ενενέργεια  πρώτος παγκόσμιος πρωταθλητής που φόρεσε την τιμημένη φανέλα με το τριφύλλι στη καρδία, τώρα όπως δείχνουν τα πράγματα θα είναι ο πρώτος από τους μεγάλους που φεύγει...(VIDEO)

    Εκείνο το καλοκαίρι του 2008 όλοι οπαδοί του Παναθηναϊκού με τη έλευση του Gilberto Silva ή αλλιώς το "αόρατος τοίχος" έβλεπαν τη απαρχή για μια ονειρεμένη ομάδα...τελικά την είδαν λίγο αργότερα..., στην ομάδα προσέθεσε απίστευτο κύρος στον σύλλογο, καθώς η "σελεσάο" ξεκινούσε πάντα από το όνομά του. Και λέμε ανέλπιστα, γιατί βάσει των μεταγραφών που είχαν προηγηθεί, κανείς δεν περίμενε να δει στα... πράσινα εν ενεργεία παίκτη και μάλιστα αρχηγό της Εθνικής Βραζιλίας. Ξεχνάτε μήπως τα... ξενύχτια που έριχναν οι γαυροφυλλάδες περιμένοντας να κληθεί στην Εθνική ομάδα ο Ριβάλντο;(για γέλια). Στον Παναθηναϊκό δεν είχαν τέτοιο άγχος, καθώς ήξεραν ότι όλοι οι προπονητές ήθελαν τον απόλυτο επαγγελματία που λέγεται Ζιλμπέρτο Σίλβα στην υπηρεσία τους.

    Την Κυριακή στο ντέρμπι με τον Παοκ στο ΟΑΚΑ όπως οδηγούν τα πράγματα και οι καταστάσεις λόγο οικονομικών  περικοπών, θα είναι το τελευταίο παιχνίδι του Ζιλμπέρτο με τη φανέλα του Παναθηναϊκού...!

    Εμείς ελπίζουμε να γίνει κάτι και να ανανεώσει για ένα χρόνο ακόμα ή να πάρει άλλο πόστο στην ομάδα μας.

     


















                                 
    -VIDEO: Δείτε ένα μουσικό βίντεο-αφιέρωμα για τον Ζιλμπέρτο:



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad