Header Ads

  • Breaking Green News

    ΣΑΜΑΡΑΣ ΝΑΙ ΜΕΝ... ΑΛΛΑ Ο ΦΕΡΕΙΡΑ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ

    Σε πολύ καλό κλίμα ήταν η συνάντηση του Δημήτρη Γοντικα με τον Γιάννη Σαμαρά, με τον δεύτερο να φαίνεται εν μέρη θετικός στο να αναλάβει τεχνικός διευθυντής...


    Ο παλαίμαχος παίχτης του Παναθηναϊκού τα τελευταία χρόνια χει κάνει σημαντική δουλεία στις ακαδημίες της Παιανίας αλλά και σε όλη την Ελλάδα.

    Ο ρόλος του σαν τεχνικός διευθυντής δεν θα είναι απόλυτος, άλλα περιορισμένος, θα λειτουργεί σαν το δεξι χέρι του Φερειρα, θα εντοπίζει παίχτες, θα μιλάει μαζί τους άλλα τις τελικές διαπραγματεύσεις και συμφωνίες με επίδοξους "στόχους" θα τις παίρνει ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο Πορτογάλος πέραν από προπονητής θα έχει και ένα ρόλο γενικού μάνατζερ στο ποδοσφαιρικό τμήμα με ότι αυτό συνεπάγεται...!

    Ο Γιάννης Σαμαράς δεν είναι πρώτη φορά που έχει αναλάβει ένα παρόμοιο ρόλο, πριν λίγα χρόνια ήταν τεχνικός διευθυντής στην Ολλανδική ομάδα Χερενφέιν, πριν αποφασίσει να επιστρέψει στην Ελλάδα και στις ακαδημίες του Παναθηναϊκού στη θέση του γενικού διευθυντή. 

    Φερειρα και Σαμαράς αρχίζουν άμεσα τη συνεργασία τους για τους επίδοξους στόχους, καθώς σε περίπου 15 μέρες αρχίζει η προετοιμασία της ομάδας και ο χρόνος δεν περισσεύει για χάσιμο.

    Editorial: (greenarea team)

    Δεν υπάρχουν σχόλια

    Post Top Ad