Header Ads

  • Breaking Green News

    ΚΑΙ Η ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...!

    Μια από τα ίδια...ο γνωστός τραγικός Παναθηναϊκός, καμία βελτίωση, κανένα πάθος από τους παίχτες, πλήρη αδιαφορία γενικά από όλους για πολλοστή φορά...(παραλειπόμενα-δηλώσεις)



    Σημαδιακή η φωτογραφία...ο Βίντρα τους δείχνει 4, όπως παει το πράγμα τέταρτοι θα βγούμε και αντίο προκριματικά Champions League, αντίο λεφτά, καλός ήρθες μιζέρια και διχόνοια ξανά...φτάσαμε στο σημείο που ήμασταν πριν δυο χρόνια, αυτή είναι η αλήθεια φίλοι Παναθηναϊκοί...!!!

    Ο Πορτογάλος τεχνικός παρέταξε την ομάδα με το Σιμάο μοναδικό σε ρόλο κόφτη μπροστά από τα στόπερ, και τους Νίνη και Κλέιτον(έκπληξη) σε επιτελικό ρόλο, ενώ οι Γκαρσία, Σισέ και Λέτο αποτελούσαν την επιθετική τριπλέτα, με τον Ισπανό μέσο να αλλάζει θέση με το Νίνη στη συνέχεια, έξω ήταν οι Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο και Χριστοδουλόπουλος.


    -Ας δούμε τον αγώνα ημίχρονο, ημίχρονο...

    Καθόλου καλά δεν μπήκαν στον αγώνα οι πράσινοι...ήταν πάλι νωχελικοί, δεν μπορούσαν να κτατησουν πολύ τη μπάλα και δεν απείλησαν..., αντίθετα με τους γηπεδούχους που με  τους Μπρέσκα, Μόνχε στις δύο πτέρυγες και μπροστά Σολάκη να δημιουργούν προβλήματα στη "πράσινη" άμυνα. Στο 8' λεπτό ο Μπρέσκα και στο 11' λεπτό ο Σολάκης από ευνοϊκές θέσεις σούταραν άουτ, ενώ στο 18' λεπτό την κεφαλιά του Σολάκη απέκρουσε με διπλή προσπάθεια ο Τζόρβας. Στο 22' λεπτό από σέντρα του Ζαραδούκα, ο Μάρτιν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.
    Στη συνέχεια οι πράσινοι "κουτσό" έδειξαν διάθεση στο παιχνίδι τους όταν στο 23' λεπτό με τον Νίνη να ύστερα από σουτ να αναγκάζει τον Γιακούποβιτς να πέφτει στην δεξιά του γωνία αποκρούοντας σε κόρνερ. Ο Γαύρος του Βόλου συνέχισε να είναι απειλητικός  και είχε και δεύτερο δοκάρι στο 29' λεπτό σε καλή εκτέλεση φάουλ από τον Μπρέσκα.

    Στα επόμενα λεπτά σε μια αντεπίθεση από τους πράσινους ήρθε  το γκολ, κόντρα στην ροή του αγώνα με τον Λέτο στο 33' λεπτό! Ο Αργεντίνος είχε κλέψει τη μπάλα από τον Μπρέσκα, που έκανε ντρίμπλες στην μικρή περιοχή της ομάδας του και με δυνατό διαγώνιο σουτ νίκησε τον Γιακούποβιτς.
    Και ενώ πηγαίναμε προς τι λήξη οι πράσινοι έκατσαν πίσω, με αποτέλεσμα  οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να φτάσουν στην ισοφάριση πριν βγει το ημίχρονο. Στο 40' λεπτό ο Σολάκης έβγαλε κάθετη στον Μάρτιν, αλλά ο Τζόρβας βγήκε έγκαιρα και απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων σε κόρνερ. Τρία λεπτά μετά, ο Σαριέγκι σε πρώτο χρόνο και ο Βύντρα με τάκλιν αυτοθυσίας έσωσαν την εστία τους σε διαδοχικά σουτ των Σολάκη και Μόνχε.Κακη εικόνα από τους πράσινους στο πρώτο μέρος οι 9-4 τελικές υπέρ των γηπεδούχων, σκορ ημιχρόνου 0-1.

    Στο δευτερο ημίχρονο ο Φερέιρα κατάλαβε το λάθος του με τον Κλέιτον και τον απέσυρε στο ημίχρονο βάζοντας με την έναρξη της επανάληψης τον Καραγκούνη. Παρόλα αυτά, η εικόνα των πρασίνων δεν βελτιώθηκε εκτός από μια κεφαλιά του Βύντρα από φάουλ του Λέτο στο 50' λεπτό.
    Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι... στο 52' λεπτό, μετά από σέντρα του Σελέζι και καρφωτή κεφαλιά του Σολάκη, με τον Τζόρβα να προσπαθεί με το ένα χέρι να αποσοβήσει το γκολ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά πέρασε τη γραμμή.Μετά από λίγα λεπτά ο Μπρέσκα έκανε το γυριστό σουτ, αλλά ο Τζόρβας αυτή τη φορά μπλόκαρε τη μπάλα.
    Ο Λουίς Γκαρσία στο 62' λεπτό είχε την ευκαιρία από πλάγιο του Βύντρα να βάλει και πάλι μπροστά στο σκορ τον Παναθηναϊκό, αλλά το σουτ από καλή θέση του έφυγε απελπιστικά άουτ. Μετά από ένα λεπτό, ο Μπρέσκα έκανε το φάουλ και ο Μάρτιν με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίχτυα του Τζόρβα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του, το γκολ όμως όπως το είδαμε όλοι στο  ριπλέι ήταν καθαρό οφσάιντ!

    Ο Φερέιρα  στο 70' λεπτό παίζει το τελευταίο του χαρτί, αποσύροντας τους Λουίς Γκαρσία και Νίνη και βάζοντας στις θέσεις τους Γκοβού και Πετρόπουλο.Παρ όλα αυτά οι πράσινοι δεν μπόρεσαν ούτε καν να απειλήσουν την εστία του Γιακούποβιτς. Ενω στο τέλος είδαμε και κάτι κινησεισ απελπισίας... ο Μπουμσόνγκ σέντερ φορ και Τζόρβα να προωθείται στην αντίπαλη εστία.
    Τραγικός απολογισμός φέτος για τον Παναθηναικό με αντιπαλο τον Γαύρο του Βόλου, σε τρεις αγώνες καμία νίκη, η ομάδα οδεύει ασταμάτητα προς την τελευταία θέση και εκτός Ευρώπης, τελικό σκορ 2-1.

    -Βαθμολογια Play Off:
    1.Aεκ (7)
    2.Παοκ (6)
    3.Παναθηναικός (4)
    4.Γαύρος Βόλου (3)
    ---------------------

    ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ-ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ:

    ΦΕΡΕΙΡΑ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ..."

    Δικαιολογίες από τον Πορτογάλο... μίλησε για σωματική αλλά και πνευματική κούραση του Παναθηναϊκού.

    -Αναλυτικά τα όσα είπε στη συνέντευξη:

    "Έχουμε ακόμα τρεις αγώνες να παίξουμε. Μαθηματικά μπορούμε να βγούμε πρώτοι. Ξέρουμε ότι ο δρόμος της ομάδας και του συλλόγου είναι δύσκολος τους τελευταίος μήνες. Δεν θα πω ότι γνωρίζετε όλοι. Τα οποία έχουν επηρεάσει για να εμφανιστούν οι ποδοσφαιριστές με τη διάθεση και την κούραση αυτή.

    Δεν θέλω να αναφερθώ σε όσα διαβάζει ή γράφει κάποιος. Ήθελα μόνο να αναφερθώ στη δουλειά που εμείς πρέπει να κάνουμε. Ενός συλλόγου όπως είναι ο Παναθηναϊκός, που έχει συμμετάσχει σε διοργανώσεις, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ. Εκεί παίξαμε με πίεση. Με παιχνίδια που για να σταθούμε εκεί και σταδιακά χάνοντας αυτό που μία μεγάλη ομάδα πρέπει να έχει στο μυαλό, σε κάθε αγώνα να έχουμε θετική σκέψη και μαχητικό πνεύμα για να έχουμε καλά αποτελέσματα. Υπάρχει σημαντική κόπωση.

    Είναι μία ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές. αυτό έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Έχουμε πολλούς διεθνείς και μετά το ματς με τον Ολυμπιακό και τα όσα ακολούθησαν, όλοι γνωρίζετε ότι χάθηκε η αυτοπεποίθηση μας. Θα ήθελα να πω αυτό που πρέπει να υπάρξει είναι σταθερότητα, αντίδραση και απάντηση, όπως μία ομάδα του βεληνεκούς του Παναθηναϊκού πρέπει να έχει.

    Επίσης να ξέρετε ότι όταν κάνεις μία μεγάλη δουλειά για να ολοκληρώσεις το πρωτάθλημα και μετά παίζεις πλέι οφ, υπάρχει δυσκολία. Συνήθως η δεύτερη ομάδα του πρωταθλήματος δεν βγαίνει δεύτερη στα πλέι οφ. Είχαμε τραυματισμούς και κυρώσεις που μας δημιούργησαν προβλήματα. Στην Τούμπα είχαμε τρεις τιμωρημένους. Όταν αρχίζεις μία νέα διοργάνωση πρέπει να αρχίζει από το μηδέν. Με την ΑΕΚ έλειπαν εφτά ποδοσφαιριστές λόγω φυσικής κατάστασης. Ένας μεγάλος αριθμός παικτών που έπρεπε να είναι έτοιμος, δεν μπόρεσε να είναι.

    Όλα αυτά δεν είναι ένας πίνακας που δεν ξέραμε. Αυτή τη στιγμή έχουμε ακόμα τρία ματς στο Ολυμπιακό Στάδιο. Όλοι οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για να νικήσουμε τους τρεις αγώνες γιατί παίζουμε όχι μόνο για το πρεστίζ του συλλόγου, αλλά διακυβεύεται το όνομα όλων όσων είμαστε στον Παναθηναϊκό. Υπόσχομαι ότι μέχρι την τελευταία μέρα των πλέι οφ θα συνεχίσω τη δουλειά με τους παίκτες ώστε να δώσουμε όσα περισσότερα μπορούμε, ώστε η ομάδα να πάρει αποτελέσματα όπως αυτά που έχουμε αποδείξει ότι μπορεί να πάρει. Καλώ τους φιλάθλους να μας υποστηρίξουν στα επόμενα ματς. Οι φίλαθλοι έχουν δει το δρόμο που βαδίζουμε και είναι σαφές ότι πρέπει να νικήσουμε τα τρία ματς. Αυτό πρέπει να το κατανοήσουν οι φίλαθλοι μας και να μας στηρίξουν".


    Σε ερώτηση... Γιατί ο Παναθηναϊκός έχει χάσει τρεις φορές από τον Ολυμπ. Βόλου με αυτόν στον πάγκο, είπε:

    "Ο Ολυμπιακός Βόλου σήμερα νίκησε δίκαια. Όμως είχε χρονικό διάστημα να προετοιμαστεί για τα πλέι οφ. Αναφέρατε ότι έχασε ο Παναθηναϊκός τρεις φορές με μένα στον πάγκο, αυτό συμβαίνει κατά καιρούς. Ο Ολυμπιακός Βόλου είναι η ομάδα που μας κέρδισε. Ο κακός μας δαίμονας. σήμερα ήταν καλύτερος, πιο δυνατός. Αυτό που θέλω είναι να πάμε καλά μέχρι το τέλος και με το κεφάλι ψηλά, έχοντας κάνει το καθήκον μας. Δεν θέλω να μιλήσω για το δρόμο που κάναμε. Αυτά έχουν ειπωθεί. Πάντα κάτι υπήρχε για να μην έχουμε ηρεμία, να μην προετοιμαστούμε όπως θέλουμε".


    Σε άλλη ερώτηση... Γιατί ο Παναθηναϊκός παρουσιάζεται σε κάθε παιχνίδια αδιάφορος, είπε:

    "Επαναλαμβάνω. Είμαι μαχητής, ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να δίνει μάχη και να νικάει. Εγώ δεν θέλω να χάνω. Είμαι άνθρωπος των έργων και θα λέω στους ποδοσφαιριστές μου να λέω τι πρέπει να κάνουν για να νικήσουν. Εγώ είμαι μαχητής και θα συνεχίσω τη μάχη".
    -------------------

    ΣΙΜΑΟ: " ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ...."

    Πίστη ακόμα φένετε να έχει ο Σιμαο ο Παναθηναϊκός μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα και να συνεχίσει μόνο με νίκες.

    -Aναλυτικά τα όσα είπε:

    "Ήταν καλύτεροι και άξιζαν να κερδίσουν. Και τις τρεις φορές. Γνωρίζαμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι αλλά ούτε και σήμερα πήγαν καλά τα πράγματα για εμάς στον Βόλο.

    Θα προσπαθήσουμε από δω και πέρα να πάρουμε 9 πόντους στα τρία παιχνίδια. Μόνο νίκες. Είναι απαραίτητο αυτό. Πρέπει να δώσουμε την καρδιά, το μυαλό, τα πάντα. Είναι καθοριστικό το επόμενο παιχνίδι. Μπορούμε να αντιστρέψουμε την εικόνα μας".


    Μετά από ερώτηση είπε για τον ίδιο: "Όσο περισσότερο παίζεις τόσο καλύτερος είσαι. Μου λείπει η εμπιστοσύνη. Ξέρω ότι μπροστά μου έχω τον Κατσουράνη και τον Ζιλμπέρτο. Είναι επιλογή του προπονητή και είναι σεβαστό. Εγώ προσπαθώ πάντα για το καλό της ομάδας. Τις άλλες χρονιές έπαιζα περισσότερο και είχα περισσότερη εμπιστοσύνη".

    Εditorial:(greenarea team) 

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad