Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ ΠΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ..."

    Στον δικό μας Δημήτρη Διαμαντίδη ή αλλιώς 3D, σε ένα πραγματικό διαμάντι η Ευρωλίγκα απένειμε το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν...(videos)


    Ο 3D κέρδισε τις προτιμήσεις των φιλάθλων, αλλά και των δημοσιογράφων, παίρνοντας έτσι για πρώτη φορά το συγκεκριμένο βραβείο. Όπως είναι φυσικό ο Αρχηγός βρίσκεται και στην καλύτερη πεντάδα της φετινής διοργάνωσης, αξίζει να αναφέρθεί ότι είναι η πρώτη φορά στην ιστορία της διοργάνωσης, που ο καλύτερος αμυντικός κερδίζει και τον τίτλο του MVP, στην πεντάδα συμπεριλαμβάνεται ακόμα και ο σέντερ του τριφυλλιού Μάικ Μπατίστ, αλλά και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης της Μακάμπι Τελ Αβίβ, Χουάν Κάρλος Ναβάρο της Μπαρτσελόνα και ο Φερνάντο Σαν Εμετέριο της Κάχα Λαμποράλ.
    Το γκαλα ξεκίνησε με το μουσικοχορευτικό κομμάτι και ένα βίντεο της Ευρωλίγκα. Εν συνεχεία τον λόγο πήρε ο εκτελεστικός διευθυντής της Ευρωλίγκα, Ζόρντι Μπερτομέου.

    Το βραβείο του πρώτου σκόρερ "Alphonso Ford" πήρε για τρίτη φορά στην καριέρα του ο Ιγκόρ Ρακόσεβιτς της Εφες Πίλσεν. Ο Σέρβος είχε την εφετινή περίοδο 17,2 πόντους.

    Το βραβείο του καλύτερου αμυντικού πήγε φυσικά στον Δημήτρη Διαμαντίδη. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έχασε τη συγκεκριμένη διάκριση μόνο πέρυσι από τον Βίκτορ Κριάπα. Το βραβείο το παρέδωσε ο Ζόρντι Μπερτομέου.

    Καλύτερος νέος παίκτης της σεζόν, ανακηρύχθηκε ο Νίκολα Μίροτιτς της Ρεάλ Μαδρίτης.

    Η πρώτη καλύτερη πεντάδα: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός), Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα), Σαν Εμετέριο (Κάχα Λαμποράλ), Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός), Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι).

    Η δεύτερη καλύτερη πεντάδα: Τζέρεμι Πάργκο (Μακάμπι), Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός), Σέρχιο Γιουλ (Ρεάλ Μαδρίτης), Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς (Σιένα) Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Βαλένθια).

    *Στην δεύτερη καλύτερη πεντάδα, ο Βασίλης Σπανούλης, ΕΤΣΙ!

    -Αναλυτικά οι δύο πεντάδες

    Καλύτερη πεντάδα:
    Point Guard: Δημήτρης Διαμαντίδης (Παναθηναϊκός)
    Shooting Guard: Χουάν Κάρλος Ναβάρο (Μπαρτσελόνα)
    Small Forward: Φερνάντο ΣανΕμετέριο (Κάχα Λαμποράλ)
    Power Forward: Σοφοκλής Σχορτσανίτης (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
    Center: Μάικ Μπατίστ (Παναθηναϊκός)

    Δεύτερη καλύτερη πεντάδα:
    Point Guard: Τζέρεμι Πάργκο (Μακάμπι Τελ Αβίβ)
    Shooting Guard: Σέρχιο Γιούλ (Ρεάλ Μαδρίτης)
    Small Forward: Βασίλης Σπανούλης (Ολυμπιακός)
    Power Forward: Ντούσκο Σαβάνοβιτς (Βαλένθια)
    Center: Κσιστόφ Λαβρινόβιτς (Σιένα)

    *Τα βραβεία απένειμε ο Φραγκίσκος Αλβέρτης.

    -VIDEOS:







    Εditorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad