Header Ads

  • Breaking Green News

    Ο ΠΕΡΠΕ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΛΑΚΑ...!

    Ωραία ήταν η βόλτα στη Θεσσαλονίκη για τον Εξάστερο,νικώντας τον Παοκ 69-75 , για ένα ρόλο το ματς...με τον Στράτο Περπέρογλου να πραγματοποιεί το καλύτερο του ματς μέχρι τώρα...(+Δηλώσεις...)

    Ο Πέρπε είχε πολύ καλή απόδοση και θα μπορούσαμε να πούμε πως πήρε το ματς μόνος του...με 33 πόντους, 7/8 δίποντα, 4/6 τρίποντα., 7/9 βολές, 2 ασίστ, 2 λάθη, 1 κλέψιμο, 2 ριμπάουντ.

    -Ας δούμε τον αγώνα δεκαλεπτο,δεκάλεπτο...

    Οι Εξάστεροι με φόρα από τον αγωνα της Πέμπτης, πήραν κεφάλι από νωρίς στο σκορ με ένα σερί 13-2. Η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου δεν μπορούσε... τελείωσε το δεκάλεπτο πίσω με -8 και σκορ 15-23.

    Στο δεύτερο δεκάλεπτο η διαφορά στο σκορ παρέμενε σε χαμηλά επίπεδα, με αποτέλεσμα οι παίχτες του ΠΑΟΚ να το παλεύουν το παιχνίδι και η απόσταση ανάμεσα στις δύο ομάδες να μειώνεται. Με τρίποντο του Γιαννακίδη 4 λεπτά πριν το τέλος του δευτέρου δεκάλεπτου το σκορ έφτασε στο δίποντο 28-30. Σε αυτό σημείο οι  πράσινοι κάνουν την αντεπίθεση τους με Περπέρογλου και Φώτση, που με δικούς τους πόντους έδωσαν στους πράσινους προβάδισμα 9 πόντων,σκορ δεύτερου δεκάλεπτου 30-39.

    Στο τρίτο δεκάλεπτο οι γηπεδούχοι "βγήκαν οφ" καθώς, ο πάγκος τους χρεώθηκε με δύο τεχνικές ποινές, μετά από όλα αυτά οι πράσινοι φτάνουν τη διαφορά στο 32-45, από εδώ και πέρα αρχίζει το σόου του τρομερού Πέρπε, αποτέλεσε το μεγάλο επιθετικό όπλο των πρασίνων, που φρόντιζε να δίνει τις λύσεις όταν οι συμπαίκτες του δεν μπορούσαν,σκορ τρίτου δεκάλεπτου 50-60.

    Στο τέταρτο δεκάλεπτο ήταν διαδικαστικό, με τους πράσινους να χαλαρώνουν όταν έφτασαν τη διαφορά στο +18, 4’λεπτα  πριν τη λήξη. Η χαλάρωση λοιπόν από τους πράσινους έδωσε το δυνατότητα στους παίχτες του Παοκ να κάνουν ένα σερί 12-0, τελικό σκορ 69-75.

    Τα δεκάλεπτα του αγώνα: 15-23, 30-39, 50-60, 69-75.
    ================================================================

    -ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΠΥΛΑΙΑ:

    ZΟΤΣ: "ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΟΚ"

    Τα παράπονα του για την αγωνιστική συμπεριφορά κάποιων παικτών του έκανε ο προπονητής του Τριφυλλιού.

    -Δήλωσε αναλυτικά...

    "Η διαφορά των δύο ομάδων είναι εμφανής, ο ΠΑΟΚ στερείται τις υπηρεσίες σημαντικών παικτών.

     Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να παίξει δυνατά, συγχαρητήρια για τη μαχητικότητα, παίξαμε όσο έπρεπε για να κερδίσουμε. Ορισμένοι παίκτες παίξανε σοβαρά και άλλοι όχι".
    ----------------

    ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ"

    Ο Στράτος Περπέρογλου που έκανε ρεκόρ πόντων στην Α1 σημειώνοντας 33 πόντους. Δήλωσε μετα τον αγωνα...


    "Περιμέναμε τον ΠΑΟΚ να είναι πιο ανταγωνιστικός από το πρώτο παιχνίδι και έτσι έγινε, αφού σήμερα ο ΠΑΟΚ ήτανε πιο συγκεντρωμένος. Εμείς θέλαμε τη νίκη και είμαστε ευχαριστημένοι που καταφέραμε να την πάρουμε. Τώρα πάμε στο ΟΑΚΑ για να κάνουμε το 3-0 και να προετοιμαστούμε για τους τελικούς".


    Για το Πρωτάθλημα, είπε: "Είναι ο τελευταίος στόχος που μας έχει μείνει και θέλουμε να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα ώστε να τελειώσει επιτυχημένα η χρονιά".

    Για τον ίδιο και την απόδοσή του, είπε: "Με βοήθησαν πολύ οι συμπαίκτες μου. Εγώ βρέθηκα σε καλή μέρα και βρήκα τους χώρους και κάποια ελεύθερα σουτ που βοήθησαν στην καλή εμφάνιση μου. Σημασία δεν έχει τι έκανα εγώ αλλά η ομάδα".


    Για την συνέχεια στους τελικούς, είπε: "Η αλήθεια είναι ότι μετά το φάιναλ φορ έπεσαν οι μηχανές αλλά συνεχίζουμε να δουλεύουμε καλά για τον τελευταίο στόχο που μας έχει μείνει, το Πρωτάθλημα".
    ------------------

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad