Header Ads

  • Breaking Green News

    ΦΙΕΣΤΑ ΕΞΙ ΑΣΤΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ!

    Το δικό του "μικρό" πάρτι (το μεγάλο με τον Πελάτη...)είχε σήμερα ο πρωταθλητής Ευρώπης καθώς γιόρτασε το 6το στέμμα του! Ο Εξάστερος νίκησε εύκολα τον Παοκ 95-52...(video,παραλειπόμενα και δηλώσεις...)

    Στον ουρανό του ΟΑΚΑ υψώθηκε  το 6ο ευρωπαϊκό λάβαρο του Παναθηναϊκού, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να απεικονίζεται πρώτος και καλύτερος,και σε μία τόσο σημαντική μέρα οι πράσινοι δεν θα μπορούσαν να απογοητεύσουν τους περίπου 10.000 οπαδούς τους που βρέθηκαν στο κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

    Λίγο μουδιασμένα ξεκίνησαν οι πράσινοι το πρώτο δεκάλεπτο... ο Παοκ ήταν πιο ορεξάτος σε εκείνο το σημείο, ωστόσο η ομάδα του Ζοτς δεν άφησε πολλά  περιθώρια στους φιλοξενούμενους που προηγήθηκαν με 4-7 στα πρώτα λεπτά και με σερί 16-0 πήρε προβάδισμα 13 πόντων 20-7. Η άμυνα των πρασίνων συνέχισε να "σφίγγει σαν θηλεία" πάνω στον ΠΑΟΚ, σκορ πρώτου δεκαλέπτου 26-11.

    Οι φιλοξενούμενοι δεν μπορούσαν να κοιτάξουν στα μάτια τον Παναθηναϊκό. Στο παρκέ του ΟΑΚΑ υπήρχε μόνο μία ομάδα και είναι χαρακτηριστικό πως η διαφορά υπέρ των πρασίνων έφτασε για πρώτη φορά τους 30 πόντους μόλις στο 14' λεπτό του αγώνα! Οι παίκτες του Ζοτς είχαν μαζέψει 13 παραπάνω ριμπάουντ 22-9, είχαν μοιράσει 10 παραπάνω ασίστ (15-5) και είχαν υποπέσει σε 7 λιγότερα λάθη 4-11, σκορ δευτέρου δεκαλέπτου 55-23.

    Έναρξη τρίτου δεκάλεπτου και το προβάδισμα των πρασίνων ήταν τέτοιο, που δεν επέτρεπε στην ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου να ελπίζει σε κάποια ανατροπή. Ο Παοκ προσπάθησε να "μικρύνει" κάπως την διαφορά, με αποτέλεσμα να πραγματοποιήσει το πιο παραγωγικό του δεκάλεπτο. Ακόμα και έτσι όμως, ο Παναθηναϊκός σκόραρε περισσότερους πόντους από τους φιλοξενούμενους 21-19, σκορ τρίτου δεκάλεπτου 76-42.

    Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο είχε καθαρά διαδικαστικό χαρακτήρα και με τις άμυνες των δυο ομάδων να έχουν χαλαρώσει...το προβάδισμα του τριφυλλιού έφτασε τους 40 πόντους διαφορά 87-47 5’λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.
    Το παιχνίδι έληξε με τον νικητή που γνώριζαν οι πάντες απο πριν,ο Εξάστερος άνετος νικητής έχοντας σε καλή μέρα τους Καλάθη, Σάτο, Τσαρτσαρή, τελικό σκορ 95-52.


    Τα δεκάλεπτα: 26-11, 55-23, 76-42, 95-52

    * Μετά το τέλος του ματς ο μεγάλος αρχηγός του Εξάστερου Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, ανέβηκε στις κερκίδες των επισήμων και κατέβασε το τρόπαιο της Ευρωλίγκα στο παρκέ. Εκεί τον περίμεναν οι συμπαίκτες του, για να πανηγυρίσουν μαζί με τους οπαδούς τους την κατάκτηση του 6ου ευρωπαϊκού τροπαίου της ομάδας.
    
    ===============================================================

    -ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΟΑΚΑ:

    -"ΣΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ Ο 3D"

    Ο Δημήτρης Διαμαντίδης σάρωσε στη Βαρκελώνη και το "μπάνερ" ήταν έτοιμο για έκτο ευρωπαϊκό μπάνερ του Παναθηναϊκού που υψώθηκε σήμερα στο ΟΑΚΑ με το πρόσωπό του!

    Οι...Φραγκίσκος Αλβέρτης και Ντόμινικ Γουίλκινς (1996), Ντέγιαν Μποντιρόγκα (2000), Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος μαζί με τον Ντάριλ Μίντλετον (2002), Φραγκίσκος Αλβέρτης (2007), Ζέλικο Ομπράντοβιτς (2009) κι από σήμερα Δημήτρης Διαμαντίδης (2011).

    Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έπειτα το βραβείο του MVP της φετινής Ευρωλίγκας, του MVP του Final Four, του καλύτερου αμυντικού της διοργάνωσης, τη συμπερίληψή του στην καλύτερη πεντάδα της φετινής διοργάνωσης, πήρε... σπίτι του και το μπάνερ! Το έκτο πήρε θέση στον ουρανό του ΟΑΚΑ κι η φιγούρα του 31χρονου γκαρντ να σηκώνει ψηλά το τρόπαιο της Ευρωλίγκας πήρε θέση δίπλα στον Φραγκίσκο Αλβέρτη και στον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
    Τα αποκαλυπτήρια έγιναν από την έναρξη της ημιτελικής σειράς με τον ΠΑΟΚ μπροστά σε περίπου 10.000 κόσμου, που αποθέωσαν τόσο τον "Μήτσαρα" όσο και την ομάδα γι' αυτό που πέτυχε για έκτη φορά στο Palau Sant Jordi της Βαρκελώνης.
    Σκεφτόμαστε από τώρα το έβδομο...
    ----------------------------------

    -ΠΑΥΛΟΣ: " ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ..."

    "Συγχαρητήρια σε όλους για αυτήν την μεγάλη επιτυχία. Στους παίκτες, στο προπονητικό τιμ σε όλους όσους συνείσφεραν ώστε να έρθει και αυτή η μεγάλη επιτυχία. Δεν σταματάμε εδώ, ταβάνι δεν υπάρχει συνεχίζουμε και τα καλύτερα έρχονται".

     Σε ερώτηση για τα συναισθήματά του απάντησε: "Νιώθουμε όπως όλοι. Είμαστε πανευτυχείς που κατακτήσαμε το έκτο μας τρόπαιο, δεν μπορώ να σας περιγράψω ακριβώς τα συναισθήματα που με κατακλύζουν".
    ------------------------------

    -ΖΟΤΣ: "ΗΤΑΝ ΟΜΟΡΦΑ ΣΗΜΕΡΑ..."

    "Θα αρχίσω με αυτό, με ό,τι διοργάνωσαν για εμάς για το έκτο αστέρι. Ηταν όμορφο, γιατί ήταν απλό. Ευχαριστώ τον κόσμο για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Λόγω αυτού οι παίκτες μου μπόρεσαν να απολαύσουν την αναμέτρηση. Συγχαρητήρια στον κόσμο και στους παίκτες μου. Περιμένω διαφορετικό παιχνίδι το Σάββατο. Έπειτα από τέτοια ήττα θα προετοιμαστούν καλύτερα και θα προσπαθήσουν να νικήσουν. Κάναμε το 1-0, χρειάζονται τρεις για την πρόκριση. Είμαι ευτυχισμένος που έπειτα από τα προβλήματα που είχε ήταν εδώ απόψε μαζί μας ο κ.Παύλος Γιαννακόπουλος για να το απολαύσει μαζί μας".




    -------------------------------------------

    -VIDEO: 



    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad