Header Ads

  • Breaking Green News

    ΜΕΝΕΙ... ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ!

    Η ΠΑΕ ξεκαθαρίζει(;)...ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή, τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, και ανακοίνωσε πως είναι εγνωσμένης αξίας και καλύτερο είναι κάποιοι να μην προτρέχουν για αλλαγή τεχνικού καθώς θα εκτεθούν...

    Αναλυτικά:

    Με αφορμή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών αναφορικά με δήθεν υποψήφιους προπονητές του Παναθηναϊκού υπενθυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προπονητή εγνωσμένης αξίας και εμπειρίας και βρίσκεται εν μέσω κρίσιμων, για το μέλλον της ομάδας αγωνιστικών υποχρεώσεων. Σεβόμαστε και στηρίζουμε τον κ. Φερέιρα όπως και ο ίδιος σέβεται και τιμά καθημερινά τη δουλειά του και καλούμε όλους να αντιμετωπίσουν με τον ίδιο τρόπο όχι μόνο το πρόσωπο ενός επαγγελματία διεθνούς κύρους, αλλά και το θεσμό του προπονητή του Παναθηναϊκού και να μην προτρέχουν σε προβλέψεις και εκτιμήσεις που ενδέχεται να τους εκθέσουν.

    Υ.Γ. Για να μην κοροιδευόμαστε...αν ο Πορτογάλος κάνει 3 νίκες στα επόμενα 3 παιχνίδια και να βγάλει την ομάδα στα προκριματικά...απλά παίρνει παράταση, σε αντίθετη περίπτωση εχει χαιρετήσει...!

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad