Header Ads

  • Breaking Green News

    "ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΜΠΛΑΤ ΑΠ' ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ..."

    Ποιος θα πάρει τελικά αυτή την κούπα? Είναι και βαριά από κάθε άλλη φορά...Διαβάστε τις ατάκες του Ζοτς και Τσαρτσαρή για τον αυριανό τελικό...


    -Τα όσα δήλωσε Ζοτς στη συνέντευξη τύπου:

    Πώς περιμένεις τον τελικό έπειτα από ένα όχι τόσο καλό παιχνίδι στον ημιτελικό ομαδικώς ή από πλευράς Δημήτρη Διαμαντίδη? "Ίσως θα πρέπει να ζητήσω "συγγνώμη" εκ μέρους του Διαμαντίδη επειδή δεν έπαιξε καλά. Αύριο θα βάλει 30 πόντους, 15 ασίστ και 20 ριμπάουντ. Ο Διαμαντίδης κάνει πάντα το καλύτερο για την ομάδα"

    θυμάστε τον χαμένο τελικό του 2001 από τη Μακάμπι? "Τον θυμάμαι. Η Μακάμπι είχε παίξει καλά.  Πρέπει, όμως, να θυμάστε κι άλλα παιχνίδια. Τον τελικό του 2000, τους ημιτελικούς του 2002 και 2005".

    Ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας? "Στην αρχή της χρονιάς η προπόνηση ήταν για να φτάσουμε στα playoffs.Πλάκα κάνω (γελάει). Παίξαμε πολύ καλά παιχνίδια στα playoffs. Όλοι έλεγαν πως η Μπαρτσελόνα ήταν το φαβορί κι είχαν δίκιο..."

    Τι έχετε να πείτε για τον Νικ Καλάθη? "Μιλήσαμε μαζί του για το τι θέλουμε απ' αυτόν. Ελπίζω αύριο να παίξει καλά. Χθες έπαιξε καλά, ελπίζω αύριο ακόμη καλύτερα..."


    Τι σας έχει κρατήσει δώδεκα χρόνια στον Παναθηναϊκό? "Όλος ο κόσμος αναγνωρίζει πόσο δύσκολη είναι η δουλειά, αλλά και πόσο μας αρέσει. Να δουλεύουμε, δηλαδή, για τον Παναθηναϊκό. Έχουμε παίξει 24 τελικούς κι έχουμε πάρει τους 20. Είναι δύσκολο να πεις κάτι εναντίον της ομάδος. Την πρώτη χρονιά μου, το 1999, πήραμε το τρόπαιο και κανείς δε μπορεί να γκρινιάξει..."

    Για τον διαφορετικό φέτος "Σόφο"? "Πρώτη διαφορά είναι πως δεν παίζει στα κόκκινα (γελάει). Παίζει στα κίτρινα. Είναι μία καλή ερώτηση για τους παίκτες..."


    Πώς αισθάνεσται για τα δεκατρία Final Four του ως παίκτη κι ως προπονητή? "Σισθάνομαι καλά (γελάει). Διασκεδάζω τα πάντα κάθε ημέρα, σε κάθε προπόνηση. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ..."

    -Ο Κώστας Τσαρτσαρής μίλησε για...

    Τι έχεις να πείς για τον αυριανό τελικό? "Παίζουμε με μία σπουδαία ομάδα. Δεν πρέπει να κάνουμε τα ίδια λάθη. Υπάρχουν πράγματα που μπορούμε να βελτιώσουμε. Πρέπει να ξεπεράσουμε τον κακό εαυτό μας και να πάρουμε τον τίτλο..."


    Για τη δήλωση του Σοφοκλή Σχορτσιανίτη για το ότι αισθάνεται περίεργα που στη μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του θα βρεθεί αντιμέτωπος με ελληνική ομάδα? "Λογικό να σκέφτεται έτσι, γιατί όλοι θέλουν να γίνουν πρωταθλητές. Είμαστε εδώ για να το πάρουμε. Γι' αυτό είμαστε εδώ. Δε θα αφήσουμε τον Σοφοκλή και τους άλλους να πάρουν τον τίτλο..."

    Για τις τελευταίες εμφανίσεις του Νικ Καλάθη? "Δεν εκπλήσσομαι από τον Νικ. Προσπαθεί κάθε μέρα. Προσπαθεί να βρει νέα πράγματα για εκείνον και την ομάδα. Βελτιώνεται διαρκώς. Έχει λαμπρό μέλλον μπροστά του..."

    *Δήλωσε ο Μπλάτ (άβγαλε το καπέλο στο Ζοτς)... "Είπα και πριν ότι η σπουδαιότητα των προπονητών δεν βασίζεται σε κάτι συγκεκριμένο. Το σημαντικό είναι πώς παίζουν κι αν το κάνουν σωστά. Ήταν καλύτερος παίκτης από εμένα. Είναι μάχη των παικτών. Το θέμα είναι να φέρω την ομάδα σε ένα σημείο που να μπορεί, όπως χθες, να μιλήσει άλλη μία μεγάλη ομάδα. Ο "Ζοτς" έχει πάρει πολλούς τίτλους, εγώ δεν μπορώ να τον ξεπεράσω".

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad