Header Ads

  • Breaking Green News

    ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΤΑ ΑΙΤΙΑ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥΣ ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΞΑΣΤΕΡΟ!

    Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος το σαββατοκύριακο βρέθηκε στη Νέα Υόρκη ώστε να συζητήσει με εταιρία εύρεσης αγοραστών για πώληση ή μέρος του Εξάστερου σε Αμερικανούς αγοραστές...


    Στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών είχε την πρώτη επαφή με τον "γκουρού" των πωλήσεων Σαλβατόρε Γκαλατιότο, μέσο της εταιρίας του Galatioto Sports Partnes, όπου έχει κάνει μερικά από τα μεγαλύτερα deals στην Αμερική και όχι μόνο, το λέω αυτό γιατί πριν περίπου 6 χρόνια η εταιρία του είχε βρει Αμερικανό αγοραστή για την αγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτετ. Η αγγλική ομάδα είχε περάσει στα χέρια των αδερφών Ζόελ και Άβραμ Γκλάιζερ έναντι 790 εκατομμυρίων ευρώ.

    Μετά την συζήτηση μεταξύ Δ.Γιαννακοπουλου και Γκαλατιότο, ο δευτερος έχει ενημερωθεί και συνεχίζει να ενημερώνετε από τους συνεργάτες του για τον Εξάστερο, όπου ο ίδιος τον παρομοίασε με τους Μπόστον Σέλτικς της Ευρώπης. Δεν υπάρχει αμφιβολία πως ο Εξαστερος Παναθηναϊκός είναι "μαγαζί γωνία" που λέμε, για οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο αγοραστή. Η ομάδα δεν έχει χρέη και το κυριότερο η αίγλη της είναι Εξάστερη= η καλύτερη ομάδα της Ευρώπης την τελευταία 15ετια.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε στον Γκαλιατιότο μια πιθανή τιμή πώλησης όλης της ΚΑΕ κοντά στα 50 εκατ.ευρώ, ενώ για το 70% 30 εκατ.ευρώ, με την οικογένεια Γιαννακόπουλων να έχουν την πρόθεση να αναλάβουν το προσωρινό μάνατζμεντ της ΚΑΕ τα πρώτα χρόνια μετά την πώληση του πλειοψηφικού πακέτου ή να είναι η εγγυητές για την σωστή διαχείριση της ομάδας αν γίνει το deal με κάποιον ξένο αγοραστή.

    Πίσω από όλη αυτή την κίνηση της οικογένειας Γιαννακόπουλων κρύβετε ο κορεσμός που έχουν από την καθημερινή ενασχόληση τους 30 χρόνια τώρα με τη λειτουργία της ομάδας,όμως δεν είναι μόνο αυτή η αίτια, μπορεί όλα αυτά τα χρόνια η ομάδα μπάσκετ του Τριφυλλιού να είναι απόλυτα επιτυχημένη σε Ελλάδα και Ευρώπη, αλλά δεν υπήρχαν κέρδη ούτε από την κατάκτηση 6 ευρωπαϊκών τίτλων.
    Να φανταστείτε πως η Ευρωλίγκα στον νικητή της διοργάνωσης δίνει χρηματικό έπαθλο γύρο στα 3 εκατ.ευρώ, τίποτα δηλαδή ..ούτε το συμβόλαιο του Διαμαντίδη δεν μπορεί να πληρωθεί με αυτό το ποσό της πλάκας, αρα λοιπόν τα έξοδα για να συντηρηθεί μια ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός την σημερινή ιδικά εποχή είναι δυσβάστακτα ακόμα και για την οικογένεια Γιαννακόπουλων, ας μην ξεχνάμε πως τα αδέρφια έχουν ρήξη 300 εκατ.ευρώ από την πρώτη μέρα που ανέλαβαν τον μπασκετικό Παναθηναϊκό χωρίς να έχουν αποκομίσει τίποτα από έσοδα.

    Ίδιες πηγές αναφέρουν πως υπάρχει και ένα τρίτο σενάριο που οδήγησε σε εταιρία εύρεσης αγοραστών της ΚΑΕ, αυτό είναι...οι έντονες διαμαρτυρίες των τελευταίων μηνών από τον κόσμο κατά του Παύλου και του γιου του, ρίχνοντας τους την ευθύνη για την τραγική κατάσταση που έχει φτάσει η ποδοσφαιρική ομάδα σήμερα..! Αυτό βέβαια ίσως να συνεπάγεται πως στο πίσω μέρος του μυαλού του Παύλου να υπάρχει η πρόθεση να κινηθεί για την αγορά μέσα στο καλοκαίρι του 30% των μετόχων του Τζιγγερ από την ΠΑΕ.

    Υ.Γ. Το Brand Name του Panathinaikos B.C είναι το πιο δυνατό-ελκυστικό από κάθε άλλη ευρωπαϊκή μπασκετική ομάδα της Ευρώπης Ηπείρου, μένει πλέον να δούμε στα "πόσα" θα γίνει το deal με ξένο αγοραστή και αν γίνει....!!! 

    Εditorial:DoctorGreen

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad